Tootearvustus: suvine lõhnaelamus D&G L'imperatrice 3

jaanuar 06, 2016

Minu lumised tervitused teile kõigile! Tänane postitus on tegelikult aga hoopiski suvisema alatooniga kui see, milline lumemöll hetkel akende taga toimumas on. Täna räägin teile e-pood rde.ee-st, mille entusiastlikud raadioreklaamid peaksid teil nüüd kohe kõrvust läbi käima.
Veebipoest leiab tõepoolest kõike alustades tehnikast ning lõpetades kosmeetikaga, kuid tänane toode, mis mul teile tutvustamiseks valmis on pandud pärineb nende lõhnariiulist, kus ainuüksi naistele on juba tootevalikus 378 erinevat toodet! Muidugi on veel suur kogus erinevaid meestelõhnu, kuid naistelõhnade tootevaliku leiab  siit!
Nüüd aga teen teid tuttavaks oma uue lemmiklõhnaga, mida olen küll salamisi kosmeetikapoodides piilumas käinud, kuid päriselt omal nahal proovimiseks avanes mul võimalus rde.ee abil.
Dolce & Gabbana L´imperatrice 3 EDT 100ml parfüüm naistele
 Põhjus, miks mul selle lõhna vastu väga suur huvi tekkis oli see, et ma tean kui paljudel see juba lemmik on ning miskipärast kui olen kellegi ülimeeldivat parfüümi kiitnud, olen vastuseks saanud „D&G 3!“.
Mulle meeldib väga selles lõhnas peituv suvisus ning puuviljalõhn, mis on just täpselt nii magus, et see ergutab meeli, kuid ei muutu liiga imalaks ega läilaks. Lõhnas on tunda ka kergelt hapukamat nooti, mis magusa puuviljakoosluse ilusti tasakaalu viib. Teile parema ettekujutluse loomiseks meenutab see minu arvates väga tugevalt suvise ja mahlaka arbuusi lõhna.
Kuna tegemist on parfüümiga, siis sobib see ideaalselt just igapäevaseks kasutamiseks, sest selle püsivus ulatub julgesti 8 tunni ligidale. Esimesed 4 tundi on lõhn muidugi kõige intensiivsem, kuid näiteks võite arvestada sellega, et oma poiss-sõbra kaisus olles on garanteeritud see, et just see sama lõhn jääb külge ka tema riietele. Kuna tegemist on suhteliselt tugeva püsivusega ning magusa parfüümiga, siis siinkohal kehtib lause less is more seega on kahest pihustusest on küll ja veel!
Minu uus lemmik lõhnariiulile on leitud! J
Dolce & Gabbana L´imperatrice 3 EDT 100ml parfüüm naistele on saadaval rde.ee kodulehel hinnaga 43.00 eur.
Hindeks 10/10


Suvised tervitused teile!
Eliise

You Might Also Like

0 comments