Tootearvustus: õrn, paks, hajus või imepeenike lainerijoon - millise valiksid Sina?

mai 04, 2015

Nagu te juba pealkirjast välja võisite lugeda, siis täna räägin ma teile tõesti laineritest ning lausa neljast erinevast Maybelline lainerist.
Minu igapäevases meigis on õrn lainerijoon olnud juba viimased pool aastat kindlasti. Varem eelistasin lainerit kanda vaid tähtsamatel üritustel, kuid mida rohkem ma nägin seda, kuidas lainerijoon suudab silmadele sügavust ja särtsu anda, seda rohkem ma ka ise lainerit kasutama hakkasin.
Mina olen pigem õrna ja peenikese lainerijoone eelistaja, sest esiteks ei pane ma väga palju rõhku silmameigile ning teiseks seetõttu, et puuduvad oskused lainerijoontega mängida. Nurga tegemine on minu jaoks peaaegu et võimatu, kuid see ole pigem harjutamise küsimus.


Kas see oleks minust liiga ebaaus alustada oma uuest lemmikust? Küllap mitte?

1) Maybelline Master Precise silmalainer täpse joone tegemiseks
Ma tõepoolest jumaldan lainereid, mis suudavad peenikesi ja tumedaid jooni teha. Selle laineri ots on aga niivõrd ideaalses koonuses, et selle abil saab teha nii peenikesi kui ka hea tahtmise juures paksemaid jooni. Laineri pintsel paindub väga hästi ning usun, et kindlamate kätega laineriprofessionaalid suudaksid selle abil teha mitmeid erinevaid vigureid silmanurkadesse.
Laineri juures meeldib mulle väga selle süsimust toon, mis ühildub meeletult hästi ripsmetuši tooniga ning need koos jätavad aga mulje nagu oleks ripsmepikendused peal. Laineriga on võimalik pääseda täielikult ripsmepiirini nii, et ei jää isegi mitte millimeetrikest värviga katmata.
Pintsli hea disaini tõttu libiseb see kergelt mööda ripsmepiiri ning värv väljub ühtlases koguses.
Kuna tegimist on geelja laineriga, siis võtab selle kuivamine küll sutsuke aega, aga kui toode on täielikult silmalaul kuivanud, siis kestab see kaunina kuni päeva lõpuni.
Minu eelmise lemmiklaineri (Loreal Super Liner'i) puhul oli probleemiks aga see, et see ei tahtnud kohe üldse mitte maha tulla. Ei aidanud isegi mitte tugev meigieemaldaja. Teadsin alati, et käin mõned päevad rahumeeli lainer ripsmejoonel ringi. Selle geellaineri puhul on aga eemaldamine üsnagi muretu. Ainuüksi vesi suudab teha piisavalt head tööd ning meigieemaldajaga koos pole lainerist enam jälgegi.
Kui ajad taga täpsust, täpsust ja ainult täpsust, siis on Master Precise tõeline abimees!

Maybelline Master Precise silmalainer on saadaval kõikides suuremates kosmeetikakauplustes hinnavahemikus 10-11 eur.
Hindeks 10/10

2) Maybelline Master Graphic marker-lainer graafilise tulemuse saamiseks
Kui ma olin selle laineri korgi eemaldanud teadsin ma kohe, et mina sellega sina peale ei saa. Ma olen lihtsalt nii koba kõiksuguste nurkade tegemisel. 
Laineril on tõepoolest markeri otsa kujuline viltune pintsel, millega peaks saama teha nii peenikesi, pakse kui ka graafiliselt rangeid jooni. Samuti on laineri väljanägemine väga sarnane markerile - see on paks ning isegi lõhnab nagu marker!
Markeri toon on silmipimestavalt must ning oma omaduste poolest sarnane Master Precise lainerile. See on geeljas ning pintsel libiseb kergelt mööda laugu.
Ma tõesti paluksin sügavat plaksutust ja tunnustust selle eest, et neljanda korraga sain enam vähem eetilise joone, millest panna pilti ka blogisse. Kõik teised olid lihtsalt alla igasuguse arvestuse.
Kuna lainer teeb pigem paksemaid jooni, siis tuleb silma sisenurka tehes olla äärmiselt ettevaatlik ning välisnurgale kolmnurkse tipu joonistamisel tuleks olla ekstra ettevaatlik. Ma ei saaks öelda, et sellise pintsli kuju tõttu oleks kergem silma välisnurka tõmmata. Kohati jäi selle laineri otsa paksus mind isegi segama.
Seda ma ei tea, kas see omadus on taotluslik: kui peakski kuskilt veidikene untsu minema, siis enne toote kuivamist saab seda väga kergelt eemaldada. Minusuguse kobakäpa puhul on see üks igati hea omadus, et kiiresti kiiresti ära koristada kõik ebavajalikud tähnikesed silmalaul. 
Kui laineriga aga imetrikid ja võimlemisharjutused tehtud, siis ei jää üle midagi muud, kui ainult tulemust nautida, sest püsivusega sellel laineril samuti probleeme ei tule. Tulemus püsib kaunina mitmeid tunde ning eemaldamine on lapsemäng.
Siin on ka üks lahe videoõpetus näitamaks, milliseid lahedaid looke just selle laineri abil teha saab: https://www.youtube.com/watch?v=_ZkTltA-Ur8

