Tootearvustus: sellest, kuidas ma esimest korda juukseid värvisin ning inimesed ahhetama ja ohhetama panin

oktoober 27, 2014

Ma ei suuda seda endiselt uskuda, aga lõpuks ometi ma viisisin täide oma aastataguse plaani värvida juuksed tumedamaks, midagi oma enda naturaalse tooni lähedale.
Tänast postitust ärge justkui arvustust võtke, ma pigem räägin oma kogemustest ja pildimaterjaliga ma teid kostitada ei saa, sest suures värvimise tuhinas unustasin ma pildid teha, nii piinlik kui see ka poleks, siirad-siirad vabandused!
Sellegi poolest saan teieni tuua mõned üksikud pildid asjadest, mis mul on veel alles, sest teistest blogidest, ma pilte napsata ei armasta :)
Minu valitud tooniks sai Camel Blond ehk maakeeli kaamliblond/beežikas blond, mille tooninumber on 7,31 ning pakend näeb välja selline: 

Mis tootega on tegu?
PRODIGY. L´OREAL PARIS UUS VÄRVIVISIOON.
100 aastat peale juuksevärvi leiutamist on L'Oreal avastanud õli sisaldavate juuksevärvide tehnoloogia erakordse jõu.
5-DIMENSIOONILINE IMELINE JUUKSEVÄRV:
1. LUKSUSLIK VÄRV, MILJONID RAFINEERITUD TOONID - Värviosakeste unikaalne kombinatsioon annab uskumatult ehtsa ja luksusliku värvi.
2. RIKKALIK VALGUSTPEEGELDAV SÄRA - Mikroõlide difusiooni süsteem silendab juuksekiudu, andes juustele briljantse valgustpeegeldava sära.
3. ÜHTLANE VÄRV JUURTEST OTSTENI - Värviosakesed kattuvad ühtlaselt juustele, tulemuseks on täiuslikult ühtlane värv juurtest otsteni.
4. KATAB VEATULT HALLID JUUKSED, EI TEKITA KIIVRIEFEKTI.
5. SENSUAALNE LOOMULIK TUNNE - Intensiivne niisutus* ja pehmus. Juuste kvaliteet on silmnähtavalt säilinud*.
* Instrumentaalsed testid.

Ma tegelikult ei tea miks ma just selle tooni ja selle sarja kasuks otsustasin, kuid ilmselt oli peamiseks põhjuseks see, et ma olin väga palju positiivseid sõnu sellest blogidest lugenud. Pidavat imesid tegema ja jätma juuksed ka peale värvimist elavaks.
Mu otsust toetas kaubamajas olev pakkumine, et ühe värvi hinnaks 6,90 eur ning kui osta 2 värvi korraga, saab kaasa topsi ning pintsli värvi paremaks segamiseks ning pealekandmiseks:
Nagu ma juba mainisin, siis otsin kaks pakki värvi, sest ühest pakist poleks ilmselgelt piisanud.
Paki sees sisaldusid:
1 paar kindaid
1 pudel värvikreemi
1 pudel kinnitusemusliooni
1 pudel värvimisjärgset palsamit
Komplektis sisalduvad kindad on kuidagi eriti pisikeses mõõdus, ilmselt et need käest ära ei libiseks, kuid neil, kellel on veidike suuremad käed võivad hätta jääda, kui kindad ümber sõrmede on pressitud. Pildilt tunduvad kindad küll hiiduured, kuid igaks juhuks olge valmis pisemaks üllatuseks:
Värvi on väga lihtne kokku segada ning see on oma tekstuurilt päris voolav ning võiks ehk veidikene paksem olla, sest värvi peale kandes võib seda igasse suunda tilkuda.
Ma sain värvi kokku segades suure ehmatuse ja oma suurima hirmu osaliseks, kui värvi oli oranž :) :) :) :)
Õnneks muutus see oranž peas koheselt pruunikamaks ning esimene ehmatus läks mööda. 
Värvil pole seda kohutavat ammoniaagihaisu, mis ninalõõrid lahti lööb, vaid selline kerge kerge värvilõhn, mis otseselt nina peale ei hakka.
Värv peaks olema oma koostiselt selline, mis ei tohiks ajada peanahka sügelema ega tohiks tekitada ärritust, kuid siiski võttis see minu peanaha päris korralikult kihelema. 
Koguprotsess võttis kokku pea tunnikese, sest mul on tõesti meeletult paksud juuksed, kuid selle aja jooksul segasin 2 pakki eraldi kokku, sest kui oleks koheselt 2 pakki kausikesse valanud, oleks ilmselt topsikeses uputus tekkinud, sinna väga palju paraku ei mahu. 
Kui ma olin värvi umbes 30 minutit (+ veel ligikaudu 45 minutit, mis kulus värvimisele) peas hoidnud, siis pesema minnes hakkas mu peast pruuni vedelikku maha voolama, mis tekitas justkui võidurõõmu, et äkki minust saab ikka pruuni peaga preili, mitte punapea (mitte et mul nende vastu midagi oleks, jumala eest ei!)
Kaasasolev palsam muudab juuksed pestes palju palju pehmemaks ja takune tunne kaob vaid sekunditega. Minu arvates on palsam päris-päris suures potsikus, millest jätkub ka neile, kellel on paksud ja pikad juuksed ning otseloomulikult neile, kellel on õhemad juuksed, nemad saavad palsamit nautida veel mitmeid ja mitmeid pesukordi. Minul veab ilmselt ühest tuubist 2 pesukorda välja:
Kuid mis on tulemuseks. Ma pidin ikka oma hirmuga kokku puutuma, sest juuksejuured on teatud valguses oranžika läikega, jessssssssss...
Kuid õnneks on värv ära katnud mu hirmsad blondid salgud, mis noores peas tehtud on ning juuste üldpilt on palju palju parem. Samuti ei kujuta te ette ka kui palju kiitust ma uue tooni kohta saanud olen. Kindlasti ei saa neid kordi kahel käel ja isegi mitte varvastel kokku lugeda. 
Värv on selline tuhmim helepruun ja täpselt see mida soovisin!!! Aitäh Prodigy 7,31!! :)
See toode lubab küll üliüliniisutatud ja säravaid ja jumal teab veel milliseid juukseid, kuid minu juuksed on värvilt küll säravamad, aga otsest läiget ei lisandunud.
Pigem on näha tunduvalt rohkem katkisi juukseotsi ning juuksed pole enam nii siledad kui varem, pealekauba lisandus ka juustesse elekter, seega või oma kohaliku alajaama püsti panna küll ja rikkaks saaks kah!
Värvil on omaduseks erinevates valgusetes kohutavalt mängida ning see annab pea igas olukorras mulle justkui uue värvitooni.
Kahjuks aga hakkas värv vaikselt peale esimest pesu maha tulema ning ma olen väga-väga mures, kuidas seda sellisena säilitada, värvimaskid?
Tühja kah, otseloomulikult on minu nurisemine üleliigne, sest eks iga värvimine kahjustab juukseid, ükskõik kui palju häid omadusi karbile kirja poleks pandud, kuid kokkuvõtteks jäin ma katastroofist ilma ning meel on hea, tulemus suurepärane ning uus mina, uue värviga, veelgi enesekindlam.
Minu juuskevärvimise efektiivsusele aitas kaasa ka see video, mis võib nii mõnelegi olla abimaterjaliks :)


L'oreal Prodigy värvid on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 8-10 eurot, kuid praegu saab seda Selveri ilulaadalt ning Kaubamajast kätte hinnavahemikus 5-7 eurot! :)
Hindeks 8/10

P.S kui keegi peaks küsima, kas ostaksin värvi veel või soovitaksin seda ka teistele, siis otseloomulikult!!! :)

Olge mõnusad!! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Värvisin sama sarja värviga 3 nädalat tagasi ja mu juuksed on endiselt elektrit täis. Täielik pettumus!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mu elekter hakkab vaikselt ära kaduma, kuid ära muretse, elektrilisus võib tingitud olla ka külmast ning värvimine + külm kliima soodustavad elektrilisust veelgi :)

      Kustuta
  2. Piltide pealt küll ma eriti vahet ei näe.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks nende jaoks, kes minuga tihedamini suhtlevad ja päriselus igapäevaselt kokku puutuvad, siis nende jaoks ongi muutus suurem ja kontrastsem ning minu eesmärk polnudki väga tume toon :)
      Seega on see super, et Sa eriti vahet ei näe, sest see minu soovitud tulemus oligi - juuksetooni ühtlustamine :)

      Kustuta
  3. Kas see on püsivärv? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Peaks olema küll, kuid siiski minul on see peale 2 pesu tunduvalt heledamaks kulunud :(

      Kustuta