Tootearvustus: Avon sulatab südameid sära ja erksusega

november 03, 2015

Järg on jälle Avoni toodete käes ning kahest jumestustootest saategi täna lugeda. Mulle väga meeldivad 2in1 tooted, esiteks on need mugavad, võtavad kotis vähem ruumi ning kolmandaks vägagi kasutajasõbralikud. Avon on välja tulnud aga särapuudriga, mille peale kandmiseks spetsiaalset pintslit polegi vaja ning samuti teab toode täpselt, kui palju sul puudrit kasutamiseks vaja läheb.

Teise tootena räägin sügisoranžikast huulepulgast ning need, kes minu blogi pikemad jälgijad on olnud, teavad, et Avoni Color Trend sarja oranžikas toon Flirt on juba aastaid minu lemmik olnud. Eks näis, kas Ultra Color sarja oranžikas Soft Coral suudab konkurentsi pakkuda?

1) Avon Shimmer Glow Dust särapuuder
Muidugi on see äärmiselt ruumisõbralik, kuidas pintsel ja särapuuder on pakitud üheks tooteks ning pintsel on lahenduse mõttes samuti väga nutikalt toote sisse ära peidetud. Pintslikarvad saab liikuva osakese abil pisikeseks kokku tõmmata nii, et need ei kahjustuks ning seejärel saab tootest üks mitte just kõige suurema ruumikuluga pulgake. Pintslite vahel on ava, mille kaudu pääseb välja toodet ning seejärel saab seda näole laiali hajutada. Kusjuures tegemist on väga hea pintsliga! Kompaktne ja murevaba - puuder ei saa kuidagi puruneda ning ka pintslile on ohutus tagatud.
Särapuuder ise on suhteliselt tagasihoidlik või olen mina selle pealekandmise teinud tagasihoidlikuks, sest mida rohkem toodet raputada, seda rohkem puudrit ka pintslile satub. Mina olen vaid mõne rapsutusega pintslile kerge tooniva ja sära andva efektiga värvikoguse saanud ning seejärel selle põseluule laiali hajutanud. Kuna tegimist on aga Natural Shimmer tootega, siis on ilmselt selle toote põhieesmärgiks tagadagi võimalikult loomulik tulemus.
Kuna tegemist on õrna tootega, siis pole seda ka väga tugevalt nahal märgata ning seetõttu kaob ka kiiremini "naha sisse". Päeva lõpuni perfektset tulemust ootama pole mõtet jääda. Minul on alles jäänud vaid kerge sära.
Omalt poolt ootaksin ehk veidikene paremat püsivust ja seda, et toode pääseks veidikene kergemini pintslile (kuigi ma ei näe varianti, kuidas see võiks paremini juhtuda - ehk oleks suurem ava parem?!). Kompaktsuse ja leidlikuse eest minu poolt aga vägevad plusspunktid!

Avon Shimmer Glow Dust särapuuder on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 15.00 eur (15.kataloogis soodushind 9.99 eur).
Hindeks 7/10


2) Avon Ultra Color Absolute huulepulk - toon Soft Coral
Koralltoonid on minu lemmikud, rohkem eelistan ma neid kanda suvel, kuid samas sobivad oranžika alatooniga huulepulgad imehästi ka sügisesse meigipaunakesse. Koralltoonide hea eelis on see, et need on piisavalt neutraalsed, kuid samas ka tublid pilgupüüdjad mistõttu pole erilist vahet kas silmameik on tugev või mitte, huulepulga valikul puusse panna ei saa!
Selle sarja huulepulgad on kõik rikastatud C- ning E-vitamiiniga, et huuli turgutada ja tootes on lisaks kollageen, mis aitab huuli pehmendada ning neile veidike lopsakust anda. SPF 15 tõttu sobib see imeliselt ka suviseks kasutamiseks.
Huulepulk ise on väga pehme ja kuidas nüüd öelda isegi liiga pehme. See pehmus teeb peale kandmise küll eriti kergeks, kuid samas on raskem jälgida huulekontuuri ning miskipärast ei taha toode jaotuda väga ühtlaselt. Seega 2. kiht peale pisikest "kuivamist" on rangelt soovitatav!
Pehmendab see huuli küll ning lausa väga korralikult, seega soovitus - kui huuled on kuivad isegi enne huulepulga pealekandmist, siis ei soovita selle alla panna niisutavat huulepalsamit, sest see võib huultest korraliku liumäe teha.
Toon ise on suurepärane, väga oranž ja mahe, kuid väikene nurisev noodike ka selle toote puhul püsivuse pihta. Kuna tegu on väga "õhulise" huulepulgaga, mis huulte külge just kõige tugevamini kinni ei jää, siis kulub see ka palju kergemini maha näiteks süües ja juues. Huuli tuleks värviga uuesti värskendada iga paari tunni tagant. Aga mahlakad ning pehmed huuled ja kirgas toon on selle huulepulga võtmesõnaks!

Avon Ultra Color Absolute huulepulk on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7 eur ( 15. kataloogis soodushind 5.29 eur). 
Hindeks 7/10

Olge armsad!
Eliise

You Might Also Like

0 comments