Tootearvustus: Avoni meigiuudised ning pehmete jalgade salarelv

detsember 19, 2015

Vahepeal on tulnud pisikene paus, sest kooli viimane nädal on olnud nii nagu ta on... k o h u t a v nagu alati enne jõule, seega minu pisikesed vabandused selle eest, et siia miskit põnevat pole postitanud, kuid unarusse ma teid teps mitte jätnud pole. Postitusi ning tooteid, mis teid ees ootavad on kuhjaga seega tasub lahti hoida oma silmad-kõrvad! :)

Tänased Avoni tooted aitavad ande kiirematele ehk vihjeid jõulu- või aastavahetusetoodete suhtes, sest pilkupüüdev silmameik ning säravad huuled on tänase postituse tuumaks. Tutvustan teile ka koorivat šokolaadist kreemi jalgadele, et villaste jõulusokkide sisse hoolitsetud varbakesi pista! :)
Kusjuures silmalaineri ning huuleläike õnnelikuks omanikuks sai hiljuti ka üks minu lugeja, sest just need 2 toodet olid ka sünnipäevaloosi üheks osaks :)

1) Avon Luxe huuleläige - toon Dazzling Nude
Tegemist on tootega, mille iseloomustamiseks sobib sära, sära ja veelkord sära! Mõne jaoks võib see olla ihaldatuim tulemus, kuid mina eelistan tegelikkuses vaid läikega huuleläikeid ning säravatest lisanditest väga suurt rõõmu ei tunnegi. 
Huuleläike sees on roosakad, kollakad täpikesed, mis annavad huultele lisaefekti nii huulepulgaga kui huulepulgata. Siiski tundub mulle, et igapäevaseks kasutamiseks on toode ehk liiga pidulik.
Tekstuurilt on see suhteliselt mõnus, kuid minu südames on siiski rohkem hoopiski Avoni Ultra Glazevear huuleläige, mis oma koostiselt oli õhulisem ja pehmem. Luxe huuleläige on aga rammusam ning kleepuvam, kuid see-eest imetlusväärse püsivusega. Tugevam koostis tagab sära huultel vähemalt tunniks ajaks, kuid jällegi tekitab huultele "raskema tunde".
Tooni nimetuses on nude ning tõepoolest erilist pigmenti see ei oma, kuid ilmselt on see omane vaid antud toonile. Dazzling Nude on loomulik ning läbipaistev, seega võib läike alla panna ükskõik mis värvi huulepulga. 
Toote aplikaator on mõnus ning libiseb pehmelt ja kergelt mööda huuli, hea omadus on ka kerge painduvus. 
Positiivseks omaduseks võib lugeda ka seda, et läige ei kuivata huuli ning annab neile kergelt isegi pehmust juurde!
Tõeline maiuspala säranautlejatele, kuid mina siiski eelistaksin midagi natukene tagasihoidlikumat :)

Avon Luxe huuleläiked on saadaval kümnes erinevas värvitoonis Avoni kataloogides tavahinnaga 11.00 eur (17.kataloogis soodushind 7.00 eur).
Hindeks 7/10


2) Avon Super Shock silmalainer - toon Shimmering  Sapphire
Tegemist on minu elu esimese katsetusega nii julge lainerivaliku osas ja mu emotsioonid on vau vau vau kui head! Ma poleks eales osanud arvatagi, et värviliste laineritega saab meigile nii palju afekti juurde anda, samas tuleb ka ettevaatlik olla, sest liiga palju värve korraga võivad kihvti tulemuse hetkega nullida. 
Lainer on pisikese keeratava korgiga potikese sees ning värvitoone on kollektsioonis kokku 3 ja kolme sõbrakese seast ei puudu klassikaline must.
Hea on see, et sellist varianti lainereid jätkub kauemaks kui geellainereid, kuid alati peab veenduma selles, et kork ilusti kinni saaks, sest vastasel juhul võib toode tahkeks muutuda ning ära kuivada :(
Laineri kasutamisel on muidugi ilmselge, et appi tuleks võtta kas spetsiaalne laineripintsel või miks mitte ka tühjaks saanud geellainer, mille otsa potikese sisse pista.
Koostiselt on see pigem tahkem, kuid samas ei takista takus seda, et toode mööda silmalaugu ei libiseks - libiseb küll ning jaotub enam vähem ühtlaselt ka peale, kuid ühtluse juurde jõuame kohe kohe :)
Mis puutub aga laineri omadustesse, siis jääbki see lihtsalt laineriks, mille abil joont tõmmata, hajutada see ennast eriti palju ei lase. Hajutades haihtub pigment õhku ning alles jääb vaid hele joon. 
Mis puutub toote tooni, pigmenti ja püsivusse, siis tooni tugevust saab ise valida, ehk siis heledama joone jaoks piisab väikesest värvikogusest ning tumedama tooni saavutamiseks tuleks tõmmata mitu kihti värvi, kuid seejuures tuleb olla ettevaatlik, et tulemus jääks ühtlane ning tooni mõnda kohta liiga paksu hunnikuna ei saaks. Toon Shimmering Sapphire omab aga erilist pärlmutterja läikega efekti, mis meigile väga palju efekti juurde annab.
Püsivus on pigem selline nagu silmapliiatsil, seega mitte ultratugev, kuid samas päeva lõpuni peab ilusti vastu. 
Mina olen selle laineriga saavutanud kõige efektsema meigi nii, et enne tõmban paksema lainerijoone valge silmapliiatsiga ning seejärel tõmban peale peenikese lainerijoone sinise laineriga - väga lahe kooslus, soovitan soojalt proovida, eriti kui sinine värv ka riietusest läbi jookseb :)

Avon Super Shock silmalainer on saadaval kolmes erinevas värvitoonis Avoni kataloogides tavahinnaga 5.40 (17. kataloogis soodushind 3.49 eur).
Hindeks 9/10


3) Avon Foot Works kooriv kreem jalgadele
Teate kuidas ma jumaldan just selliste toodete testimist, mis igapäevaellu eriti kuuluda ei taha. Jah, jalad vajavad küll hoolt, aga ise ma eriti hästi selle peale ei tuleks, et oh. mul oleks jalgadele koorivat kreemi vaja. Selle Avoni toote näol olen aga leidnud kaaslase, mis minu jalgade eest üllalt hoolt kandnud on alates päevast, mil selle korgikese avasin.
Kooriv kreem ongi koostiselt sõna otseses mõttes kooriv kreem. Koostis on kreemjas ning roosaka kreemi sees on peidus pisikesed koorivad täpikesed ning jalgu koorides on täpselt selline tunne nagu suvel ranna, kui on vaja liivasele kehale kanda päevituskreemi... Selline pehme aga kare tunne, kindlasti tuleb see teile tuttav ette.
Koorija pole kindlasti mitte liiga tugev, kuid samas mitte ka liiga õrn. Väga positiivseks omaduseks on ka see, et jalad jäävad nii nii mõnusa lõhnaga. Tootel on šokolaadi-granaatõuna lõhn ning see on kergelt magus, kuid samas minu jaoks suurepäraseks lõhnaelamuseks.
Tulemus on samuti kiiduväärt, sest jalad saavad samal hetkel nii kooritud kui ka niisutatud, sest tegemist on ühe toitva komboga jalgadele. Kannad ning varbad on peale kasutamist palju palju pehmemad ning siidisemad ning tulemus jääb kestma umbes päevaks, päeva möödudes pehmus kaob. Mina olen koorijat kasutanud 1x nädalas. Ainus mis mind toote juures veidike häiris oli see, et mõnikord jäid jalad veidike "õhkama" peale kasutamist. Samas on selline tunne väga iseloomulik paljudele jalahooldustoodetele, aga minu jaoks pigem nay kui yay :D

Avon Foot Works kooriv kreem jalgadele on saadaval  Avoni kataloogides tavahinnaga 4.70 eur (17.kataloogis soodushind 2.29 eur - superhea pakkumine!!!).
Hindeks 9/10


Hoidke end ning oma lähedasi sellel pimedal, koledal ja lumetul ajal, et ilm ning jõulueelne ärevus morjendama ei hakkaks! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments