Outfit: 20.09

september 23, 2015

Hei mu armsad! Lubasin endale mõnda aega tagasi, et ma ei telli omale enam mitte ühtegi maksikleiti.. ja siin ma olen.. arvuti taga ning kirjutan teile postitust oma uuest maksikleidist (järgneval korral luban ennast kellelgi näpistada, kui seda uuesti teen!). Oeh pikad kleidid on minu jaoks lihtsalt nii suur nõrkus, kuid paraku on vähe sündmusi, mille puhul omale need kleidid selga panna. Tuleb lootma jääda ballidele, pulmadele jne.
Kleit - http://www.shein.com/ - 26.67 eur
Kingad - http://eandtstore.eu/ - 26.00 eur
Kleit on pärit SheIn'ist ning on mulle üsnagi paras. Vöökoht on küll minu omast tublid sentimeetrid suurem ja seetõttu teeb mind veidike kogukamaks, kuid mis seal ikka. Riie on väga mõnus, mis ei tee seda kleiti liiga pidulikuks ning hea on ka see, et see ei paista läbi.
Mulle väga meeldib dekolteel olev muster, mis on hea kvaliteedi ning erksate värvidega. Samuti on külgedel olev pits väga väga nunnu :)
Lisaks on mul jalas ülimegamugavad platvormid EandTStorest, mis on järgmisel suvel kohe kindlasti minu oufitipostituste põhilisteks jalavarjudeks. Põhjuseks see, et neid saab vajadusel kanda nii pidulikema kui ka tavalisemate rõivastega ning kuna ma tundun Tristani kõrval jubetillueksena, siis on minu jaoks 11 lisasentimeetrit väga hea lahendus :)

Arghhh ja Blogger rikub taas mu piltide kvaliteeetiii oh nooo... :(

Olge armsad, tugevad ja imelised!
Eliise

You Might Also Like

4 comments