Tootearvustus: suviseid lõhnaelamusi Sinu kehale Joik'ilt

mai 25, 2015

Mõned nädalad tagasi jõudis minuni pakk Joik'ilt, kelle uut sidruni vanilje ja astelpajuga kehakreemi saan teile tutvustada. Tegemist on kreemiga, mille lõhn on lihtsalt iiimeeeliine ning samuti on see keha vastu väga hell, sest sellesse on lisatud isegi jogurtiekstrakti.

Minu suviseks kaaslaseks saab see kindlasti, kuid vaatame ka üle, mis põhjustel :)
Joik sidruni-vanilje kehakreem astelpaju ja jogurtiekstraktiga
Mis tootega on tegu?
Sidruni-vanilje kehakreem monoi, babassu, aprikoosiseemne, passionivilja ja astelpajuõliga niisutab tõhusalt ja jätab naha sametiseks. Kreemis sisalduv jogurtiekstrakt toniseerib ja toetab naha uuenemist, astelpaju ja takjajuure ekstraktid turgutavad nahka A, C ja E vitamiinidega ning leevendavad naha kuivust. Siidiproteiin aitab säilitada naha niiskustasakaalu ja muudab naha siidpehmeks. Mahe tsitruse-vanilje lõhn tuleb eeterlikest õlidest.

Joiki kreemid on mulle üldiselt sobinud ning sobib ka see. Talviseks ajaks on need ehk pisut kerged ja võiksid olla rohkem niisutavamad, kuid kevadiseks ja sügiseks perioodiks on need ideaalsed oma lahja koostise tõttu. 
Selle kreemi lõhn on aga kõikidest eelnevatest proovitud kreemidest parim. See on mõnusalt hapukas ja pole kaugeltki mitte läila ega imal, oma lõhnalt meenutab see tugevalt sidrunheina ning õrnalt on tunda ka vaniljelõhna, kuid astelpaju ma lõhnast eristada ei suutnud. Küll-aga on ilmselt astelpaju andnud kreemile kergelt oranžika värvuse. 
Kreem meenutab mulle pigem ihupiima, sest see on suhteliselt vedel, kuid niisutab väga hästi. Kuna see pole väga paksu koostisega vaid pigem õhulisem, siis kulub seda vähem kui tavalisi kehakreeme ning naha sisse hõõrumine ning kreemi imendumine on palju kergem ja peale kandmine vähem vaevanõudev. 
Joiki kreemidele omaselt on kreem pumbatavas 150ml pudelis. Kuna mulle väga väga Joiki pumbatava otsikuga pudelid meeldivad, siis olen ma tühjadesse pudelitesse ka oma teised kehakreemid ümber transportinud... 
Kuna kreem on üsnagi õrn, siis niisutab see nahka just täpselt nii palju kui vaja, aga väga pikaks ajaks tulemust lootma jääda ei tasuks. Kui nahk on väga kuiv, siis tuleks seda selle kreemiga niisutada nii hommikul kui ka õhtul. 
Tulemuseks on siidpehme, elastne ning hoolitsetud nahk. Ei mingit kleepumist ega pikka ootamist. See on suurepärane kaaslane peale rannaskäiku, kui nahk on peale päikesevõttu korralikult kurnata saanud.

Joik sidruni-vanilje kehakreem astelpaju ja jogurtiekstraktiga on saadaval suuremates kauplustes ning http://www.joik.ee/ hinnaga 6.40 eur.
Hindeks 9/10

Ilusat uut nädalat, loodetavasti tuleb see teie jaoks päikesepaisteline! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments