Tootearvustus: Artistry jumestusmaailma kangelased

jaanuar 25, 2016

Hei hei, lumised tervitused teile kõigile! Ma olen teist tükk tükk aega eemal olnud, kuid täna toon teieni lausa nelja toote arvustuse seega loodan, et saan sellega teile pisikest lepitust pakkuda. Ma räägin taas Amwayst pärinevatest toodetest ning loomulikult on vaadeldavaks kosmeetikabrändiks Artistry.

Küll ja veel olen rääkinud Artistry silmameigitoodetest, kuid meigipõhjast eriti mitte, aga täna saab see linnuke kenasti kirja, sest räägin lausa kahest puudrist ning veatu meigipõhja tagamiseks loodud primerist ehk meigialuskreemist. Veidike tuleb ka huulejuttu vahetatava sisuga huulepliiatsi näol.

1) ARTISTRY EXACT FIT™ Ilupalsam ja täiustav aluskreem
Mis tootega on tegu?
Antud toode on välja töötatud puhta, täiustatud ja ühtlase tooniga veatu jume loomiseks, muutes naha värskeks ning niisutatuks. Läbipaistvat kerge koostisega kreemi võib kasutada eraldi või jumestuskreemi all selle nahal püsimise pikendamiseks
Eelised:
*Jäljendab näo nähtamatult, piirjoonteta katmiseks naha loomulikku välimust, kuna kreem näeb välja loomulik ja sulandub hästi.
*Täiustab nahka hetkega ning hajutab poorid ja iluvead.
*Aitab jumestuskreemi kergemini ja ühtlasemalt nahale sulandada.
*Aitab jumestuskreemil kauemaks nahale püsima jääda.
*Muudab naha pehmeks ja elastseks.
*Suurendab märgatavalt naha veesisaldust.

Kuni tänase päevani olin kokku puutunud vaid läbipaistvate primeritega, mis oma koostiselt väga palju tavalisele näokreemidele/-seerumitele sarnanenud on, kuid minu suureks üllatuseks omab see primer ka kerget pigmenti. Pigment pole tugev, pigem hästi õrn ning laiali hõõrudes muutub suhteliselt heledaks, seega saan teile kinnitada, et aluskreemi pigment ei tohiks kellelegi probleeme valmistada, sest see toon on niivõrd hele, et jumestuskreemi see kindlasti asendada ei suudaks ning samuti ei jää puudri ega teise jumestuskreemi alt kumama
Toode tundub nahal küll väga kerge ning tänu siidjale koostisele on seda väga mõnus nahale laiali hõõruda, kuid kergest koostisest hoolimata suudab see naha ebatasasusi ühtlustada. Primer valmistab naha perfektselt ette jumestuseks ning mis peamine - suudab jumestust ka paremini kinni hoida ehk tesisisõnu annab meigile püsivust mitme tunni jagu juurde. Võib ju mõelda, et sellisel juhul kurnab toode ka näonahka, kuid minu nädalase testi juures naha olukord ei muutunud ning pooride ummistumisega probleeme ei tekkinud. 
Kuna primeri töövisadus on imetlusväärne, siis ühegi halva sõnaga toodet lajatada ei oskagi - vaid kiitus ja julge ostusoovitus.

ARTISTRY EXACT FIT™ Ilupalsam ja täiustav aluskreem on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 41.00 eur.
Hindeks 10/10


2) ARTISTRY EXACT FIT™ Poolläbipaistev kivipuuder
Mis tootega on tegu?
Puudri luksuslikult siidjas koostis ühtlustub hästi enamiku nahatoonidega, matistab nahka ja tõhustab jumestuskreemi toimet.
Eelised:
*Imiteerib loomuliku naha välimust.
*Võib kanda niisutavale kreemile või jumestuskreemile.
*Seguneb hästi enamiku nahatoonidega.
*Nahk näeb välja loomulikult matt.
*Kinnitab jumestust ja pikendab jumestuse kestvust.
*Sobib ideaalselt kogu päeva või õhtu jooksul jumestuse korrigeerimiseks.

