Outfit: 17.10

oktoober 18, 2015

Eilne sügisilm oli lihtsalt imeline ning kuidagi moodi ei saanud jätta kasutamata võimalust teha pilt kuldkollaste lehtedega. Tänane hommik oli aga täielik üllatus, sest selline udusudukogu on küll täielik vastand eilsele ning miskipärast tegi pühapäeva kohe nii nii nukraks. Seetõttu toongi teieni killukese päikest eilsest päevast ning loodan, et ka teie nautisite eilset sügisilma täiel rinnal lehtede sahinas jalutades :)

Pluus - http://www.shein.com/ - 13.90 eur
Püksid - Reserved - 14.99
Saapad - House - 39.99 eur
Kõrvarõngad - kingituseks
Täna näitan teile oma ShIn'ist saadud pluusi, mis tänaseks on juba "parimatele jahimaadele" läinud ehk teisisõnu - selle varrukas rebenes eile katki... :D :D :D Tegemist oli minu enda rumalusega (ilmselt?!) kuid üheks hetkeks oli varrukas õmblusest lahti kärisenud. See selleks, pluus ise on muidugi imearmas. Selline täpik oli mul veel kapist puudu. Minu suureks üllatuseks oli S suurus hiiglaslik ning näeb ilmselt kena välja M või L suuruse kandjal, sest see on tõesti vägagi lohvakas. Igaljuhul tuleb see mul kiiremas korras ära parandada, sest pluusil endal pole midagi viga, see on nunnu ning teenis eile ka palju kiitust teiste poolt :)
Ps! Huultel minu uus lemmik L'Oreal La Vie En Rose sarja J'Lo huulepulk!!! :)
Nautige oma nädalavahetust!!!! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Viimasel ajal on väga palju tähelepanekuid Sul selle kohta, et ''teeb mind paksemaks''. Lohvakamad asjad teevadki laiemaks, see on ju ilmselge? :) Telli edaspidi ainult ümber asju, siis kindel, et midagi ei tee laiemaks vaid oled täpselt nii peenike või lai, kui oled :) :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jep, seda on teised tähele pannud ka mu igapäevaelus, kuidas kardan näida paks, ilmselt minu oma sisemine hirm. Püüan sellised tähelepanekud järgmistel kordadel oma postitustest välja jätta ;)

      Kustuta
  2. kas püksid hiljuti ostetud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Augustikuu alguses, kui ma õigesti mäletan ning nii odavalt sain just selle tõttu, et see oli pisikese defektiga (aasake, kust vöö läbi ajada oli õmblusest lahti tulnud). Soovitan Sul vaadata ka Mangosse, kui Reservedis enam pole, sest seal oli ka väga palju sellise tegumoega pükse :)

      Kustuta