Tootearvustus: äärmiselt suured paid näole tänu Green Nature'le

oktoober 02, 2014

Taaskord saan teile tuua miskit puhtast loodusest ning tänaseks kostitajaks on meie oma armas Green Nature, mille toodetest on suuremad looduskosmeetikahuvilised kindlasti kuulnud.
Minul küll nende toodetega varasemalt kokkupuudet pole olnud kuid positiivseid arvamusi olen lugenud pea enamikest blogidest, mida ma jälgin, seega minu lootused olid väga kõrgele seatud, kuid eks näis, kas need ka täitusid.

Nagu te ka pildilt näte, saadeti mulle testimiseks roosiekstrakti ja aloega näopuhastusgeeli ning nende kõige uuem monoiõliga kreem, viimase pakendile on kirjutatud küll new ehk siis maakeeli uus, kuid nagu ma aru sain on tegelikult muutunud vaid kreemi pakend :)

1) Green Nature puhastusgeel aloe vera ja roosiekstraktiga
Mis tootega on tegu?
Green Nature kaks ühes looduslike koostisosadega toode puhastab ja niisutab nahka samaaegselt. Puhastusgeel eemaldab nahalt mustuse ja meigi ning muudab selle samal ajal värskeks ja puhtaks. Taastab naha niiskustasakaalu. Toode sisaldab naturaalset aloe verat ja roosiekstrakti, mis kaitseb nahka välismõjude eest. (http://www.looduskosmeetika.ee/)

Kindlasti olete kursis minu väga negatiivse kogemusega, millest ma hiljuti ka kirjutasin, selleks oli "Puhta" looduse õunaekstraktiga näovesi. Võrreldes selle näopuhastusgeeliga on need nagu öö ja päev. See pole isegi mitte liialdus. Kui ma seda proovida sain viskasin eelpoolmainitud näopuhastusvee koheselt minema, sest Green Nature näopuhastusgeel aitas mul mõista anda, mis vahe on "puhtal" ja puhtal.
Näopuhastusgeeli pole ma varem kusjuures proovinudki ja algul eeldasin, et see on mõeldud näo pesemiseks, kuid võta näpust - hoopis peale näo pesu näovee asemel, seega sain pisut enda üle naerda, kui ühe korra sellega rõõmsalt nägu olin pesnud ja alles siis lugesin pudelilt, et seda tuleb esmalt vatile kanda ning siis mööda nägu tupsutada :D Kuid siit ka topeltkogemus: sellega on väga hea ka nägu pesta! :)
Toodet õigesti kasutades on toime otseloomulikult parem. Kui peale näo pesemist mõne pesuvahendiga jääb näole ikka natukene mustust, siis see näogeel aitab näost sell viimsegi ära meelitada ja jätab naha meeeeletult puhtaks ja siidiseks. 
Seda võivad julgelt kasutada ka need, kellel veidike õrnem nahk on, sest see on naha vastu väga hell ja õrnatoimeline. Kui toode peaks isegi silma sattuma, siis sellest ei juhtu midagi, sest minul tekkis täpselt sama tunne nagu oleks hoopis veepiisk silma läinud. 
Koostiselt on ta tõesti geeljas ja tänu sellele suudab see ka nahka veidikene niisutada ja jääb kõiksugustele näoveedele kõvasti-kõvasti alla ning teeb silmad ette.
Toote lõhna ma ausaltöeldes kirjeldada ei oskagi - seda nagu oleks ja nagu ei oleks ka. Roosilõhna sarnane see pole, pigem meenutaks nagu aloe verat, kuid pead ma lõhna eest ei annaks. Mina seda lihtsalt ei tunne ja eks ta hea olegi :)
Ühtegi halba sõna toote kohta öelda pole - kindlasti minu uus lemmik 

Green Nature puhastusgeel aloe vera ja roosiekstraktiga on Green Nature edasimüüjatelt saadaval http://greennature.ee/edasimuujad hinnavahemikus 8-9 eurot.
Hindeks 10/10


2) Green Nature kehakreem Tahiti monoiõliga
Mis tootega on tegu?
Green Nature loodusliku koostisega kreemi peamine koostisosa on monoiõli. See on vana Tahiti sõna ja tähendab "lõhnastatud õli". Äärmiselt meeldiva lõhnaga monoiõli koosneb kvaliteetsest kookosõlist ja Tahiti Tiare lillest ning on laialt levinud kehahoolduses.(http://www.looduskosmeetika.ee/)
Ma kangesti tahaksin seda kreemi kutsuda kui kreemi, mida saab kõikjal kasutada. Nimetab see ennast kui kehakreemi, aga mina sain seda kasutada näo-, käte- ja kehakreemina.
Esialgu ma tegelikkuses arvasingi, et tegu on näokreemiga, sest potšik pole iseenesest suur ja kirjelduses on kirjas lihtsalt "kreem". Nägu niisutab see suurepäraselt, eriti kirsiks tordil on see pärast koorimist või maskitamist. See sisaldab küll monoiõli, kuid koostise poolest seda õliseks nimetada küll ei saa, pigem niisutav ja kerge hellitus näole.
Kuna ükskord võtsin kreemi liiga palju, siis jätkus seda ka kätele ja kuna praegu hakkab see "rumal" aeg pihta, kus käed peavad talluma suuri temperatuurimuutusi, siis on see suurepärane kaaslane kätekuivuse vastu võitlemiseks. See niisutab käsi kergelt ning ei tekita neile paksu kihti peale, mis on minu jaoks üks äärmiselt ebameeldiv tunne kätekreemide puhul. Õhuline ja õrn ning väga kiiresti imenduv sõbrake.
kehakreemina samuti ideaalne niisutaja neile, kes ei armasta väga rammusaid kehakreeme. Näiteks minu puhul on kiiresti imenduvad ja kerge koostisega kreemid vägagi hinnas. Ainus mure on see, et kui soovid tõepoolest tervet keha kreemitada, siis 1/4 (kui mitte rohkem) kreemist saab küll koheselt otsa... :(
Nüüd aga veidike ka lõhnast. Meenutab miskit troopilist. Ma ei mõtle sellist mango/apelsini/ananassilõhna vaid sellist idamaist lõhna, mis on igasugustel käsitsi nikerdatud kujukestel, mis soojamaareisidelt suveniiridena kaasa tulevad. Seda on väga raske kirjeldada, kuid ma vannun, et see on meeldiv lõhn! :)

Green Nature kehakreem Thaiti monoiõliga on Green Nature edasimüüjatelt saadaval http://greennature.ee/edasimuujad hinnavahemikus 11-12 eurot.
Hindeks 9/10

Tänaseks ongi kõik!
Suur aitäh Green Nature'le!! :)

Mõnusat neljapäevaõhtut!
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Green Nature porgandikreem on ka väga mõnus! Annab näole koheselt jumet :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures see on juba pikemat aega mu ostunimekirjas olnud, aga praegused kreemid ei taha kohe üldse otsa saada :D

      Kustuta
    2. Sama teema siinpool, aga ma olen aeglane ja laisk kasutaja kah, iga kord ei kreemitagi, sest pole otsest vajadust :D

      Kustuta
    3. No mul sama, heal juhul 1-2 korda nädalas tuleb meelde kreemitada :D

      Kustuta