Tootearvustus: L'Oreali punase vaiba ilu-uudised

jaanuar 30, 2016

Hei! Ma loodan, et see suur sula pole teie meeleolu langetanud, libedus luid murdnud ning pahad bakterid teie tervist nõrgestanud. Viimase suhtes ise küll hõisata ei saa, kuid õnneks on 3 kodust päeva mulle hästi mõjunud ning loodetavasti saan uut nädalat tervena alustada :)
Täna räägin teile kolmest L'Oreali uudistootest, mis minuni hoopiski ühe põneva kampaania raames jõudsid. kampaaniast räägin postituse lõpus, esmalt nautige aga minu uue kolme lemmiktoote arvustusi! :)


1) L'Oreal False Lash Superstar Red Carpet Black ripsmetušš
Üllatuse rikkumiseks ning lugemishuvi tekitamiseks alustan kohe oma uue lemmiktušiga. Tegemist on L'Oreali uue ripsmetušiga, mis on niiöelda kahetasandilise kasutusviisiga. Tušš lubab anda ripsmetele ekstreemse volüümi ning imetlusväärse pikkuse.
Toote pealekandmine algab valge alustušiga, mis on suhteliselt paksu koostisega. Hari on aga liivakellakujuline ning kaetud tihedalt pisikeste harjastega. Selline kooslus aitab ripsmekarval muutuda paksemaks ning seeläbi tunduvad ripsmed tihedamad ja "võimsamad". Valge tušš kuivab väga kiiresti ning kohe kindlasti ei peaks muretsema selle pärast, et see tumeda tuši alt kumama jääb. Alustušš peaks parandama ka tuši püsivust, et tušš ei hakkaks pudenema ning ei läheks laiali.
Kui rääkida aga toote põhitegelasest ehk süsimustast tušist, siis võin teile kinnitada, et selliseid pikendavaid omadusi ma ühelgi teisel tušil ei mäletagi. Tuši hari on kaarjas ning tillukesed harjased on tihedalt teineteise kõrvale ritta seatud just nii nagu valgel alustušil. Hari aitab eraldada ripsmeid teineteisest ning tõsta ripsmeid ripsmepiirist alates, seeläbi tunduvad ripsmed pikemad ja volüümikamad.
Ma usun, et see jutt või teile ebareaalse mesijutuna tunduda, kuid tõepoolest toimib tušš imehästi! Minu arvates on see siiski pigem pikendav kui tihendav tušš, kuid mingil määral suudab see ka ripsmeid tihendada, aga tugeva pikendava omaduse tõttu jääb tihendav toime lihtsalt pikkusele varju.
Püsivus on samuti punase vaiba vääriline, sest tuši pudenemise või laiali minemise pärast muret tundma ei pea. Minul on toode ripsmetel püsinud kogu päeva kuni meigi eemaldamiseni.

L'Oreal False Lash Superstar Red Carpet Black ripsmetušš on saadaval erinevates kosmeetikapoodides hinnaga ~15 eur.
Hindeks 10/10


2) L'Oreal Brow Artist Plumper kulmugeel - toon medium/dark
Tuleb tõdeda, et tumedate kulmudega õnnistatus on mu elu vist tunduvalt lihtsamaks teinud võrreldes nendega, kellel on heledad kulmud. Kuigi mida ma saan enda kahjuks tuua on see, et selleks, et oma kulmude juures mingitki muutust tuua saan neid vaid kitkuda või jah... täielikuks markeriks värvida... Viimane variant on muidugi täielikult välistatud. L'Oreali uus kulmutušš on aga loonud mulle võimaluse kasvõi natukenegi oma kulmudega miskit uut ja põnevat katsetada ning oma tagasihoidlikest muutustest teile räägingi.
Tušš on pruunika tooniga, mis minu mustadel kulmudel erilist rolli ei mängi. Küll aga värvib see kulme nii nii lähedalt kulmupiirilt, et katab kulmud täielikult värviga. Kerge "tooni" annab ka nahale, et kulm oleks nö "raamitud" (uhh kulmuterminoloogia on mul küll vilets!)
Tuši hari on piisavalt pisike, kuid siiski kulmude kitsamates kohtades tuleb olla ettevaatlik, sest tuši toon on üpriski tugev ning kui võtta värvimiste "statistika", siis umbes kolmel korral viiest juhtub ikka seda, et värviga saab kaetud ka selline koht kulmupiirkonnas mis kohe üldse mitte enam kulmukarvade alla ei käi, seega pisut mäkerdamist on küll. Eriti ettevaatlik ja hoolas tuleb olla siis, kui toode on äsja soetatud, sest algul koguneb harjaste külge väga palju värvi, mida soovitan julgelt vastu tuubi äärt vähemaks libistada. 
Kui aga peaks tunduma, et geeli on endiselt kulmudele liiga palju saanud, siis soovitan appi võtta mõne teise kulmuharja, mis üleliigse koguse enda sisse korjab.
Põhjus miks mulle toode väga meeldima on hakanud on see, et see fikseerib kulmud täielikult pikkadeks tundideks. Kuna minu mõningad kulmukarvad on üpriski pikad ja jonnakad, siis selle toote abil olen suutnud neid taltsutada, sest geel muudab kulmud tugevaks. Minu arvates toimib kulmugeel täpselt nii nagu juuksegeel või -lakk juustele. Peale tekib selline tugevam kiht, mis aitab kulmukaart korrigeerida vastavalt vajadusele. 
Kergelt annab kulmugeel ka minu kulmudele pigmenti, sest mingil määral värvib see ka nahka ning seetõttu näevad kulmud korrektsed, piiritletud ja hoolitsetud välja. Minu mustadele kulmukarvadele see aga pruunikat tooni anda ei suuda, oh üllatust, miks küll ometi?! :D
Geeli kasutamine on suhteliselt mugav, kui välja arvata see, et sellega tuleb võimalikult täpne olla. Toote kuivamisaeg jääb umbes ühe minuti sisse ning terve selle aja jooksul on võimalik oma kulmukuju vastavalt soovile "kammida". 
Minu arvates suurepärane alternatiiv kulmupliiatsile, sest see toode on lausa 2in1! :)


