Küsitluse kokkuvõte: vastused küsimustele ning edasised plaanid

oktoober 26, 2014

Vauuu esmalt suur suur tänu mu kullakesed!! Aitäh teile, 117 inimesele, kes te viitsisite teha suure teene nii minule kui ka teistele lugejatele. Teie vastuste põhjal hakkan oma blogis korda lööma ning suurim rõõm oli mul lugeda seda, et erilisi muudatusi te minu blogist ei ootagi.

Aitäh 12'le armsale inimesele, kes probleemide asemel kirjutasid mulle positiivseid kiidusõnu, mis minusse veel suuremat blogimise energiat süstisid! Aitäh, aitäh, aitäh! :)

Kuid nüüd ka teile veidikene tulemustest:

  • 51% lugejatest ootab pikki postitusi, kuid 49% lühikesi, seega olem ma päris-päris kahevahel, mida edasi ette võtta, et mõlemad pooled rahule jääksid, ilmselt tuleks kärpida postitusi veidikene, et viia need keskmise pikkuseni, kas selline variant tundub okei?
  • Kõige rohkem meeldib teile lugeda arvustusi, ostusoovitusi ja DIY postitusi, kuid samas märkasin ma seda, et 56% vastanutest ootaksid iganädalaselt outfitipostitusi. 
  • Arvustusi hakkan postitama nädalas 2 korda, suurem osa nõudis küll 1 korda nädalas, aga 32% ootaksid arvustusi lausa 3 korda nädalas, seega oleks 2 korda nädalas kuldne keskmine. 
  • Pilte hakkan postitustesse julgelt juurde lisama, kuigi 21% nurisesid ainult piltide vähesuse üle, kuid püüan midagi ette võtta ka kvaliteediga. Praegu saan mängida vaid valguse ning erinevate programmidega, aga ehk juhtub ime ja taevast kolksatab mulle pähe mõni vingem kaamera, sest omal jõul ma seda lubada endale ning teile ei saa :/
  • Suurendan kindlasti videopostituste ning elustiilipostituste arvu.
Ning ka muid vahvaid tähelepanekuid/küsimusi, mis nõuavad selgitusi:
  • Mulle mainiti, et liiga palju on sponsoritelt saadud asjade postitusi, kuid nõudlus arvustustele on ju lausa 3 korda nädalas. Kahjuks ei suudaks ma omal jõul 3 korda nädalas uusi enda ostetud tooteid postitada, sest: 1. ma jääks juba esimese 2 nädalaga vaeseks ning 2. sponsorid võimaldavad mul tutvustada tooteid kõikidest valdkondadest ning igale maitsele.
  • Samuti võtan omale südameasjaks kommentaaridele vastamise, kuid sealjuures ootaksin ka teilt oma panust sellesse :)
  • Kirjavead - jah ma tean mul on hirmus trükipuue, see ajab mind ennast ka niiiii närvi, sest ma püüan kirjutada kiiresti, kuid selle tagajärjel lähevad tähed vahetusse, tühikud tulevad veidratesse kohtadesse ning veel 100 häda. Ma tõesti püüan seda parandada, sest ma ise vihkan täiega, kui keegi on oma blogisse kirjavigu täis postituse üles laadinud ja siis hakkab veel vastu plärtsuma, kui keegi julgeb selle kohta sõna võtta. (Ka mu sõbrad/sõbrannad kurdavad mu trükipuude üle, kui nendega kasvõi Facebookis suhtlen :D)
  • Küsiti, kas minult saab intervjuusid - muidugi, ega ma kitsi pole, pange kohe oma küsimused teele kas blogi Facebookilehele Iluexpress blogi või iluexpressblogi@gmail.com :)
  • Tehti ettepanek, et blogil võiks olla ajakava. Kes on mu blogi pikemalt lugenud, siis need ehk teavad, et tegelikult on ajakava ilusti olemas, kuid otseloomulikult panen selle hea meelega siia kirja, et ka uuemad lugejad saaksid end asjaga kurssi viia :)
Esmaspäev - arvustus
Teisipäev - DIY postitus
Kolmapäev - outfit/ostusoovitus
Neljapäev - arvustus
Reede - ...?
Laupäev - ...?
Pühapäev - elustiili postitus/nädala nipp/loosimine/videopostitus
(reede ja laupäev on esialgu vabad, sest siis on kogu internet rahvast lage, aga kui mul miski väga hinge kriibib, siis otseloomulikult ei saa mitte vaiki olla)
Oh ja suured tänud ka nendele teemadele, milleks mulle väga palju inspiratsiooni andsite, ma hakkan kohe esimestel võimalustel nendega tegelema :)
Lisaks kõigile DIY huvilistele - palun andke mulle vihjeid, mis valdkonnast huvi tunnete, sest muidu ma arvan jälle, et kedagi ei koti mu "lahedad" DIY projektid ja ma lõpetan postituste tegemise (hehehe praegu just seetõttu need seisma ongi jäänud, sest viimastel postitustel tuli hädavaevu 100 vaatamist, win-win) 
Kokkuvõtteks olete te mul nii armsad ja mul on lust nii suurele hulgale armsatele inimestele kirjutada, tegite mu südame soojaks ja aitate mul kogu blogi paremaks muuta. 

Imeilusat pühapäevaõhtut teile!
Eliise

You Might Also Like

5 comments

  1. DIY postituste kohapealt ehk mida teha vanade kreemipotsikute/tuubidega? Äkki lahedaid viise kuidas panna ehted/meik/vms kokku mingi asja sisse mis oleks taaskasutus aga lihtsalt ligipääsetav aga mitte segapudrukoht. DIY postitused võiks olla ka kõigile järgitehtavad, mitte et osta jaapani siidiussikese ila ja sega see ükssarve haldjatolmuga. Selliseid lihtsaid igapäevaseid asju võiks olla kasutatud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vauu, aitäh ideede eest. Enamasti, kui neid projekte otsingi, siis püüan lähtuda selle, et ei oleks tarvis liimipüssi, haamrit, 5 erinevas suuruses mutrivõtit, 3 sorti sakikääre jms, sest see on 99% kindel, et keegi ei viitsiks/ei tahaks/ei jõuaks seda kõike kraami kokku krabada, et endale mingi väike kaunistus teha kuhugi :D

      Kustuta
  2. Sulle super kiidusõnad, et Sul nii vinge blogi on ja et kunagi olid ka mu intervjueeritatav! :) Super blogi on Sul ja jään ootama Sinu postitusi! Palju päikest ja kõike kaunist! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur suur aitäh, armas Merli, nii positiivsed sõnad tänasesse õhtusse! :)

      Kustuta
  3. Ma ei mõista, miks sponsoritelt saadud asjad kehvemad on kui enda ostetud? Ei saa aru inimestest :) Kas tõesti eestlase kadedus jälle? :/

    VastaKustuta