Tootearvustus: Maybelline imelisi iluudiseid

detsember 29, 2014

23. detsembril üllatas mind kuller pakiga Maybellinelt, mis oli üks vägagi kasulik jõulukink, sest see sisaldas endas väga palju uut ja huvitavat ning samuti sain taas kokku puutuda oma vana lemmikuga kogu Maybelline kollektsioonist.
Hakkan nüüd vaikselt teile selle meigikotikese sisu tutvustama, sest selles on nii palju avastamisrõõmu minule ja kindlasti ka teile :)


Alustaksin oma lemmikust üllatajast, mis suudab kindlasti ka teie südamed põksuma ning silmad särama panna.

Maybelline Lash Sensational ripsmetušš
Selles pärlmuttertoonis tušituubis peituvad pisikesed kummist harjased, mis on sätitud kaarjalt. Kusjuures, kaare sees olevad harjakesed on tillukesed ja kaarest väljapool olevad pikemad.
Hari on disainitud sellise spetsiaalse kujuga selleks, et lisaks pikendamisele ja tihendamisele see ripsmekarvu ka koolutaks. 
Koolutavate tuššidega olen ka varem kokku puutunud ja kogemused on näidanud, et see on tõesti täiesti võimalik, nii ka selle toote puhul.
See suudab ripsmed mõnusalt kaardu ajada, neid lisaks sellele ka tohutult pikendada ja lisada veidike ka tihedust. Annaksin ka oma kiidusõnad sellele, et tušš saab väga hästi hakkama ripsmete eraldamisega.
Koolutava efekti jaoks värvin ripsmeid esmalt selle kaarja osaga, millel on väikesed harjased ning pikkuse ja tiheduse saamiseks värvin teise kihi kumerama osaga, mis on kaetud pikemate harjastega.
Tulemus püsib sellisena kogu päeva lõpuni ning on ka meeletult kergesti eemaldatav. Samuti ärge kartke ka seda, et toode võib pudeneda - seda ei juhtu, isegi mitte siis, kui seda kanda alumistele ripsmetele.
Tundub, et tegemist on minu uue lemmikuga meigikotis... :)

Maybelline Lash Sensational ripsmetušš peaks olema juba poelettidel juba saadaval, kuid hinnaklassi poolest peaks see jääma 10 euro ringi (pead ei anna :D).
Hindeks 10/10

Colorama Color Show küünelakk - toon Purple Dazzle
Minu kokkupuuted Colorama lakkidega on olnud head alates ajast, mil küüsi lakkima hakkasin. See oli tõesti 5-6 aastat tagasi, kui Colorama lakid olid veel vana kujundusega, kuid endiselt kirkate toonidega ja väga suure värvivalikuga.
Positiivne on see, et ikka veel suudavad nad üllatada millegi uue ja huvitavaga, kuid sel korral olid paraku mu lootused liiga kõrgeks seatud.
See mõnusa lillaka varjundiga glitter-lakk on üksipäini kandmiseks ehk liiga lahja ja ma mõtlesin, et ideaalne kooslus oleks, kui selle alla kanda lillaka varjundiga ühevärvilist lakki, kuid kus ma sellega...
Tundub, et see lakk ei sobi kokku kõikide teiste küünelakkidega ning minul "keetis" see alumise laki üles. See probleem esines lausa 3 erineva aluslakiga ja lõppkokkuvõttes pidin lihtsalt alla andma ja sain aru, et küllap seda niisama kanda tulebki, lihtsalt ilma all oleva värvilise lakita.
Minu jaoks võib-olla ehk pisut lahja, kuid kergelt lillakad, siniste ja lillae täpikestega küüned saate endale kindlasti. Mina kandsin peale kaks kihti ning tulemus on selline:
Ma olen hästi palju lugenud/kuulnud nurinat, kuidas Colorama glitter-lakid ei taha kohe üldse küüntelt maha tulla, kuid ei tea kas asi on minu küüntes või on lakkide koostist uuendatud, kuid minul tuli see küünelakieemaldajaga väga kergelt maha. 
See-eest püsib see aga peal mitmeid päevi ja lakk on tõesti kõige kindel. Võite oma käsi lõpmatuseni vees leotada, teha kõiki igapäevaseid toiminguid, aga lakk lihtsalt ei tule nurkadest lahti, juhuuu :)

Colorama Color Show küünelakk - toon Purple Dazzle peaks üsna pea jõudma poelettidele ja hinnaks nagu ikka on väga tagasihoidlikud 2-3 eurot.
Hindeks 6/10


Maybelline Fit Me jumestuskreem - toon 120 Classic Ivory
Põgusalt olen ma teile oma armastusest Fit Me sarja jumestuskreemide vastu juba kindlasti ka rääkinud.
Nüüd leidsin ma oma lemmiktooni testri ka uuest meigikotikesest ja mul on rõõm rääkida sellest ka veidike põhjalikumalt ning lahti seletada, miks ma seda jumestuskreemi nii palju armastan ja miks see ka minu ässitusel kõikide sõbrannade meigikottidesse sattunud on.
Fit Me jumestuskreemi koostis on unelm neile, kellel on kuiv või normaalne nahk. See on lisaks jumestuskreemile ka näokreemi eest ja on oma koostiselt vedel ning niisutav.
Kuna see on vedel, meenutab see veidike ka BB-kreemi oma koostiselt, mis on äärmiselt õhuline ja nahasõbralik, sest läbi selle saab nahk hingata ja vistrikke tekib tunduvalt vähem kui teiste jumestuskreemidega. Samuti saavad plusspunkte katvus ja lai toonide valik, mis võimaldab leida sobiliku kreemi igale nahatoonile.
Minu lemmik, toon 120, on olnud mu meigikotis juba aasta, kaks, sest seda saab kasutada nii talvel kui suvel. Fit Me jumestuskreemi on väga lihtne hajutada ning seetõttu ei jää see liiga tumedana talvel ega liiga heledana suvel. 
Rõhutada sooviksin ka seda, kui hea on kreemi katvus, see peidab kõik kergemad iluvead ilma peitepulga abita ja jääb näol kaunina püsima umbes pooleks päevaks. Õhtupoole on see lihtsalt näo sisse ära "kadunud".
Rõhutan veelkord, et see jumestuskreem on väga-väga nahasõbralik ja kergesti kasutatav. Sama kerge, kui on peale kandmine on ka eemaldamine, piisab vaid heast näopesuvahendist ning ongi kogu hea kraam näolt pühitud.
Minu testrivoldikuga olid kaasas ka väga vahvad nipid, kuidas oma jumestust paremaks muuta, jagaksin neid kuut põhimõtet ka teiega:
Käsi südamel - soovitan Fit Me sarja väga-väga soojalt!

Maybelline Fit Me sarja jumestuskreemid on saadaval kõikides hästivarustatud kauplustes, hinnad jäävad 13-15 euro vahele (soodukate ajal olen selle kätte saanud isegi alla 10 euroga, tasub silmad lahti hoida)
Hindeks otseloomulikult 10/10 


Viimasena piilus minu meigikotist välja mõnus Maybelline puudripintsel, mida tegelikult vist eraldi ei müüdagi, küll aga on pakil kirjas, et seda saab kaasa kingitusena mõne tootega :)
Pintsel, mis on oma nimetuse poolest mõeldud puudri peale kandmiseks sobib ideaalselt ka päiksepuudri kasutamiseks ja äärmisel juhul ka põsepunaga koos kasutamiseks.
Selle siidpehmed karvakesed on väga heas koostöös mineraalsete puudritega, kus pintsliga pulbrised puudrid väga hästi "haakuvad" ja pealekandmine on väga-väga mugav.
Pintsli tihedad ja peenikesed karvad aitavad väga hästi puudreid laiali hajutada ja jätta veatu tulemuse. 
Minu "feikide" Hiina "Bobby Brown'i" pintslitega ei anna seda isegi mitte võrrelda - 2x parem tulemus ning kordades mõnusam kasutamine :)

Nüüd oleks aeg minu meigikotike sulgeda ja viia enda taaskord jalgpallilainele :)
Mõnusat õhtu jätku teile, mu armsad! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Selle küünelaki kohta võin ise nii palju öelda, et olen kandnud selle glitterlaki alla valget värvi küünelakki (ostetud Eedenist Eveline poest) ja tulemus on väga ilus jäänud ning püsinud hästi! :)
    Tore on Su blogi lugeda! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hea mõte tõepoolest, enda küünelakikogusse polegi veel valget lisanud ja usun, et tulemus võib väga lahe välja näha :)
      Ilmselt oli asi lihtsalt selles, et nende lakkidega, millega mina proovisin need koostiselt kokku ei sobinud. Ehk olid teised lakid vanaks läinud või liiga vänge koostisega... :(

      Sellised kiidusõnad aasta lõppu teevad meele nii heaks, aitäh Sulle! :)

      Kustuta
  2. Seda uut Maybelline ripsmetušši tahaks küll proovida! L'Oreali False Lash Wings, mis oli kaardus otsaga sobis mulle ka suurepäraselt! Jaanuaris võtan ripsmepikendused ära, siis kindlasti soetan just selle tušši :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaaa, minul on ka Wings üks suur suur lemmik ja need on harja poolest meeletult sarnased ja loomulikult ka tulemuselt :)
      Soovitan soojalt :)

      Kustuta