Tootearvustus: Holika Holika võluvad maskisussikesed ning vistrikele säru tegev näomask

jaanuar 02, 2016

Uue aasta teine postitus ning juba üllatangi teid taas põneva arvustusega. Räägin teile taas Holika Holika toodetest ehk siis taas miskit põnevat Korea kosmeetikast. Täna vaatame üle taas ühe riidest näomaski, mis lubab peale kasutamist kõik mehed endasse armuma panna ning piilume, missugused omadused peituvad salapärastes beebijalgadega disainitud pakendis olevates kilesussides ;)

Minu arvates on küll mõlema toote pakendid nii imearmsad ning näomaski pakend lausa kutsub end proovima, sest kes meist ei tahaks näomaski, mis kõik mehed hulluma peaks panema? Ning samuti, kes meist ei tahaks omale beebipehmeid jalakesi? Vaatame aga lähemalt, kui palju pakendid tegelikult toodete toimet reedavad ;)

1) Holika Holika Baby Silky Foot pehmendav jalamask
Tegemist on ühe väga väga põneva tootega ning minu blogikatsetustest kogu aja jooksul üldsegi kõige eriskummalisema tootega, kuid seda aga kõige positiivsemas mõttes. tegemist on kilesussidega, mille sees on omakorda õrnast riidest tehtud "sokikesed" ning sokikesed on immutatud pehmendava vahendiga, mis jalakestest beebipehmed varbad välja lubab võluda. 
Kui ma toote pakendiga tutvusin, siis arvasin, et tegemist on lihtsalt marlit meenutavast riidest tehtud sokikestega, millega peab umbes 20 minutit jalgu põrandast eemal hoidma, sest vastasel juhul kas rikud vaiba, põranda või libastud, aga väga hea on see, et sussidel on kilest ümbris. Seega need 20 minutit mööduvad väga kiiresti ning mugavalt, kusjuures ma panin kilesussikestele veel omakorda paksud sokid otsa, et jalgadel soe oleks ning uskusin, et ehk toimib ka toode sel viisil paremini.
Peale sussikeste eemaldamist on jalad kaetud maskiga, mis tuleb varvaste sisse hõõruda ning tegelikult toimib toode 2in1 ehk siis pehmeks muutuvad ka käed! :)
Mask imendub suhteliselt kergesti ning ei jäta jalgu ebameeldivalt kleepuvaks, seega mina ei näinud põhjust, miks peaksin jalgu peale hoolitsusi pesema, mis on ainult positiivne.
Peale kasutamist on jalad tõesti beeeebiiiipehmeed, niisutatud ning hoolitsetud. Karedus on kadunud ning varbad imehea lõhnaga, mis on vägagi värskendav.
Ainsaks toote miinuseks on see, et jalad on pehmed umbes päevakese ning seejärel kaob mask nii sujuvalt jalgadelt, et tekib tunne nagu polekski oma jalakesi maskisokkides hoidnud. Küll aga on pakendi sees võluvedelikku nii palju, et maski jätkub kasutamiseks mitmeks korraks, seega kui tekib tahtmine taas seda mõnu tunda, siis umbes nädalake püsib mask kilesusside sees alles ning oma jalgu saab korduvalt hellitada. 

Holika Holika Baby Silky Foot pehmendav jalamask on saadaval https://www.holikaholika.ee/ hinnaga 3.95 eur.
Hindeks 8/10


2) Holika Holika Before Date Mask Sheet näomask 
Mul on taas nii nii kahju, et pean teieni tooma negatiivse arvustuse riidemaskist. Minu jaoks on need lihtsalt tõeliselt ebamugavad ja harjumatud, sest marlit meenutav riidemask tahab pidevalt mööda nägu alla libiseda ning samuti ei saa olla kindel selles, et näomask sinu näokujuga sobib. Minu jaoks see natukene kentsakas see ehk seetõttu ongi, sest silmade ja suu kohad ei ühti kohe üldse mitte minu näoga :D
Põhjus, miks mulle see mask ei sobi on see, et see sisaldab alkoholi. Koostisainete nimekirjas oli alkohol kolmandal kohal mistõttu see minus veidike hirmu tekitab. Alkoholisisaldust on tunda juba lõhnast ning hetkest, mil see näonahaga kokku puutub. See hakkab näol kergelt kipitama ning pani minu naha kihelema. Kuna mul on tegemist pigem kuivemapoolse nahatüübiga, siis minu nahk vajab kindlasti midagi niisutavamat. See mask hoopis vastupidiselt kuivatab nahka ning ehk on heaks väljapääsuks neile, kellel on rasune nahk? 
Samas ei saa väita ka seda, et mask üdini halb oli. Minul muutis see näonahka siledamaks ja aitas vähendada punetust vistrike ümber. Viimane toime on muidugi väga suurt kiitust väärt, seega, igas halvas on killuke head ning vastupidi, seekord siis sedamoodi... :/

Holika Holika Before Date Mask Sheet näomask on saadaval https://www.holikaholika.ee/ hinnaga 2.95 eur.
Hindeks 5/10

Äärmiselt kahju on tegelikult pahade nootidega lõpetada, sest koostöö Holika Holika tiimiga on olnud suurepärane - väga meeldiv ning kiire suhtlus, superkiire paki kohaletoimetamine!
Aitäh Holika Holika meeskond nii hea emotsiooni eest! :)

Ilusat laupäevaõhtut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments