Tootearvustus: uued lumised ja jõulused Baby Lipsid

november 12, 2015

Kummaline on see, kui kiiresti aeg kukesammuga jõulude poole nihkub. Kuuldatavasti pannakse (või juba pandi?) Tallinnase jõulukuusk ning ega see 1. advent kaugelgi pole.
Jõuludeks on valmistumas ka Maybelline, kes on välja tulnud uute Baby Lipsidega. Kollektsioonis on kokku 4 uut lumist tegelast mahlakate nimetustega nagu näiteks: Sweet Apple, Mint Candy, Hot Cocoa ning Sugar Cookie.
Täna saate minu arvustuses tuttavaks Sweet Apple ning Mint Candy'ga, ülejäänu jätan teile avastamisrõõmuks :)

Kuna toodete peamisteks erinevusteks on lõhn ning toonierinevus, siis ülistest omadustest räägin enne mõlema eraldi arvustamist.
Baby Lipsid lubavad huuli niisutada 8h, kuid ilmselgelt on selline lubadus jäänud tootja poolt natukene liiga julgeks sammuks. Kaheksaks tunniks need kohe kindlasti niisutust ei taga, maksimaalseks ajaks jääb umbes 2-3 tundi pehmeid huuli, mis tegelikult ju kõige hullem polegi. 
Huulepalsamid imenduvad üpriski kiirelt huulte sisse ning umbes 40 minuti möödudes on toonivatel huulepalsamitel alles vaid hea lõhn ning pigment, ülejäänu on huulte sisse imbunud. Siiski suudab see huuled hoida niisutatuna ning annab neile juurde lopsakust ja mahlakust, selle efekti tekitab ilmselt tagasihoidlik läige, mida peale kandmist kohe huultel näha/tunda on. Tunda just seetõttu, et huuled muutuvad pealt väga libedaks ning mõnusaks.
Ma kipun arvama, et väga ekstreemseid olukordi Baby Lipsid parandada ei suuda, ma pean silmas huulte lõhenemist, narmendamist ning muid ebamugavusi, mida tekitavad külmad ilmad. 
Paha omadus, mida ma märkasin, on see, et huulepalsamid on otsast tömbid ning toonivate huuulepalsamitega peab olema ettevaatlik, sest tahes-tahtmata läheb ikka mõni kriipsuke üle kontuuri ning huultest jääb rohmakas mulje. Hea mõte on alati peegel käepärast hoida, kui huulte palsameerimiseks läheb tooniva Baby Lipsiga ;)

1) Maybelline Baby Lips huulepalsam - Sweet Apple
Paha üllatuserikkuja, nagu ma tarvitsen olla, alustan oma lemmikust. Kõikide Baby Lipside lemmikust!
Tegu peaks olema küll õunalõhnalise huulepalsamiga, kuid miskipärast meenutab see mulle siiski väga palju tavalises kollektsioonis olevat tooni nimega Cherry Me. Esiteks on neil sarnane lõhn ning peaaegu ka sarnane värvitoon.
Lõhn on muidugi imehea, täielikult õuna see mulle küll ei meenuta, kuid kergelt on tunda jõulust kaneelihõngu, sest õun ja kaneel.. mmm! Pigem sarnaneb lõhn kirsile või hoopiski mõningatele marjadele, vot sulle magusat õuna!
Minu südame võitis aga lillakas-punakas pigment. Rohkem kaldub see siiski punase poole, aga lilla varjund on kenasti olemas ning see on ju lausa ülihea variant, kui huulepulk- ja palsam on ühes. Minu jaoks oli suureks üllatuseks see, et palsami pigment on niivõrd tugev ning vaata, et isegi mitte tugevam kui mõne huulepulga oma. Igaljuhul suur tüng neile, kes arvavad, et mul on spetsiaalne huulepulk, millega igal hommikul oma huuli võõpan, see on hoopiski minu imeodav ja imehea Baby Lips!
Toon püsib peal umbes 1 tund, seejärel oleks vaja huuli uuesti värskendada, kuid tasub olla ettevaatlik, et mitte oma huuli Baby Lipsidest sõltuma panna. Mina olen päevas huulepalsamit kasutanud maksimaalselt 3-4 korda ning õnneks ei nuru huuled pidevalt palsamit, kuid kui huultel selline sõltuvus tekkima peaks, siis on küll üsna pahad lood... 

Maybelline Baby Lips huulepalsam - Sweet Apple on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 2.00-2.50 eur.
Hindeks 9/10

2) Maybelline Baby Lips huulepalsam - Mint Candy
Selle huulepalsamiga tekib mul suur suur piparmündikakao isu... Kujutage ette, kui pikk on selle huulepalsami püsivus mu huultel? Vastus on, et üpriski lühike, sest pidevalt tahaks keelega üle huulte limpsata, kuid ega sellest miskit kasu pole. Palsamil on küll tugev piparmündilõhn, kuid õnneks on palsam ise täiesti maitsetu.
Seda Baby Lipsi saab samastada varasema Mint Freshiga, mis hakkab samuti huultel krõbisema ning kergelt kipitama. Huultel tekib selline tunne nagu nätsu närides, kui piparmündinäts läheb huult pihta ning siis tekib ka selline piparmündine krõbisev tunne huultel, nii on lood ka selle huulepalsamiga. 
Kui eelmine Baby Lips võlus mind tooniga, siis see vaid lõhna ning kerge läikega, mida huultele anda suudab. Tegemist on neutraalse palsamiga, mille värvuseks on tegelikult imekaunis beebiroosa, kuid huultele jääb sellest minimaalne, huulepalsam on huultel peaaegu et märkamatu. Sellegi poolest on ülejäänud toime sama, toode niisutab huuli ning see tunne, mis tekib peale palsami huultele kandmiseks on nii mõnusalt eriline, et seda lausa tuleks omal nahal järele proovida ;)

Maybelline Baby Lips huulepalsam - Mint Candy on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 2.00-2.50 eur.
Hindeks 8/10


Soovin teile juba kaunist nädalavahetust kullakesed!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. See punane baby lipsil on tõesti super hea lõhn, kuigi minu arvates on see hoopis täpselt roosa hubba bubba nätsu lõhnaga😊

    VastaKustuta
    Vastused
    1. JAAAA!!!!! Ma ei suutnud enda ajus kokku panna pilti, kuidas see mulle tuttav on - nii see tõesti on!! Oh, lapsepõlv tuli kohe meelde... nüüd neid vist enam mujal kui Soome-Rootsi laevadel ei müüdagi... :D

      Kustuta