Tootearvustus: Dove parandab kahjustused ning võtab värvitud juuksed oma kaitsva tiiva alla

oktoober 23, 2014

Kuna Hill&Knowlton saatis mulle 3 juuksehoolduskomplekti, millest 2 olen teieni toonud kahel eelmisel nädalal, siis seekord on aeg tutvustada viimast komplekti, mis on mõeldud spetsiaalselt neile, kes on oma juustele värviga särtsu andnud ning soovivad oma värvi pleekimise eest kaitsta.
Kuna ma oma juukseid 2 aastat värvinud ei ole, siis vaatan kolme tänast toodet justkui tavalisi juuksehooldustooteid ning piilun, millised on nende võlud.
Siin nad on Dove Colour Repair palsam, Colour Repair kiiretoimeline raviv palsam/mask, Colour Radiance pihustatav hooldusvahend:

1) Dove Colour Repair palsam 
Mis tootega on tegu?
Kas Sa teadsid, et värvitud juuksed tuhmuvad peamiselt sellepärast, et nad on kahjustatud. Dove spetsiaalne hooldus- ja ravitehnoloogia kahjustatud juustele. Mikro-niisutav seerum juuste pinna taastamiseks ja aitamiseks ära hoida värvi tuhmumist. Aktiivsed kiud tungivad sügavale juuste struktuuri ja taastavad seda seespoolt. Särav juuksevärv, mis püsib.

200 milliliitrisest palsamipudelist hakkab esimesena silma (ei tegelikult ninna) mõnus palsamilõhn, mis on omane pea suuremale osale lihtsamakoelistele palsamitele. Seda on väga raske kirjeldada, aga kui seda tunnete, tuleb see teile kindlasti tuttav ette ning otseloomulikult on see minu jaoks väga meeldiv tagasihoidlik lõhn.
Palsam ise on koostiselt minu arvates natukene vedalavõitu. Seetõttu kulub seda päris päris palju, sest ~20% kätele valatud kogusest haihtub justkui õhku. Kuid see-eest on positiivne see, et palsam toimib väga hästi ka siis, kui see on peas seisnud vaid minutikese - ei mingit pikka ootamist. Pestes küll juuste pehemenemist pole tunda, kuid peale kuivamist on juuksed pehmemad ning ka siledamad. Lisaks kõigele ka veidike kohevamad, kerge läikega ning hästi lõhnavad:
Dove Colour Repair palsam on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 2-3 eur.
Hindeks 7/10


2) Dove Colour Repair kiiretoimeline raviv juuksepalsam 
Mis tootega on tegu?
Kiiretoimeline raviv juuksepalsam igapäevaseks kasutamiseks tagab kohese sügavatoimeise efekti. Colour Repair aitab kaitsta juuste värvi pleekimise eest. Dove ainulaadne kahetoimeline koostis sisaldab maski Fiber Actives molekulidega, mis tungivad sügavale juustesse taastades need ja säilitades juuste värvi ilma juukseid raskeks muutmata. Koostises olev palsam Micro Serum molekulidega toidab juuste pealispinda ning annab juustele sära.

Toote kirjeldus on andnud väga põhjaliku ülevaate juba ette ära, sest see on tõepoolest nagu palsam, millest eelnevalt rääkisin, kuid mitmete lisanditega, mis teevad sellest maskist (ma eelistaksin öelda pigem mask kui palsam) terviku. Lõhna poolest on see aga natuke kergem ning on pakendatud mugavasse tuubi.
Maski koostis on palju tihedam ning see omab ka väga nunnut roosat värvust erinevalt palsamist, mis oli täiesti valge, seega tuli tuubist väljudes minu ette üks armas üllatus: 
Nagu ma juba mainisin on toode oma koostiselt palju-palju tihedam ning seda on väga mõnus juustesse kanda. Kui isegi maski juustesse kammida jääb suurem osa alles ja maha ei nirise kuigi palju kogusest. Maski pakendile pole kirjutatud küll kaua seda peas peaks hoidma, kuid mina hoidsin seda peas umbes 3-4 minutikest. Kui mask on peas mõned minutikesed olnud, on koheselt tunda, kuidas juuksed järjest pehmemaks muutuvad ning see pehmus on kordades suurem siis, kui juuksed on kuivanud.
Lisaks pehmusele on juuksed väga-väga kohevad ja läikivad ning mina sain päeva jooksul kindlasti üle 5 komplimendi oma juuste kohta, sest need nägid tõepoolest tavapärasest tervemad ja uhkemad välja, kindlasti hakkan seda päris-päris tihti kasutama:
Dove Colour Repair kiiretoimeline raviv juuksepalsam on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 3-4 eur.
Hindeks 9/10

3) Dove Colour Radiance toitev ja korrastav pihustatav hooldusvahend
Mis tootega on tegu?
Aitab ennetada värvi tuhmumist ja säilitada sära. Kohene kahekordne kasu: toidab ja kaitseb. Kahekordse koostisega pihustatav hooldusvahend toimib kahel tasandil - üks kiht sisaldab Fiber Actives aktiivaineid, mis tungivad sügavale juuksekarva sisse, samas teine kiht sisaldab UV-filtrit , mis aitab ennetada värvi tuhmumist ning säilitab läikiva sära ja elava värvi kogu päeva jooksul. 

Juba pudelist on märgata, kuidas tõesti on sprei kihistunud kaheks ning selleks, et kaks kihti omavahel seguneksid tuleks toodet enne kasutamist kindlasti korralikult raputada. 
Toodet võib lasta nii märgadele kui ka kuivadele juustele. Mina proovisin mõlemat viisi, kuid pilt on ainult sellest, kui pihustasin seda kuivadele juustele.
Spreil on väga mõnus lõhn, mis jääb juustele püsima ning sarnaneb palsami ja maski lõhnale.
Märgadele juustele spreid pihustades on tulemus parem, seega soovitan kindlasti lasta seda näiteks peale peapesu. Juuksed on peale toote kasutamist pehmemad ja libedamad, kuid erilist läiget ja sära ma ei märganud. 
Üks positiivne vahemärkus: kui lasta toodet pusadele, tulevad need palju kergemini lahti ;)
Kui pihustada aga toodet kuivadele juustele, siis on juuksed ainult libedamad, kuid pehmust nad nii kergelt ei saavuta, kui märgadele juustele pihustades. ma isegi ei kujuta ette, millest see võib olla tingitud, ehk sellest, et märgadest juustest on lihtsam tootel imenduda? 
Kuid siin teile pildimaterjal, mis ei abistanud mind ning ilmselt ei abista ka teid :/
Tootest ma ilmselt puudust ei hakka tundma, sest midagi erilist see korda ei saatnud. Kuna mu juuksed pole värvitud, ei oska ma sõna sekka öelda värvikaitse koha pealt, ehk on kellelgi kogemust? 

Dove Colour Radiance toitev ja korrastav pihustatav hooldusvahend on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 3-4 eur.
Hindeks 6/10

Ning nii kiirelt tänane postitus otsa saigi...

Kuna ma pole ammu tähelepanu pööranud teie soovidele, siis küsiksin nüüd üle pika aja, millest blogis puudust/millest rõõmu tunned? :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments