Outfit: 02.08

august 02, 2015

Enne veel, kui Saaremaale sõitma hakkan pean ma teile näitama ka kleidikest, mis minuni eile Romwe'st saabus.
Ma pole vist kunagi varem nii suvaliselt midagi tellinud ning sellesse nii jäägitult armunud kui sellesse imekaunisse ja ülimalt tütarlapselikku printsessikleidikesse. Ma julgen väita, et tegu on nüüdsest mu lemmikkleidiga, kuigi hirm enne selle selga proovimist oli päris suur. Ma kartsin, et see paistab hullult läbi ning ma pean ühe aluskleidi omale orgunnima, aga tegelikult on pits nii tihe ja paks, et beežikas pesu kleidi all häirima kindlasti ei jää.
Lisaks kõigele see on mulle justkui selga valatut - täpselt paras ja ülakehast pole mulle ükski kleit veel nii perfektselt hoidma jäänud kui see... Lisaks kiidusõnad ja plusspunktid korrektsetele materjalidele ning eriti sellele pitsile! :)
Igaljuhul vaadake seda imeeeearrrrrmsat, kuid samas lihtsat pitskleidikest! :)

Kleit - http://www.romwe.com/ - 17.92 eur
Kingad - õe kingariiul (hihihi minu vabandused, Efka! :D) 
Kõrvarõngad - Seppälä - 1 eur
Vöö - tuli kunagi millegagi komplektina kaasa

Nüüd pühin mõneks ajaks jalgelt Tartu tolmu, kuid ärge muretsege - uuel nädalal ootavad teid siiski põnevad postitused ning pilk tasuks peal hoida ka mu Instagramil @iluexpress! :)

Eliise

You Might Also Like

6 comments