Tootearvustus: Avoni abil näole kevadine jume ning imenunnud küüned

märts 05, 2015

Hei mu kallid!
Täna saan teid taas rõõmustada tootearvustusega ning seekord natukene meigiarmastajatele ning ka neile, kes on hädas oma küünte tervisega.
Täna tutvustan teile Avon'i Luxe jumestuskreemi ning imenunnut Pearl shine hooldavat küünelakki.


1) Avon Luxe jumestuskreem - toon natural glamour
Vauu, ma pole ammu kohanud nii läikivat ja glamuurset jumestusreemipudelit kui see. See on samas positiivne külg visuaalses mõttes, kuid siiski on üsnagi suur laiutaja meigikotis. Küll aga on 30ml toodet piisavalt suur kogus, et unustada oma nurin pudeli suuruse üle, sest toodet on tõesti küll ja veel.
Mulle meeldib väga see variant, et jumestuskreem on pumbaga, mistõttu saab täpselt endale õige koguse toodet kätele, pintslile või švammile pigistada, mina kasutan peale kandmiseks neist viimast ning mul kulub toodet umbes 2 pumbatäit ning kohe räägin ka, miks nii vähe.
Jumestuskreemi koostises peaks olema valge safiir, mis tagab ühtlase tulemuse, niisutatuse ning lisaks annab valge safiir kreemile siidisust.
Nii see tõesti on. kreem on päris vedela koostisega ja väga kergesti peale kantav. See sulandub tõesti meeletult hästi nahatooniga jättes vaid kerge kreemikihi. 
Ära mainimist vajaks ka see, et kreemil on väga meeldiv lõhn.
(käeseljal jäi see toon tõesti meeletult kollane, näonahal seda ei juhtu, olge mureta)
Toon natural glamour on küll kerge kollaka alatooniga, kuid minule sobib see miskipärast väga hästi, sest see jääb loomuliku "päevitusena" ning sobib ideaalselt heleda nahatooniga inimestele, kes juba kangesti ootavad suve, et oma näole natukene päikeselisust juurde anda.
Kreem laseb nahal hingata ning minule vistrikke juure ei tekitanud. Mulle meeldib väga-väga see, kuidas see jääb näos pigem läikiv, kui matistav, seega ilmselt see poleks vist väga hea rasusele nahale. Küll aga ideaalne kuivale ja normaalsele nahale, sest see toimib samal ajal ka niisutava kreemina. Näo suudab see panna elama ning palgele tuua värskust ja sära! :)
Nagu te näete, siis katab kreem väga hästi ning on mu näole palju rohkem elavust juurde toonud ning see on ka tulemus, millega ma olen väga rahul.
Mis puutub aga püsivusse, siis ma ootaksin ehk natukene rohkemat. Umbes 6 tundi püsib kreem päris hästi peal, kuid 8 tunni möödudes on see palju õrnemaks jäänud. 
Eemaldamine on väga lihtne ning selleks sobib väga hästi kas tavaline meigieemaldaja või näopesuvahend, probleeme ei tohiks selle eemaldamine valmistada mitte ühelegi näohooldustootele.
See jumestuskreem sai oma tööga väga-väga hästi hakkama ning tundub, et kui ma sellega liiga ära harjun siis ehk hakkab konkurentsi pakkuma minu vaieldamatule lemmikule, mis on oma omaduste poolest väga-väga sarnane sellega :)

Avon Luxe jumestuskreemid on saadaval 5 erinevas värvitoonis Avoni kataloogides hinnaga 15.00 eur (4. kataloogis sooduspakkumine, et kui osta ajakirjast veel ükskõik milline toode, siis on kreemi hinnaks vaid 7.00 eur)
Hindeks 9/10

2) Avon Pearl Shine hoolduslakk - toon Sheer Pink
Minu pikaaegsemad lugejad teavad ilmselt, kui kohutavalt hädas ma oma küüntega olen, sest need ei lepi mitte ühegi lakiga.
See küünehooldusvahend peaks küüntele andma juurde tugevust, mida kevadhooajal kindlasti tarvis on, sest talvega on minu küüned küll üsnagi räsida saanud. Lisaks ravivatele omadustele annab see küüntele ka kerge pärlmuttertooni. 
Küünelakk on oma omaduste poolest selline nagu kõik Avoni lakid - kui küüsi lakkida teavad sellest kõik inimesed, kes sinuga sama katuse all elavad, sest paraku on Avoni lakkidel väga tugev küünelakihais. 
Küll aga o lakil mõnus pintslikuju, mis võimatab väga hästi ligi pääseda täpselt äärteni.
Pärlmuttertoon sheer pink on tõepoolest imearmas. Selle värvuse tugevuse saad valida Sina ise, ühe kihiga on see äärmiselt õrn ja vaevumärgatav, kui kahe kihiga on see armas ja tagasihoidlik heleroosa.
Mis puutub aga püsivusse siis...... Oeh ma olen alla andnud... Totaalselt... Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas mind on selliste küüntega "õnnistatud" nagu mul on. Lakk püsis vaevu ühe päeva peal, kui lihtsalt koorus maha. Ma olen oma küünte kohta nii paljudelt küünetehnikutelt küsinud, kuid asjata - ei oska keegi arvatagi, mis minu küüntel viga võiks olla, arvatavasti lihtsalt halb küüneplaat.
Kuna lakk mul nii vähekene peal püsis, siis ei saa ma ka hinnata seda, kas see küüsi tugevdab või mitte. 
Küll aga oskan tõesti kiita seda imearmsat värvitooni ja ka seda, et lakki on küünelakieemaldajaga väga mugav maha võtta :)
Avoni pärlisära hoolduslakk on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 4,60 eur 
(4. kataloogis soodushind 2,99 eur).
Hindeks 6/10

Tänaseks ongi kõik, nädalavahetusel te minust eriti ei kuule, sest olen hõivatud Tartumaa talvise tantsupeoga, mis tuleb kindlasti üks ülikihvt tantsuüritus! On sinna veel minejaid? :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Sul on nii armas blogi!! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh aitäh aitäh Sulle!!! :)
      Sellised pisikesed kiidusõnad suutsid mu tuju nii heaks teha, aitäh!!! :)

      Kustuta
  2. Mul on ka terve elu olnud jube nõrgad küüned, kuid umbes pool aastat tagasi hakkasin käima regulaarselt maniküüris, kus lasin enda küüntele panna geellaki. Peale seda on mu küüned nii tugevad, et maniküürija isegi imestas :) Nimelt selle geellaki aluslakis on kerantiin, mis on ilmselt mu tugevate küünte saladus. Ja ma olen nii palju komplimente enda küünte kohta saanud :) Väga soovitan lasta geellakiga lakkida, kasvõi paar korda, et vaadata kas on muutust või ei ole :) Ja geellakki saab maha ainult spetsiaalse vahendiga, ja mul püsib see lakk ilusana ~3 nädalat :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma proovisin isegi selle ära ja kujutad ette - ka see koorus mul lihtsalt maha. Küünetehnik ei osanud ka enam miskit ette võtta. Arvatakse, et probleem on selles, et mu küünepind hingab liiga palju ning kui lakk on peal, siis tekib sinna vahele niiskus? higi? ning see kergitabki laki küüntelt maha, kuid ilmselt on mul lihtsalt halvad geenid, sest emal on täpselt sama mure.. :/

      Kustuta