Artistry on oma toodete pakendamises olnud suhteliselt kaval ning kasutajasõbralik situatsioonis, kus inimene toote püsivaks kasutajaks aastateks saab. Tooted on nö "kokku komplekteeritud" ehk teisisõnu tuleb esmasel soetamisel oma rahakotti kergendada puudrikarbi, švammist aplikaatorite ning puudritäiteplaadi ostmisega kergendada. Seejärel läheb aga elu lihtsaks - puudrikarbi sisse saab osta ükskõik missuguse kivipuudri täidiseid ning karbi peale enam raha kulutama ei pea. Keeruline jutt, kuid loodan, et järgnev pilt aitab teil olukorda veidikene paremini seletada:
Puudrikarp on see, mis minu südame koheselt võlus. Esiteks näeb see juba niivõrd kaunis välja, et võin kihla vedada sellele, et kui keegi peaks minu meigikotis avastusretki tegema, siis oleks puudrikarp esimene, mille järgi uudistajal käsi sirutuks. 
Karbike on pealt kuldne ja kauni läikega, sees on sellel peeglike ning liigutatav plaat, mille alla saab peitu panna aplikaatori ehk pehme neljakandilise švammi. See variant on muidugi hästi mugav, sest nii puuder kui ka aplikaator on ühe pisikese karbi sisse ära mahutatud. 
Puudrikarbiga tuleb kaasa ka pehme Artistry logoga kaitsekotike, et kuldne karbike ei muutuks kriimuliseks ning transportimisel on see kindlasti suureks abiks, et puuder karbi sees põrutuste tagajärjel ei puruneks. 
Kui minna edasi kivipuudri üldiste omadustega, siis minu südant see toode täielikult võita ei suutnud. Esimeseks põhjuseks on kindlasti see, et ma pole just kõige kogenum kivipuudrite kasutaja või kui nüüd aus olla, siis kokkupuuteid tahkel kujul olevate puudritega on olnud heal juhul mõnel üksikul korral. Oma meigirutiinis olen otsustanud tolmpuudrite kasuks, sest kabuki pintsel ja pude puuder saavutavad minu arvates kõige ühtlasema tulemuse. 
Asjaolu, mida saab minu kehva kogemuse kaela lükata on ilmselt see, et minul ei jäänud švammi abil just kõige ühtlasem tulemus. Antud puuder on küll pooleldi läbipaistev, mis tähendab, et pigment pole just kõige tugevam, kuid siiski omab see kerget oranžikat/pruunikat alatooni, millega tuleb pealekandmisel arvestada. 
Sellel on nahka maitstav toime ning ma usun, et heaks abiliseks võib see olla neile, kellel on probleeme rasuse nahaga, see peaks aitama läiget otsaesisel vältida küll. 
Meigi püsivust parandava omaduse võin aga sajaprotsendiliselt kinnitada, sest parema püsivusega meik on garanteeritud - seega on toode asendamatu kauakestva õhtumeigi tegemisel. Olenemata tihedast koostisest ja tugevusest laseb see siiski nahal hingata ning ei tekita ohtu ummistuvate pooride suhtes.

ARTISTRY EXACT FIT™ Poolläbipaisteva kivipuudri komplekti täishinnaks on 47.80 eur (kivipuudri täide 25.00 eur + puudrikarbike 21.00 eur + 2 jumestusšvammi 1.80 eur). Tooted on saadaval Amway esindajatelt.
Hindeks 7/10


3) ARTISTRY EXACT FIT™ Jumestust täiustav tolmpuuder - toon Medium
Mis tootega on tegu?
Annab jumestusele viimistletud, ent loomuliku välimuse ja peidab meie ARTISTRY EXACT FIT segu abil naha iluvead. ARTISTRY EXACT FIT™ Jumestust täiustav tolmpuuder aitab parandada jumestuskreemi nahal püsivust ning reguleerib rasueritust ja takistab naha läikivaks muutumist, samas näed ja tunned, et sinu nahk on loomulik – kõik täiusliku jume loomiseks.
Eelised:
*Nahk näeb välja loomulikult särav.
*Aitab minimeerida naha iluvigu ning ei kogune kortsudesse.
*Kahe tooni seast leiab sobiva kõigile nahatoonidele.
*Nähtamatu toote võib kanda niisutavale kreemile või jumestuskreemile.
*Nahk näeb välja loomulikult matt.
*SPF 15 PA++ kaitseb UVB-/UVA-kiirte eest.

