Outfit: 1.02

veebruar 04, 2015

Pühapäeval tuli meil Mariaga tahtmine minna pildistama ja otseloomulikult suutsime me välja valida päeva, mis oli kõikidest eelnevatest ja järgnevatest kõige tuulisem, seega saate täna nautida sutsuke "kargemas" meeleolus pilte.

Jaanuaris käisin ma Tallinnas šopingutuuril ning samuti piilusin üle Tartu kaubanduses pakutavad soodukad ning tegelikult sai mu garderoob väga suurt värskendust. 
Täna sooviksin teile tutvustada kampsunit, mis on pärit Reservedist ja mida ma pean üheks äärmiselt heaks leiuks, sest 1) see oli hea hinnaga 2) see on minu peaaegu et esimene hall riietusese riidekapis 3) selle kampsiku tõttu olen üle valatud komplimentidega
Kampsun - Reserved - 7,89 eur
Teksad - Gina Tricot - 5 eur
Kõrvarõngad - Expressions - 2eur
Ma olin kohutavalt hädas oma juustega ning seetõttu näen välja nagu mul oleks kohutav peavalu olnud, uhhh, kohutav tuul...)

Proovin teile nüüd ka oma teised leiud lähipäevadel üles pildistada! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments