Outfit: 20.12

detsember 20, 2015

Ma palun teid südamest, et ärge mind imelikult vaadake tänastel piltidel... jah ma seisan talvesaabastega rohelisel murul!!! Kuidas see võimalik on?!?!?!? Detsembrikuu teises pooles helerohelisel mitte pruunil kuivanud murul!!! Üldsegi murul, miks mitte lumel....
Ma olen kardiganiga ja mul ei ole külm, mul on seljas lühike särgike ja mul ei ole külm... sellisest talvest poleks osanud undki näha ning seda kõige negatiivsemas võtmes... Oeh kuidas vajaksin lund, et tekiks jõulutunne, sest hetkel on see küll nullilähedane.. ei aita 6 plaaditäit valmistatud piparkooke, ei aita jõulupeod, jõulumuusika, glögi, küünlad... mitte miski, kuid sel aastal siis sedamoodi...

Kardigan-???
Pluus - http://www.lovelywholesale.com/ - 9.02 eur
Kott - http://www.lovelywholesale.com/ - 11.87 eur
Püksid - H&M - 15.00 eur
Saapad - http://www.lovelywholesale.com/ - 11.87 eur
Müts - Kaubamaja - 9.99 eur
Täna kuulete vaid kiidulaulu kogu minu Lovelywhosale kraami kohta, sest see on lihtsalt ebareaalne kui kvaliteetsed tooted seal peaaegu et ilma rahata on.
Alustame pluusist, mis on kordades kvaliteetsem kui mõne teise Hiina netipoe kaup, kuigi loogiliselt võttes peaks ju kõik samast kohast tulema? Igaljuhul kvaliteetsed õmblused, kvaliteetne riie, kaunis pits, hea sobivus... mitte ühtegi halba sõna pluusi kohta, mis minu üheks suureks lemmikuks on hetkega saanud :)
Kui rääkida kotist ja saabastest siis taaskord olin kvaliteedist lummatud. Ühe korra olen juba samast netipoest koti tellinud (postitus), millega ma väga väga rahule jäin ning ka selles kotis ei pidanud pettuma. Kunstnahk, millest kott tehtud on tugev ning ei teki hirmu, et see võiks kuidagimoodi kriimustuda, mureneda või koledaks muutuda. Väga tugevad on sangad ning eriti hea on see, et koti sees on mitu erinevat sahtlikest, et kott oleks seestpoolt organiseeritud ja kõik asjad poleks omavahel segamini. Kaasa tuleb veel ka pisike kotike, mida saab kas koti külge jätta või hoopiski ära võtta, mina sellel lisakotikesel otstarvet tänasel pildistamisel ei näinud, seega võtsin selle ära, kuid pisikese kotiga saate tutvuda koti tootekirjelduses.
Saabaste tellimisel olin 100% kindel, et "saan üle" ehk siis 39 number on 35 ja saabaste karv on odav ning seest väga õhueksed ning üleüldse on tegemist ebamugavate jalavarjudega - pidin ennast noomima selliste eelarvamuste eest. Need saapad on lihtsalt ü l i mu g a v a d ja täpselt parajad. Karv on täiesti okei ning need on seest soojad... Juba ootan lume tulekut, et nendega mööda lumiseid tänavaid sahistada saaksin, sest praeguse poriga võivad mõne aja möödudes karvakesed välja näha nagu marutaudis rebase sabad... :D 12 euro eest midagi uskumatut!!!!

Kallistan teid kõiki, et teisse natukenegi jõulusoojust süstida!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Väga ilusad saapad!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suured tänud, olen tõesti ka ise nendega väga väga rahul - tuleks vaid lumi!! :)

      Kustuta