Maybelline Master Graphic marker-lainer on saadaval kõikides suuremates kosmeetikakauplustes hinnavahemikus 10-11 eur.
Hindeks 7/10

3) Maybelline The Colossal Kajal keeratav silmapliiats püsiva pliiatsijoone saamiseks
See silmapliiats on ehe näide lainerijoonest, mis kaunistab mu silmi iga päev. Mulle meeldib silmapliiatsit kasutada igapäevameigis just seetõttu, et see on tunduvalt õrnema tulemusega kui tavaline lainer ning samuti on selles vähem rangust. Joon on hajusam heledama tooni tõttu ning see annab kasutamisele juurde ka mugavust, eriti hommikuti, mil käed on veel veidike unised ning täpse joone tegemine keerukam. 
Colossal silmapliiatsi heaks eeliseks on see, et see on oma mõõtmetelt üsnagi tillu, mis võimaldab seda mõnusasti kõikjale kaasa pista ning eriliselt hea omadus on see, et see on tagasikeeratava otsaga ehk siis päästab see kasutajat teritamisest. Kes aga kardab seda, et tagasikeeratava pliiatsi ots võib muutuda tömbimaks, siis seda kartma ei pea. Kui muuta iga päev pliiatsi "tera" kaldenurka, siis jääb toode teravaks kuni viimase kasutuskorrani. Põhireegel on lihtsalt see, et pliiats ei tohiks olla joont tõmmates  täiesti otse, väikese nurga all on joone tõmbamine samuti palju mugavam.
Selle silmapliiatsi toon on päris tume ning ma poleks tegelikult osanud oodata nii tugevat pigmenti. 
Mis mind natukene häiris oli aga see, et sellel on väga kuiv koostis. See ei taha üldse mööda silmalaugu libiseda ning seetõttu võib mõnest kohast jääda joon katkendlikuks. Probleeme tekkis ka sellega, et saada pliiatsijoon täpselt ripsmepiirile. Tahes-tahtmata jäi siski pisikene riba silmalaugu paistma lau ja ripsmepiiri vahel.
Väga hea on aga see, et see jääb hästi püsima ka alumisele sisemisele ripsmepiirile (see mis on kokkupuutes limaskestaga) ning selle omaduse tõttu on hea anda silmale juurde sügavust. 
Samuti meeldib mulle väga see, kui mugav on seda lainerijoont hajutada. Pintslitega peab küll veidikene vaeva nägema, kuid välisnurga hajutamiseks võtsin mina appi näpud ning tulemusega jäin üpriski rahule.
Püsivus on hea ning päeva lõpuks on pliiats vaid mõned üksikud toonid heledamaks kulunud.
Kui eelmised lainerid üllatasid mind sellega, et neid oli kerge eemaldada, siis selle silmapliiatsi puhul sel viisil juubeldada ei saa. Kuna see on oma koostiselt kuiv, siis on ikka tükk tegu, et seda täielikult maha pesta.
Ütleme nii, et minu ootused olid selle silmapliiatsi suhtes natukene kõrgemad ning paraku kadusid kõik head omadused selle taha, et pliiatsi koostis jäi minu jaoks liiga kuivaks.

Maybelline The Colossal Kajal keeratav silmapliiats on saadaval kõikides suuremates kosmeetikakauplustes hinnavahemikus 6-7 eur.
Hindeks 7/10

4) Maybelline Lasting Drama geel-lainer koos pintsliga intensiivselt musta lainerijoone tegemiseks
Ma olen ka varem sellesarnaste laineritega kokku puutunud, kus tindipotikese seest saad pintliga omale ise vastavalt vajadusele toodet võtta. Laineripintsli abil on toote kasutajal aga ka valikuvõimalus, kas teha peenem või hoopiski paksem joon.
Selle laineri puhul on valikuvõimalus veel suurem, sest mängu on tulnud ka hajutav pintsel, mis aitab lainerijoont hajusamaks ja suitsusemaks teha. Minu kiindumus sellesse tootesse on tingitud just selle sama hajutava otsaga pintsli tõttu! :)
Laineri koostis on täpselt silmapliiatsi ja geellaineri vahepealne. See kuivab ruttu, kuid selle laineri toon on niivõrd mustjas, et paksema kihi puhul näeb see välja täpselt nagu geellainer. Õhem kiht annab aga silmapliiatsi mulje. Mis lainerit aga geellainerist eristab on see, et sellel on potsiku sees küll kerge läige, aga nahaga kokkumuutel muutub see täiesti mattiks.
Kiire kuivamine on hea just sellistel puhkudel, kus soovitavaks tulemuseks on klassikaline lainerijoon. Hajusa tulemuse saavutamisel on see aga kergeks miinuseks, sest hajutamine peab toimuma väga väga kiiresti. Kõige mõistlikum on kanda alla tavaline linaerijoon ning selle hajutamiseks tuleks hajutava otsaga võtta natukene värvi ning seda mööda tavalist lainerijoont laiali tupsutada. Alguses on see natukene harjumatu, kuid harjutamise käigus võib sellest saada pilkupüüdva suitsusilma põhi.
Minu jaoks on imetlusväärne laineri püsivus ja koostis. Kui pöörduda tagasi koostise juurde, geeljas omadus võimaldab lainerijoont mängleva kergusega tõmmata. Kui toode on täielikult kuivanud, siis on seda peaaegu et võimatu laiali ajada. Toode püsib kenasti kogu päeva muutmata tooni.
Kuna selle püsivus on imetlusväärne, siis tuleb natukene vaeva näha lainerijoone eemaldamisel. Heaks abimeheks on kindlasti spetsiaalne silmameigi eemaldaja.

 Maybelline Lasting Drama geel-lainer koos pintsliga on saadaval kõikides suuremates kosmeetikakauplustes hinnavahemikus 10-11 eur.
Hindeks 9/10


Millist lainerijoont eelistad Sina?

Ilusat uut nädalat!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. See jutt pole väga teemasse, kuid ma tahtsin sulle häid juuksevärve soovitada. Nimelt lõunakeskuses poes Loodupere on müügil Color&Soin (tavahind u 10eurot, kliendikaardiga u 7eurot) juuksevärvid. Need on naturaalsed, ilma kemikaalideta jne. Ja need on tõesti väga head! Kui ma olen värvinud nt Garnieri värviga, siis tumepruun värv tuleb välja süsimust, kuid Color&Soin värvidega tuli tumepruun täiesti pruun ning musta tooni pole absoluutselt!! Ma enam ei värvigi juuksuris või tavaliste poevärvidega, vaid ainult C&S omadega!! Kui kunagi neid proovid, siis tee postitus ka sellest! :) http://www.looduspere.ee/tootekategooria/looduskosmeetika/juuksevarvid/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, kuna ma iga päev Lõunakeskusesse satun, siis kindlasti lähen uudistama. Kõik mis on vähegi juustele kasulikum ja puhtam on igati väärt investeering. Kuna ma alles hakkasin üle pea juukseid värvima, siis ma olen truuks jäänud ainult ühele värvlile, et mitte peale igat värvimiskorda pettuda, seega ma lähen ja uurin, kas neil on minu soovitud tooni pakkuda :)
      Kui proovimiseks läheb, siis postitus tuleb kohe kindlasti, et ka teiste silmi avada :)

      Kustuta