Tootearvustus: Avoni kehakreem, mis on justkui lõhnaõli ja niisutav hooldus 2in1

november 03, 2014

Laupäeval saabus minuni suur pakike Avonilt, mis sisaldab endas nii nii palju uut ja põnevat. Alustan toodete tutvustamist juba täna ning koheselt saan teieni tuua oma uue lemmiku kehahoolduses.

Selleks on Avon Luck For Her kehaemulsioon
Mis tootega on tegu?
Silu ja pehmenda oma nahka luksusliku kehaemulsiooniga ning ümbritse end idamaiselt ahvatleva Avon Luck lõhnaga.

Selles ismearmsas pudelikeses peitub niivõrd hea lõhn, et selle kirjeldamiseks pole sõnu. See on samal hetkel magus kuid ka veidike vürtsikas?, sest lõhnast oleks tunda justkui mandleid, mõnda imehead lille ning vürtsikat kaneeli, mis tekitab juba kerge jõulumeeleolu.
Toode on mugavas 150 ml tuubis, mida on mõnus kõikjale kaasa võtta (isegi käekotti mahub see väga hästi) ning samuti ei pea muretsema, et see jääb riiulile seisma, sest minu arvates on 150 ml iga toote ideaalne kogus, mida jõuab ka ära tarbida. 
Kreem on oma koostiselt õhuline ja kerge. See on väga väga niisutav ning imendub naha pinnalt kiiresti kiiresti sügavale naha sisse jättes alles ainult imehea aroomi ning väga elastse naha. Emulsioon jätaks nahale justkui kerge "siidiloori", sest tõepoolest on selline tunne nagu keha oleks siidi sisse kaetud. 
Muideks, kui käed peaksid muutuma väga kuivaks on see oma kerge koostise tõttu ka väga suurepärane kätekreem, mistõttu soovitaksingi seda kreemi igaks-elu-juhtumiks kotis kanda.
Üle terve keha ma vist kreemi ei kasutakski (loe: ei raatsiks), sest ma hakkan seda kreemi parfüümina kasutama. Nii kummaliselt kui see ka ei kõlaks aga tõepoolest, enne väljaminekut kreemitan sellega oma kaela- ja dekolteepiirkonna üle ning lisaks käsivarred ning sel viisil toimimine tagab mulle mõnusa "lõhnaõli" pea terveks päevaks. Kuna see kehaemulsioon on tulnud samanimelisest lõhnast on selle koostises ka parfüümi ning sellest on tingitud ka lõhna tugevus ning hea püsivus (kusjuures, isegi peale pesemist on seda kergelt nahal tunda, väga tugev toode!).
Oeh kuidas ma sooviks teile kõigile ühe grammikese lõhna saata, sest ma rõhutan veelkord, see on i-m-e-l-i-n-e!
Toote juures on kõik suurepärane väljaarvatud selle kirju koostis, kuid õnneks/kahjuks ma sellest suurt numbrit ei tee ning kasutan kreemi julgelt edasi: 

Kindlasti minu uus lemmik vannitoariiulil kehahoolduses, kätehoolduses ning lõhnariiulil. See toode on tõesti suur  ja positiivne üllatus minu jaoks, sest nii hea lõhnapüsivusega pole isegi mu DKNY lõhn... 

Uues Avoni kataloogis (13.11-3.12) ma toodet ei märganud, kuid tasub kindlasti oma silmad lahti hoida, sest uues kataloogis on kehaemulsioonide hinnaks vaid 10 eur ning antud emulsioon on piiratud koguses!!
Hindeks 9/10


Kuidas on sinu kogemused kehaemulsioonidega, mis sisaldavad endas nii palju head lõhna et võiksid justkui parfüümina kasutada? :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments