Tootearvustus: naudingud Palmolive kinkekomplektide abil

detsember 29, 2015

Hei mu kullakesed, viimane arvustus jäi eelmisesse nädalasse, kuid sel nädalal on mul varuks teile kaks tootearvustuse postitust ning lisaks veel ka 2 jõulust outfiti, seega minu jaoks on ees tegus-tegus nädal! :)
Selle nädala esimene arvustus räägib teile Palmolive kinkekomplektist, mis oleks olnud väga hea leid jõuluvana kingikotist, kuid tegemist on sarjaga, mis lubab tagada lõõgastava kogemuse, seega pole paha iseennast uue aasta saabudes pisikese komplektikese näol premeerida.
"Relaxing softness" kinkekomplekt sisaldab endas lõõgastavat dušigeeli ning maagiliselt pehmet seepi, kuid tegelikkuses andis Palmolive sel talvel välja koguni 22 erinevat kinkekomplekti, millest 6 on näiteks spetsiaalselt meestele mõeldud ;)
Ma usun, et te kindlasti sooviksite teada mis peitub nendes põnevates värvilistes pudelikestes? Vaatame koos ning püüame nende mõlemaga lähemalt tuttavaks saada ;)


1) Aromaatne kätepesuvaht "Magic Softness” (250ml)
Mis tootega on tegu?
Naudi seda vaarikalõhnalist kerge jasmiini essentsiga kohevat vahtu, mis niisutab su käsi ja muudab nad siidpehmeks. Kätevahu kasutamise muudab veelgi meeldivamaks spetsiaalne tilkumisvastase pumbaga pakend.

Roosta värvi vedelikku sisaldav pudelike on imearmas ning need vahused vaarikad pakendil on justkui kirsiks tordil. Tegemist on seebiga, mis võtab kasutajalt vaeva seebi vahule hõõrumisel, sest roosa vedelik väljub pakendist valge, koheva ja pehme vahuna, millega on käte pesemine lihtsaimast lihtsam.
Nagu see pilt juba reetis, siis on maagiliselt pehme vahuke pakendatud pumbaga pudelisse, kuid minu pea seda siiski välja ei ragista, millisel moel see üsna tavalise väljanägemisega pumbake vedelikust sellise vahu "töödelda"suudab.
Vaht on kätele sattudes pehme ja libe ning liugleb mõnusalt mööda käsi, kuigi miks mitte ka mööda tervet keha, sest see pole sugugi rusikareegel, et seepi ainult kätel kasutada tuleks.
Seebitamise juurde kuulub ka mõnus vaarikalõhn, mis pärast pikaks ajaks ihule jääb ning kogu protsess kokku on üks tõeline pehme roosamanna vatipilves hõljumine, seep on naha vastu väga hell ja õrn. 
Minu suureks pettumuseks on aga käed peale pesu sellised nagu peale iga teise seebi kasutamist, pehme vahu mahapesemine muudab käed taas selliseks nagu nad olid enne pesemist ning nii kergelt see pehmus kaobki... Käed on peale pesu küll siidjad, aga paraku mitte väga pehmed. Poole tunni möödudes muutuvad isegi suhteliselt kuivaks, kuid see probleem on mul enamasti iga seebiga :(

Magic softness kätepesuvahule hindeks 8/10





2) Aroma Sensations dušigeel “So Relaxed” (250ml)
Mis tootega on tegu?
Jasmiini, puuvilla ja bambusega pehmendav dušigeel taastab tasakaalu ja leevendab stressi, rahustav lõhn aitab samaaegselt lõdvestada keha ja vaimu.

Tegemist on dušigeeliga, mis peaks olema ülimalt lõõgastav ja rahustav, kuid minu jaoks pakkus vaid kerget mõnu dušiprotseduuridel kui kattis mu keha pehme vahu ning lõhnaga, kuid midagi supererilist selles dušigeelis pole, millest saaksin eriti suures vaimustuses olla.
Veega kokkupuutel ning švammi koosmõjul läheb see mõnusalt vahtu ning piisab vaid ühest pähklisuurusest tilgast tootest.
Lõhn on suhteliselt magus ning minule meenutab miskipärast sellist männimetsa lõhna, mis on iseenesest ülimalt värskendav. Dušigeel peseb keha mõnusalt puhtaks, jätab sellele värske tunde, kerge pehmuse ja siidisuse. 
Kui rääkida aga stressi leevendavast omadusest, siis selle kohta kahjuks minupoolsed kinnitused puuduvad... :D

So relaxed dušigeelile hindeks 7/10


Relaxing softness kinkekomplekt on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 3-4 eur.

Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

0 comments