Tootearvustus: TurBliss - turbamask puhtast loodusest Sinu juuste heaks

november 17, 2014

Mõni aeg tagasi võttis minuga ühendust uus eestimaine ettevõte nimega Turbliss.
Enne kui tootest räägiksin, siis tutvustaksin teile esmalt midagi muud. Kui ma nende kodulehele jõudsin tekkis mul seal juba nii hubane, mõnus ja looduslik tunne. Kodulehekülg on neil imetlusväärselt kaunis: http://turbliss.eu/ Ilusad pildid, kaunid tütarlapsed ning imeilusa kujundusega tooted! :)

Mis on TurBliss?
"Olles kokku puutunud turbarabade ja sealsete tegemistega, hakkasime uurima kättesaadavat kirjandust ja uurimistöid, milles selgitati balneoloogilise ehk kosmeetilise turba omadusi. Põnevatest uurimustest innustatuna katsetasime puhta turba mõju nahale ning olime positiivselt üllatunud. Järgnes pikk eeltööde periood, mille jooksul katsetasime erinevaid turbal põhinevaid retsepte. Puhtast kosmeetilisest turbast ja ökosertfitseeritud koostisosadest maskid – see ongi TurBliss!"

Mina valisin Turblissilt proovimiseks Bioaktiivse turbamaski peanahale ja juustele
Mis tootega on tegu?
Bioaktiivsed humiinained normaliseerivad peanaha hüdrolipiidset tasakaalu ja vähendavad nahaärritust. Toimib kõõmavastaselt. Mõjub elustavalt nii peanahale kui juustele, muutes juuksed pehmeks ja säravaks. Kadakas stimuleerib peanaha vereringet, puhastab ja ergutab peanahka. Muskaatsalvei tugevdab karvanääpse, soodustab juuste kasvu. Selles sisalduv linalüülatsetaat on üks tõhusamaid rasuerituse tasakaalustajaid – tervendab nii juuste kuivust kui ka liigset rasvasust. Sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Turbamaskist juustele polnud ma varem miskit kuulnud ning seetõttu oli mul hinges juba enne katsetamist suur suur uudishimu, mis minu juustega saama hakkab ja see uudishimu püsis terve peapesu käigus ning ka peale seda. See toode suudab juba südame põksuma panna oma teistlaadi eksootilisusega.
Nagu ma juba enne mainisin, siis meeldivad mulle meeletult Turblissi disainitud pakendid. Maskid on paigutatud klaasist purgikestesse. Juuksemaski on 250ml ja see on ikka päris tubli kogus! :)
Toote lõhna on täiesti võimatu kirjeldada, sest seda nagu oleks ja poleks ka. Minu nina seostab seda
pigem mõne hapuka lõhnaga, kuid tõesti on see nii õhkõrn, et kirjelduseks puuduvad sõnad. Kui lõhn oli tagasihoidlik, siis värvus on maskil tumetumepruun just nagu turvas isegi. 
Tekstuurilt on see päris päris paks ning seetõttu kulub toodet üsna palju, et kaetud saaksid peanahk ja juuksed kogupikkuses.
Tootes peituvad koostisained toovad ainult naeratuse näole:
Koostis: balneological peat (raviturvas)**, clary sage distillate (muskaatsalvei lillevesi)*, juniperberry water distillate (kadakamarja lillevesi)*, potassium sorbate, sodium benzoate
*From Organic Farming (ökosertifitseeritud toorainest)
**From Wild Nature (ürgloodusest)



Nagu ma juba mainisin, siis on seda natuke tülikas peale kanda selle paksuse tõttu ning kuna sellesse pole lisatud peotäiteviisi kemikaale, mis toote mööda juukseid libisema paneks, siis on see aeganõudev protsess.
Maski tuleb peas hoida 15 minutit ning mina panin juuksed veel lisaks kilemütsi ja käterätiku sisse, et tulemus maksimumini viia. Mind küll hoiatati, et toode võib peanahal tekitada kerget ärritust või punetust, kuid seda mul õnneks ei tekkinud ning isegi mitte ei tekkinud seda rasket tunnet, et miskit juustes oleks, sest tootega pidavat olema oht pähe ära kuivada.
Kuna pealekandmine oli tüütu, siis mahapesemisel tuleb olla eriti hoolikas, et kogu toode juuste vahelt välja saab. Ma küll loputasin kokku umbes 3-4 minutit, kuid mõned üksikud maskitükikesed on endiselt kammides peast välja kukkunud, seega vajab see väga väga väga hoolikat eemaldamist.
Kui rääkida tulemustest, siis juukseid pehmemaks see eriti ei muuda ning see on ilmselge, sest maski eesmärgiks oleks justkui juuste suurpuhastus. Mu peanahk tundub niivõrd puhas ja samuti tunduvad juuksed sellised nagu need oleks terve mu elu jooksul saadud kemikaalidest vabanenud. Maskil on ka kõõmavastane toime, kuid kuna mul kõõmaga hetkel kokkupuudet pole olnud, ei oska selle koha pealt sõna sekka öelda.
Juuksed on siledamad ja kergesti kammitavad. Samuti näevad kohevamad, kordades loomulikumad ja tervemad välja. Need, kes ehk väga oma juuksevärvi pärast muretsevad peavad hiljem ehk veidike pettuma, sest kuna see on nii sügavalt puhastav siis võtab ka värvi kergemini lahti ning minul on tunda toonimuutust heledama suunas. Heledate juuste puhul ei julge hüpoteesi püstitada, kuid ma siiski ei usu, et toon tumedamaks tõmbub.
Ma olen toodet nüüd umbes 3-4 korda kasutanud ja kasvu kohta oskan vaid seda öelda, et see on tõepoolest veidikene kiirenenud, sest juuksevärvi väljakasv on märgatav.
Tõeline restart juustele kõiksuguste kahjustuste eest. Lisaks kõigele nii absurdne kui see ka ei tunduks, siis tõepoolest saab turbaga! oma juukseid hooldada! :)

TurBlissi bioaktiivne turbamask juustele ja peanahale on saadaval http://turbliss.eu/ hinnaga 33.00 eur.
Hindeks 8/10

Soovitan pilgu peale heita ka teistele TurBlissi maskidele, mis on mõeldud nii näonahale kui ka kehahooldusesse. Samuti on välja töötatud spetsiaalsed tooted meestele! :)

Kas Sina oled varem turbamaskidest juustele kuulnud ning neid proovida saanud? Millised on Sinu kogemused?
Eliise




You Might Also Like

0 comments