Tuleb tunnistada, et niivõrd suurt jumestustoodet minu meigikotis vist mitte iialgi leidunud polegi. Sellel on oma head ja vead. Näiteks olen ma kindel, et toodet jätkub meeletult pikaks ajaks ning selle üle on mul vaid hea meel, sest kindlasti mitte pole see toode, millest "kiiresti lahti tahaks saada". Ainsaks miinuseks suure koguse puhul on see, et kui asetada purgike kosmeetikakotti, siis on 1/3 ruumist "kadunud" ning selle kaasavedamine reisile või lihtne "kotti pistmine" ei tule kõneallagi... 
Minule testimiseks saadetud toon Medium on kerget liivakarva, mahedalt soe ja kerge kollaka-oranžika kumaga, mis on minu igapäevases meigirutiinis asendamatuks kaaslaseks saanud. Minu arvates suudab see jumestusele nii palju juurde anda, kui kanda seda näiteks kas tavalise jumestuskreemi või BB-kreemi peale. Tolmpuudri kasutamine on imelihtne, seda mainisin ka juba kivipuudrit arvustades, sest tolmpuudriga pole hirmu, et see näol laiguline võiks jääda. Mina olen vajamineva koguse raputanud purgi kaanele ning sealt pisikese koguse kabukipintslile tupsutanud (tootega on kaasas ka valge tupsutaja, kuid mina sellega toimetada ei oska, oma pintsliga olen lihtsalt niivõrd palju ära harjunud).
Tootekirjeldus mainib nii üht kui teist - lubab muuta nahka säravamaks, kuid samas matistab seda. Mina julgen aga öelda, et toode toimib suurepärase matistajana just nii nagu ka kivipuuder, kuid sära, mida tolmpuuder näole anda suudab tuleneb sellest, et see suudab nahka "ellu äratada" ning sellele jumet ja värskust anda. Toode annab meigile ka paremat püsivust, veidike jääb püsivuse parandamine kivipuudrile alla, kuid siiski on vahe märgatav jumestuses antud puudriga ning ilma selleta.
Kui jätkata eelistega, mida tootekirjeldus meile lubab, siis minu au ja kiitus omadusele mitte kortsude vahele koguneda. Ma tean, et minu vanuse puhul pole kortsud probleem number 1, kuid siiski on otsaees juba mõningad ebatasasused ning silmade all samuti pisikesed kortsukesed platsis. Õnneks aitab see toode pilti ühtlustada mitte rõhutada, sest minu eelmine puuder armastas miskipärast kõik need kõige ebameeldivamad kohad üles leida. 
SPF 15 lubab toodet kanda ka suvise kuumusega ning 100%-lise kindlusega võin väita, et suveks on mul seda üle poole koguse kindlasti alles ning ideaalseks suvetooteks see ilma jumestuskreemita saama hakkab.
Toote hind on küll kõikidest tänastest toodetest kõige krõbedam, kuid see kogus on tõesti meeletu ning omaduste poolt igati väärt investeering vähemalt aastaks.. kui mitte rohkemaks.. :D

ARTISTRY EXACT FIT™ Jumestust täiustav tolmpuuder on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 49.00 eur.
Hindeks 10/10


4) ARTISTRY™ Huulepliiats - toon Dusty Rose
Mis tootega on tegu?
Huulepliiatsi abil saad joonistada täpse joone ning huulepulk ei lähe laiali. Pliiatsi sisselükatav ots on huultele õrn ja tekitab luksusliku tunde, samas on pliiats piisavalt tugev kauakestvate joonte ja püsiva huulevärvi tagamiseks.
Eelised:
*Libiseb kergesti nahale ja tagab ühtlase, sileda, konkreetse huulejoone.
*Sisse- ja väljakeeratavat pliiatsit, mis ei vaja kunagi teritamist, on mugav ja lihtne kasutada.
*Tänu E-vitamiini sisaldusele on pliiatsil antioksüdandi omadused.
*Pliiats on huultele kandes libe, ei ole kleepuv ja tekitab luksusliku tunde.

Huulepliitasiga on täpselt sama lugu nagu kivipuudriga. see on nö "kokku komplekteeritav" ning kui endale juba pliiatsi pakend? toorik? valmis osta, siis jääb üle vaid rõõm osta huulepliiatsi täidiseid, seega kokkuhoid ruumi, materjali ning raha suhtes.
Huulepliiatsid on keeratavad ning tipust suhteliselt teravad ning see annab eelise tavaliste huulepliiatsite suhtes - pääseb teritusvaevast ning hirmust, et ots võib ootamatult murduda või tömbiks muutuda. Samuti on heaks omaduseks ka see, et huulepliiatsi teises otsas on pintsel, mida saab kasutada huulekontuuri viimistlemisel või huulepulga pealekandmisel.
Huulepliitas ise on omaduste poolest tõesti selline nagu on seda kirjeldatud Amway kodulehel. Pealekandmine on äärmiselt kerge, sest pliiats lausa liugleb mööda kontuuri ning tulemus on terava otsa tõttu ülitäpne, mis tähendab seda, et tulemus tuleb alati just see, mida soovid.
Pliiats on pehme ja jätab huuled niisutatuks ning E-vitamiini sisaldus on taas üks plusspunkt tootele.
Kui aga rääkida püsivusest, siis selle kallal väikest nurinat tekitan küll. Kuna pliiats on suhteliselt pehme koostisega, siis on see ka kergem laiali minema. Samuti hakkab selle siidja omaduse taha jääma kinni ka püsivus, mis ulatub umbes paari tunnini, mille järel huuled taas värskendust vajaksid.
Minu proovitud toon Dusty Rose on selline... hmmm.. vaarikaroosa ning parim koosluse moodustab see veidikene heledama roosaka tooniga. Piltidel olen selleks koosluseks loonud Artistry huulepliiats (toon) ning L'Oreali La vie En Rose kollektisooni huulepulk toonivalikust Eva. Mati huulepulgaga moodustab see kergelt "ruumilise" koosluse ning aitab huuli kenasti esile tuua.
PS! Huulepliiatsid on saadaval kolmes erinevas värvitoonis! :)

ARTISTRY™ Huulepliiatsi komplekti hinnaks on 24.00 eur (huulepliiats 11.00 eur + huulepliiatsi sisu 13.00 eur). Tooted on saadaval Amway esindajatelt.
Hindeks 8/10

Ilusat uut nädalat teile!
Elisie

You Might Also Like

0 comments