L'Oreal Brow Artist Plumper kulmugeel on saadaval erinevates 
kosmeetikapoodides hinnaga ~10 eur.
Hindeks 8/10

3) L'Oreal Smokissime puuderjas silmapliiats - toon Brown Smoke
Tegemist on tootega, mis on asendamatuks kaaslaseks neile, kes armastavad suitsusilmaga eksperimenteerida. Kuna minu jaoks asi veel nii käpas ei ole, siis vaatlen seda kui laineri ja lauvärvi vahepealset toodet. 
Puuderja silmapliiatsi esimene eriline omadus on selle ots, mis meenutab pisikest tervatipulist švammitupsukest. Kergelt terav ots aitab paremini toimetada ripsmepiiril ning silma välisnurgas ning minu arvates on selline uudne švammilahendus päris mugav. Selleks, et aga tulemust veidike lihvida olen appi võtnud hajutuspintslid ning värvikogust veidikene laiali hajutanud, sest eriti tugeva silmameigi armastaja ma pole (loe: ei oska kaunist tugevat silmameiki teha VEEL!). Kuna värv hajub suhteliselt mõnusalt, siis ei juhtu sellest midagi, kui mõnesse kohta värvi ehk liiga palju peaks saama. Esialgu soovitan värvi kanda pigem õhema kui paksema kihina, sest juurde saab seda alati tupsutada.
Toon Brown Smoke on minu arvates lihtsalt võrratult kaunis! Tumepruunis sisalduvad kuldsed osakesed suudavad värvile erilisust ning mitut kuma anda! 
Omadus, mis toodet aga tavalisest lauvärvist eristab on selle püsivus, mis on küllaltki sarnane silmapliiatsitele. Puuderja silmapliiatsi mahahõõrumine on võimatu ning nii lihtsalt see silmalaugudelt ära ka ei kulu. Mina olen selle maha saanud üksnes meigieemaldajaga, seega on tegu ühe väga tubli ja tugeva tootega, mis õhtumeigi juures kohe kindlasti väga oluline omadus on. 
Siin on aga üks videoõpetus, mille järgi tunduks vägeva meigi saamine lapsemäng: 

L'Oreal Smokissime puuderjas silmapliiats on saadaval erinevates 
kosmeetikapoodides hinnaga ~10 eur.
Hindeks 8/10

Ning nüüd paar sõna ka sellest kampaaniast, millest kaasa lõin. L'Oreali kodulehel on uue ripsmetuši saabumisega loodud lausa eraldi keskkond tutvustamaks nende uut Red Carpet tušši. Veebilehelt leiab ka mitmete blogijate look'e, millest kõige tagasihoidlikum minule kuulub: http://www.loreal-paris.ee/red-carpet-black (selleks, et inspireerivate meikidega tutvuda vali "blogijate punase vaiba lookid").
Sellel pildil on mängus aga kõik kolm toodet, nii näete, kuidas toimib minul kulmugeel ning kui "osav" ma Smokissime laineriga olen :)

Ilusat laupäeva!
Eliise

You Might Also Like

0 comments