Tootearvustus: Tigi ja Living Proofi viimistlustooted tagavad juuste perfektse vormi

detsember 08, 2014

Ma pole päris pikka aega teile enam midagi juustest rääkinud, kuid ühtäkki mõned nädalad saadeti mulle www.salon24.eu poolt pakike, milles olid peidus Living Proofi juukselakk ning Tigi Bed Head Small Talk pehmust ja sära andev viimistlusvahend.

Salon24 päkapikkude poolt saadetud tooted on aga omaette kõrgklass, millest hakkan teile ka kohekohe rääkima, sest mõlemad on kuldaväärt vahendid juuksehoolduses. Eriti juuskelakk, sest pidude hooaeg on tulemas ja just praegu on õige aeg hakata muretsema omale juukselakki, mis suudab veatu soengu säilitada pidupäeva lõpuni või hoopiski jätta juuksed siledaks, elujõuliseks ja meeldivalt lõhnavaks tundideks Tigi erilise toote abil?

1) Living proof Control Hairspray
Mis tootega on tegu?
Living Proof juuksehooldusbränd, mis on ühendanud endas teaduse ja ilu, loodi lihtsa eesmärgiga esitada väljakutse senistele teadmistele iluprobleemide lahendamisel. Living Proof'i üheks kaasomanikuks ja "elavaks tõestuseks" on näitleja Jennifer Aniston.
Control Hairspray eelised:
 Kauapüsiv ja tugev, kuid paindlik hoiak.
 Kaitseb juukseid välisniiskuse eest.
 Kaitseb kuni 230° kuumuse eest.
 Kihiti pealekantav, kammitav, ümbervormitav.
 Ei tekita tootejääke ning ei kleepu.
 Annab juustele suurepärase läike.
Control hairspray sisaldab Living Proof Endura-Flex Web Technology tehnoloogiat, mis tagab juustele kauapüsiva, tugeva hoiaku, mis on paindlik ja ümbervormitav ning ei tekita juustele “kiivri” efekti.

Mulle saadeti ideaalses suuruses toode - 100ml! See mahub kõikjale (käekotti, isegi pisikesse crossbody'sse ja samuti saab seda "ära peita" ka sahtlitesse, sest see võtab meeletult vähe ruumi), kuid samas kestab minupuhul ka kaua vastu, sest lakki kasutan vaid juuksejuurte tõstmiseks ja koheva soengu fikseerimiseks. 
Juukselakk on pihustatav (oh milline üllatus eksole), kuid õnneks pole toote "lendlevuspiirkond" väga suur ja sellega pääseb üsna hästi juuksejuurtele ligi ning samuti ei jäta see sinna paksu klompi. 
Lõhn on sellel meeldiv, kerelt ehk hapukas-magus ning see jääb väga hästi juustele püsima, isegi minu T küsis kas see on uus lõhnaõli, tegelikult oli tegemist kõigest juukselakiga :D
Mida ma aga kiidaksin on meeletult hea fikseeritus ja lakk hoiab tõesti soengu väga-väga kaunina pikka-pikka aega. Proovisin ka juukseid kinni pannes seda peale pihustada - üldiselt jäi tulemus sile, kuid mõned jonnakamad juuksekarvad jäävad toote võimsusele siiski alla. 
Kui mõned juukselakid tahavad peale läbikammimist peanaha väga rasvaseks teha ja juukseid omavahel kokku kleepida, siis selle tootega saab ka peale kasutamist inimese moodi ringi käia ja juuksed ei lähe kiiremini mustemaks kui tavaliselt. 

Living Proof Control Hairspray on saadaval kahes suuruses 100ml/249ml https://www.salon24.eu netipoes ning Salon+ salongides 
hinnaga 13,90/22,90 eur
P.S kui jagada toodet Facebookis, saad 10% allahindlust!
Hindeks 9/10

2) Tigi Bed Head Small Talk viimistlusvahend
Mis tootega on tegu?
Kolm-ühes viimistlusvahend.
Tihedus, tekstuur ja energiasüst! Viimistlusvahend annab ka kõige jõuetumatele juustele elujõu ja volüümi. Small Talk hoiab soengu kontrolli all, andes samas juustele hoiaku ja liikuvuse. Mustikalõhnaline viimistlusvahend kaitseb kuumusest tulenevate kahjustuste eest, niisutab, lisab läiget, kohevust ja tekstuuri.

Ma tükk aega mõistatasin, et no mis imehead lõhna selle toote aroom meenutab ja lugedes kirjeldust - jah mustikas! Imehead suvised mustikad! Ainuüksi lõhna tõttu kuulub juba mu süda sellele tootele. Lõhn jääb kätele peale kasutust püsima ning samuti hoiavad sellest kinni ka juuksed. 2-3h meeldivat lõhna on garanteeritud! 
Toode on mõnusalt kreemjas ning pumba abil on seda väga lihtne peopesadele pumbata ning seda juustesse sõrmitseda.
Toodet võib kanda nii märgadesse kui ka kuivadesse juustesse, kuid ma soovitaksin seda kanda pigem kuivadesse kui märgadesse, sest märgadest juutsest see justkui kaoks ära ja peale lõhna ei jää alles mitte midagi muud.
Kuivadesse juustesse kandmisel ei tohiks aga selle erilise kreemiga üle pingutada, sest muidu võtab kuivamine ja imendumine päris kaua aega. Pool pumbatäit on täiesti piisav kogus minu paksudele juustele näiteks. 
Olge tõesti kogustega ettevaatlikud - vähem on rohkem, sest kui vahendit peaks mõne salgu jaoks liiga palju saama, tõmbab see tükki ja kõvaks.
Peale kasutamist jäävad juuksed meeletult siidised ja üli-üli siledad. Juuksed on tõepoolest elujõulisemad, kuid volüümi eriti juurde ei tulnud, mis oli küll mainitud toote kirjelduses. Samuti on juuksed väga kergesti kammitavad ja sätitavad. Ning kõige tipuks pean mainima veelkord, seda imehead lõhna! 
Juustele tõeline restart külmaks ajaks, et neisse natukenegi elu sisse puhuda nende miinuskraadide juures :)

Tigi Bed Head Small Talk viimistlusvahend on saadaval https://www.salon24.eu/ netipoes ning Salon+ salongides hinnaga 15,50 eur. 
P.S kui jagada toodet Facebookis, saad 10% allahindlust!
Hindeks 7/10

Aitäh Salon24.eu ning aitäh teile mu armsad, et ikka ja jälle oma peanupukesed minu blogisse pistate. Praegusel ajal on teid küll vähemaks jäänud, kuid eks kõigil ole praegu vist jõulueelne kiire-kiire peal? :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments