Outfit: 28.07

juuli 29, 2015

Tänane outfit on küll kõikidele eelnevatele täielik vastand ning tegu pole ka just "minu stiiliga", kuid põhjuse andis selleks veebilehel www.snapmade.com disainitud cap/nokamüts, mida plaanin plaatide keerutamisel kanda, et juuksed kõrvaklappide vahele tikkuma ei hakkaks. 
Snapmade lehel on tegelikult ka juba nende endi poolt väga lahedaid disainitud tooteid, kuid mina otsustasin siiski omale midagi erilisemat valmistada. Pildid oma disainitud tootele saab valida igaüks ise, kuid neil on ka väga suur valik valmis olevaid kujutisi. Mina panin kokku 2 graffiti kategooria disainimärki ning juurde ka teksti ilustamaks mu valitud kujutisi.
Kvaliteet on pildikestel väga hea ning tekst kenasti loetav. Ainsaks väikeseks miinuseks jäi see, et müts tuli kohutavalt suur, aga niit ja nõel aitasid olukorda kenasti parandada ;)
 Müts - ise disainitud www.snapmade.com - 18.19 eur
Pluus - Tally Weijl  - 10-15 eur?
Püksid - Terranova - 9.99 eur
Papud - sõbranna tellitud (Hiina?!) - 15.00 eur
Prillid - Seppälä - 9.90 eur



 "Eat diamonds for brakfast and shine all day!"

Olge armsad, pai!
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. ''plaanin plaatide keerutamisel kanda, et juuksed kõrvaklappide vahele tikkuma ei hakkaks. '' ehk teed ka sellest lähemalt postituse? Isegi minu, kui kauaaegse lugeja jaoks, on see praegu uudis või on lihtsalt kahe silma vahele jäänud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hobi korras õpin ka DJ'ks ning tegelikult sellest ma väga palju rääkinud pole tõesti (Instagrami paar pilti küll vihjavad sellele, aga pole osanud sellest kuidagi rohkem rääkida). Tegelenud olen ma sellega aktiivsemalt aasta, kuid alustain lausa 3 aastat tagasi, aga segastel asjaoludel jäid siis "õpingud" pooleli.. Nüüd aga loodan oskusi lihvida ning ehk ka kusagile jõuda :)
      Aitäh, et huvi tundsid! :)

      Kustuta
  2. Ooo, ülituus, et DJks õpid!!! :) Ja tahtsin öelda, et sulle sobivad küll kõik stiilid, kannad välja igasugused riided mu meelest! Sa ise alati särad ja siis on hea vaadata.

    aniitsik.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, aitäh sulle nende ilusate ja igati innustavate sõnade eest, armas Anita! :)

      Kustuta