Tootearvustus: Frida vahvad vabaaja- ja spordimütsid

september 21, 2015

Suvel saabus minuni pakk kodumaiselt firmalt nimega Frida, kes toodavad vahvates toonides mütse, mis pole lihtsalt tavalised mütsikesed, vaid need on tehtud spetsiaalsest ilmastikukindlast materjalist, et hoida peanupuke soojas ning kaitstuna vihma eest.
Minu valitus ostus beebiroosa Frida ja mul on oma valiku üle nii hea meel, sest see müts on lihtsalt nii nii nunnnuu!!!!!!! Nende valik on tegelikult väga kirju ning seda mitte kõnejäänuna öeldes vaid sõna otseses mõttes. Valikus on suur hulk mitmevärvilisi ja erilisi mütse nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Mütsid on küll suhteliselt õhukesest kahekordsest materjalist, aga sooja peavad küll ning mina olen oma mütsikest kandnud eelkõige sportides. Mina olen oma Frida kaasa võtnud jooksutiirule, et vältida juuste lendumist silma ning hoida kõrvu soojas (kuigi hetkel on õhtupoolikud olnud nii soojad, et mütsi külma pärast küll pähe panema ei ole pidanud). Kuna sel nädalal oli ka rattamaraton, siis on Frida mütsid ka paljude jalgratturite valikus ning nad olid oma letiga ka Lõunakeskuse maratonikeskuses kohal ning tõesti - kuna mütsil ei ole suurt tutti ega tugevaid õmblusi, siis võib see kiivri all päris mugav olla (üks pisikene kuulikene on küll pealael kuid mind see segama pole hakanud) :)
Minu õnneks, mütsi kahjuks ei ole ma sellega veel vihma kätte jäänud ning niiskusekindlust testida polegi saanud, kuid materjali põhjal võib arvata, et see peab tõesti vihma. Materjal on tugev ja tihe, kuid samas ei takista need omadused mütsi venivust, meenutab päris palju spordiriiete materjali.
Mina olen küll oma roosa Fridaga väga väga rahul ning loodan, et ta teenib mind pikka pikka aega! :)

Laste mütside hinnaks on 13 eur ning täiskasvanute omad on hinnaga 16 eur.  Tutvu kogu kaubavalikuga: https://www.facebook.com/fridahats/

Olge armsad! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments