Outfit: 4.11

november 05, 2014

Kuna paar päeva tagasi saabus minu www.coco-fashion.com'ist saadetud pakk (mis tuli ikka väga väga pikka aega, mistõttu oli mul selle saabumise üle eriti hea meel), siis panin selle eile naabripreili juurde selge ning palusin tal teha mõned pildid, et oma head noosi ka teile tutvustada.
Piltidele annab oma lisavõlu armas Caramella, kes nii väga soovis minuga poseerida... :D

Kardigan - http://www.coco-fashion.com/ - 7,94 eur
Pluus - ise õmmeldud 
Teksad - Seppälä lasteosakond - 14,90 eur
Kõrvarõngad - kingitus
Minu tellitud valge-musta-triibuline jakike on imemõnusast materjalist, ma piltide põhjal kartsin, et see on väga odav ja ebakvaliteetne materjal, kuid tegelikult suuremalt osalt puuvill ning väga nahasõbralik.
Otseloomulikult on toode just selline nagu pildil ning see on nüüdsest ka kindlasti minu lemmikriideese.

Samuti on mul jalas uued püksid, mis ma kõigest 14,9..? euro eest Seppälä lasteosaskonnast soetasin. Suure nördimusega pean tõdema, et need on mulle puusadest väga suured, kuid selle probleemi lahendab uus Reservedist ostetud vöö, mida paraku piltidel näha polegi.
Meie  Caramellaga lehvitame teile ja loosime ka kohe kohe isadepäeva loosimise võitjad välja :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments