Outfit: 15.07

juuli 15, 2015

Juhuu, ma olen tagasi mandril ning täiesti elusa ja tervena. See töine puhkus mõjus mulle täieliku restardina ning uued postitused on teie jaoks juba kenasti ritta seatud. Lisaks on varsti varsti tulemas hilinemisega ka blogi sünnipäevaloos, sest kui nüüd aus olla, siis juba täna ongi päevake, mil minu blogipesal täitus kaks tagasihoidlikku aastakest!!! :)
Selle erilise päeva puhul ka veidikese pidulikuma maiguga sünnipäevaoutfit :)
Pluus - http://www.shein.com/ - 14.72 eur
Seelik - Reserved - 19.99 eur
Kingad - Seppälä - 5 eur
Vöö - ilmselt on komplektina millegagi kaasa tulnud??
Prillid - Emma omad hihiihhi :)
Piltidel olev SheIn'st tellitud pluus on järjekordne lemmik poolpikkade varrukatega pluusike minu riidekapis, sest selle materjal on niivõrd mõnus, et pikkade varrukatega pluuside kandmisest tulenev hirm palavuse ja kõige muu tüütu ees ununeb. Materjal on väga kasutajasõbralik ja mõnus - lausa üllatavalt hea kvaliteediga tegelikult :)
Aitäh Sulle mu kallis lugeja kahe imelise aasta eest, tänu Sinule on hetkel mu blogi jõudnud nii nii uskumatult kaugele, kuhu ma poleks seda isegi aasta eest osanud näha. Oled olnud suureks tuuleks minu tiibades - aitäh!
Minu suured kallid ja paid teile mu armsad!!! :)

Eliise

You Might Also Like

3 comments