Outfit: 19.07

juuli 19, 2015

Hei mu kullapaid!
Tänane õhtu on ilma poolest küll vägagi viis, kuid päevane ilm oli hoopiski trikke tegev ning vihmahood vaheldusi päikesekiirtega. Tabasin ära momendi, mil pilved olid jätnud 20 minutikest aega päikesele ning valmistasin ette teile tänase outfitipostituse. Kurja kuulutavad pilved on jäänud küll taustale piiluma, kuid minu uue kleidikesega moodustavad need tegelikult isegi vägagi laheda koosluse.
Kleit - http://www.shein.com/ - 18.39 eur
Kingad - TrendExpress - 32.90 eur
Ehted - kingitus 
Patsijupp - Expressions - 14.99 eur
Kleit iseenesest on just see, mida ma olen otsinud. See mitte liiga pidulik ega liiga lihtne - just täpselt nendeks "vahepealseteks" üritusteks (näiteks kooliaktused, teatriskäigud jms). Materjal on küll libe ja suhteliselt odavapoolne, kuid seljas istub see hästi - kleit on mugav ning mulle täpselt paras. Kahju muidugi, et kleidiga ei tulnud kaasa vööd, mis oli tootefotodel olemas ning sobis perfektselt... 
Ning kui rääkida sellest, kuidas ma 5 minutiga endale pika patsi sain, siis tegu on Expressions'ist ostetud juuksepikendustega, mis terves pikkuses küll minule pikendustena ei toimiks, (minu enda juuksed on lihtsalt nii pikaks kasvanud, juhuu!!) patsi sisse annab neid aga punuda küll ning siis ei näe need ka nii "feigid" välja, sest tegu on sünteetiliste clip-in juuksepikendustega (kuigi sirgendanud ja möllanud olen ma nendega küll ja veel - päris tugevad teised!)
Ning mina soovin teile nüüd kaunist algavat nädalat (see nädal tuleb minu jaoks kindlasti eriti põnev, sest reedel on mind ootamas minu õe pulm, uuuuh ma olen nii elevil!!!) :)

Eliise

You Might Also Like

4 comments

 1. Tahtsin küsida, et kui sa Sheinist tellid, siis kas tellid üle 30 (??) dollari, nii et shippingut ei pea maksma ja kas sa sellisel juhul mingit tollimaksu ei pea maksma? Olen ise mõelnud tellida, aga pole päris täpselt aru saanud nendest rahaasjadest.

  Su blogi on väga mõnus, eriti meeldivad outfitopostitused! Jõudu ja jaksu blogiga tegelemiseks! :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kuna minu tellimused tulevad sponsorluse korras siis tegelikult ei pea ma riiete eest maksma midagi, kuid seda ma tean, et tollimakse kartma ei pea. Pakile märgitakse väike väärtus ning kaasa ei panda ka arvet.
   Aitäh Sulle innustavate sõnade eest, pean seda kindlasti meeles, et outfitipostitused on oodatud :)

   Kustuta
 2. Kuidas oled küll oma juuksed nii pikaks ja silmnähtavalt terveks saanud? Väga-väga ilus. :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Suur aitäh komplimentide eest, kiidusõnad juuste kohta lausa sulatavad mu südame! :)
   nendel piltidel on abiks võetud küll juuksepikendused, kuid oma juustega olen ma väga palju vaeva näinud. Suureks abimeheks on regulaarne lõikamine ning kuumtöötluse vältimine - lokitajad, föönid ja sirgendajad teevad juustele väga palju kurja ning need on olnud ka põhjuseks, miks mu juuksed aastaid tagasi kohutavas seisus olid. Juuste kvaliteeti parandas silmnähtavalt ka see, kui hakkasin kasutama juukseõlisid nädalas umbes 3x, et juuksed oleksid pidevalt toidetud, kuid see, mis on esmatähtis on see, et katikised juukseotsad saaksid võimalikult kiiresti lõigatud, et kahjustused ei leviks järjest rohkem juurte poole, sest vastasel juhul hakkavad juuksekarvad lihtsalt prõks ja prõks katki murduma.
   Kui Sul on veel mõni küsimus, siis küsi julgelt, kuna ma olen enda juustega nii palju vaeva näinud, siis oskan ehk midagi konkreetsemat soovitada, kui mõni mure peaks Sul olema :)

   Kustuta