Outfit: 23.05

mai 23, 2017

Hei! Meil siin Tartus on küll jubedalt vihmaseks kiskunud, kuid selleks, et teie õhtusse killukest päikest tuua, siis näitan teile oma outfiti, mille peategelaseks on Reservedi päikesekollane mantel!
Selle mantli sain omale tegelikult juba veebruaris ning juba selleks ajaks olid otsas kõik kõige pisemad suurused Tartu Reserveditest, kuid lõpuks jõudis see tänu imearmsatele Reservedi teenindajatele minuni ning ootas kaua kaua aega, et saaks juba mulle selga ronida, sest selle aasta kevad oli ju.... jah 40 aasta kõige külmem kevad ilmajaamade andmetel.
Nüüd aga natuige seda kollast päikesesära! :)

 Mantel - Reserved | Teksad - Terranova | Pluus - Zara | Papud - Adidas Showroom Styling | Kott - Shein | Sall - Aliexpress | Kõrvarõngad Aliexpress | Käekell - Aliexpress
Positiivsete ja mõnusate mõtetega õhtupoolikut sulle! :)
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Hei! Väga toredad pildid, kaunis oled nagu alati :) Kuidas sulle tundub mõte lisada toodetele lisaks ostukohale ka hind juurde? Vb mõnel lihtsalt ei sobi, aga huvitav oleks teada palju asjad ka maksavad ja mille järgi ise poodi minna.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei! Aitäh armsate komplimentide eest! :)
      Kusjuures, alates blogi algusaastatest (kuni eelisee kevadini) olidki mul kõikidel asjadel enam-vähem hinnad juures, kuid otsustasin loobuda hindade lisamisest, sest kasutan outfitipostituste juures nii mõnelgi korral riideid, mis on pärit nii ammusest ajast, et lausa võimatu on kokku panna ligikaudset hindagi :D Samas jätan selle tähelepaneku meelde ning kaalun "vana tava" taastamist :)
      Aga huvitab Sind selle konkreetse postituse juures mõne toote hind? :)

      Kustuta
  2. Täitsa arusaadav ja :) Samas mõeldes regulaarsetele lugejatele (mina 100% :P), siis võiksid äkki nt uuele tootele hinna lisada ja juba mainitule lisada sulgudesse "vana" vms, sest lojaalsed lugejad saavad ise järge hoida. Mul on päris palju kordi see maksumuse huvi tegelikult juba olnud :P Jaa, käesolevas postituses tunduvad huvitavaimad tossud ja mantel :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See on küll hea plaan! Aitäh!
      Mantli hind oli 59.99 ja tossud sain ülimegasoodsalt Black Friday tõttu, kui Showroomis oli kõik -50% ehk tossupaarihinnaks oli vaid 50 eur ja mõned sendid peale :)

      Kustuta
  3. Eliise, palun räägi oma juuste saladus mulle.. Tunduvad nii terved, ilusad ja paksud ja tõesti, outfit on point!!:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ooo aitäh Sulle!!! :)
      Püüan juukseid nii vähe kuumusega piinata kui vähegi võimalik ning ainus kahjustav tegevus (mille järgselt juuskeotsad kohe harali viskava) on juuste värvimine.
      Kui varem näksisin kääridega ise katkiseid juukseotsi, siis nüüd käin regulaarselt 1,5 kuu tagant juuksuris. Kui aga näen katkiseid juukseotsi siis lõikan neid ajaviiteks ükshaaval endiselt oma juuksurikääridega.
      Palju juuksejuttu leiad ka sellest ülimegavanast postitusest (mida mul endal oli juba päris naljakas lugeda ja piltegi vaadata :D) http://www.iluexpressblogi.ee/2015/01/elust-enesestnadala-nipp-appi-kui.html
      Šampoonide ja palsamite suhtes kindlat eelistust polegi ning juukseid toidan juukseõliga mõned korrad nädalas, vastavalt vajadusele.
      Küsi veel, kui millegi kohta täpsemalt teada tahaksid :)

      Kustuta