Tootearvustus: Avoni küüneteglased

november 26, 2015

Väikene paus on olnud Avoni toodetest, kuid taas saan põnevaid tooteid teieni tuua :)
Tänane postitus on täielik küüneeri, sest vaatlusele tulevad 3 erinevat toodet küünte lakkimiseks. Räägin matistava efektiga pealislakist, supersäravast glitter-stiilis  Magic lakist ning korrektorpliiatsist, mis aitab eemaldada küünenahkadele sattunud liigse laki võimalikult täpselt jättes küüneümbruse puhtaks ning kauniks.


1) Avon Magic Effects Mineral Crush küünelakk - toon Pearl
Ma tunnistan teile, et põhjusi selle laki armastamiseks on nii palju, et ma ei olegi isegi kindel, kas esimese hooga kõik positiivsed omadused pähe tulevadki,
Mulle väga meeldib see, kui imetlusväärne on laki püsivus. Jah, tegu on küll glitter-stiilis lakiga, millelaadsed on alati teistest tugevama püsivusega, kuid minul on see lakk püsinud "laiskusest" peal lausa nädal aega. Kui just eriti suurt rapsimist pole, siis pole vaja isegi küüneservi 3-4 päeva jooksul parandada.
Juba mainisin teile seda, et glitter-lakke on raskem eemaldada, nii on ka selle lakiga ning see on tõesti ainus miinus toote juures. Selleks, et lakk küüntelt maha saada peab päris korralikult vaeva nägema ning vati küünelakieemaldajaga "üle ujutama", varuda tuleks ka tubli hunnik vatti.
Mulle meeldib väga selline "suhkrune" efekt, mida lakk annab. Küüned oleks nagu pisikeste suhkrukristallikestega kaetud nii vaadates kui ka katsudes. 
Ka toon Pearl on vägagi glamuurne, kuid samas mitte ka ülepakutud, sest see sobib ideaalselt nii ühe küüne katmiseks kui ka kõikide küünte lakkimiseks. Katvus on samuti päris tubli, minule on piisanud ühest kihist, kuid need kes soovivad eriti kristallilist ja suhkrust efekti, neil soovitan kanda peale 2 kihti.

Avon Magic Effects Mineral Crush küünelakk on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 5 eur, kuid hetkel on lakid saadaval vaid Avoni müügiesindaja kaudu tootekoodi abil, mille leiad http://www.avon.ee
Hindeks 9/10


2) Avon Magic Effects Matte Top Coat matistav pealislakk
Matid lakid pole küll minu lemmikud, aga kuna ma tean, kui suur nõudlus nende järgi on, siis otsustasin, et tutvustan teile lakki, mis võib peaaegu igast Sinu küünelakist mati küünelaki teha!
Miks ma ütlesin peaaegu igast lakist? Kõik oleneb lakist, millega pealislakk kokku panna. Avoni lakkidega sobib see päris hästi (ilmselt sarnaste baaskomponentide pärast), kuid nt L'Oreali lakkidega see just kõige paremat koostööd teha ei taha, Colorama lakkidega proovides oli koostöö ka enam-vähem okei. See, mis mittesobiva lakiga juhtuma hakkab on see, et alumine lakk "sulab üles" ning seetõttu jääb aluskiht pintsli külge ning hiljem reisib lakipotšikusse, mis jällegi annab pealislakile värvuse ning see vist kõige parem pole, kui sood roosale lakile matti lakki peale panna, aga saad hoopis punakad triibud ja matistava efekti... (hästi pikk, jorutav ja paha lause, loodan, et mõte jõuab siiski kohale) :D
Esmalt näeb see küüntel välja nagu tavaline sädelev lakk, kuid paarikümne sekundi möödudes tõmbub see matiks ja tuhmiks ning teebki Sinu tavalisest läikega lakist mati laki.
Pealislakk annab ka kerge pärlmutterja kuvandi, mis võib mõnel heledamal lakil näiteks kerget roosakat kuma anda. 
(aluslakk L'Oreal, kuid parim valik aluslakiks on miski Avoni tootevalikust)

Pealislakk parandab oluliselt ka teiste lakkide püsivust ning vähendab küüneservade kulumist, laki mahakoorumist.
Kindlasti soovitan lakki kanda peale ainult ühe kihina, sest teisel kihil pole lihtsalt mitte mingisugust mõtet ;)

Avon Magic Effects Matte Top Coat matistav pealislakk on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 5 eur, kuid hetkel on lakid saadaval vaid Avoni müügiesindaja kaudu tootekoodi abil, mille leiad http://www.avon.ee
Hindeks 8/10


3) Avon Nail Experts Corrector Pen korrektorpliiats 
Minusuguse lödikäe jaoks on see täiesti asendamatu abivahend alates päevast, mil seda toodet katsetada sain. Vahet ei ole, kas värvin parema käega vasakut kätt või vasaku käega paremat kätt.
Haha leidsin nii toreda pildi iseenda kirjeldamiseks, kuid parema käe pilt on ka minu vasakul käel sageli peale värvimist... ärge küsige kuidas... küünte lakkimine on minu jaoks täielik täpsuse tuleproov ning seetõttu mu küüned just kõige tihedamini lakitud polegi...
Olgu olgu, aga nüüd räägin teile oma salajasest abivandist, milleks on minusugustele pudrunäppudele mõeldud korrektorpliiats. Selle imevidina abil saab eemaldada küünenahkadele läinud värvi vaid paari tõmbega. Jah, sama protseduuri saab teha ka vatitiku ning küünelakieemaldajaga, aga põhjus miks mulle korrektorpliiats rohkem meeldib on selle nurgeline ja peenikene tipp, mille abil saab üleliigset lakki eemaldada ülima täpsusega, ilma et eemaldaks küünepinnal olevat lakki.
Pliiatsi ots on immutatud küünelakieemaldajaga ning nagu juba mainitud - lakki eemaldab see väga kerge vaevaga.
Ainus probleem on ehk see, et korrektorpliiatsi ots hakkab määrduma ning see omakorda hakkab lakki eemaldades küüneümbrust kergelt toonima. Selle probleemi vältimiseks soovitan korrektorpliiatsi otsa vahetult peale kasutamist vatitupsukese sise kergelt puhastada, et järgmist kasutuskorda taas puhta pliiatsiga alustada.
Minu arvates küll üks väga kihvt väljamõeldis Avonilt ning nüüd pole mul küll ühtegi vabandust miks mitte küüsi lakkida, sest matistav lakk tugevdab laki püsivust ning ei lase sellel maha kooruda ja korrektorpliiats eemaldab kogu ülejäänud läbu, mis minu küüntel peale lakkimist kaunina ei luba püsida ;)

Avon Nail Experts Corrector Pen korrektorpliiats on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 6.50 eur (16. kataloogis kampaania 3.99 eur).
Hindeks 9/10


Ning Google oskab väga hästi kirjeldada iga naise mõttetegevust küünelakiriiulite ees :D :D :D :D

Olge tublid!! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments