Tootearvustus: Maroko argaaniaõliga rikastatud Avoni imeline sari!

märts 15, 2016

Hei hei kõigile!
Ma ei tea, milles võib olla asi, kuid minul on täna lause ülevoolavalt hea tuju! Kuigi ilm on üsnagi nukker ja päev on olnud pikk, kuid siiski siiski on mul nii võrratu tunne!
Tänu sellele olen ka kordades jutukam ning selleks, et mitte oma lähedasi surnuks rääkida, siis kirjutan teile hoopiski kolme põneva Avoni toote arvustused!

Tegemist on Avon Planet Spa Terasure Of The Desert sarja niisutavate toodetega, millel kõigil on lihtsalt kirjeldamatu troopiline suvelõhn. See pole troopiline mango vaid hoopiski pigem troopiline ja magus segu vaniljest, kookosest, mandlist ning miks mitte ka kakaost.. Mmmm kui mõnus!

1) Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav kätekreem 30ml
Tavaliselt ma seda ei tee, kuid sel korral lisasin toote nime kõrvale ka tootekoguse. See pole üldsegi nurin, et niuniu, toodet on vaid 30ml vaid pigem - hurraa, toodet on vaid 30ml!
Tegemist on perfektse kogusega, mis mahub ka kõige pisemasse käekotti ning seda on mugav ka reisile kaasa võtta. Tavaliselt on kätekreemide kogus üpriski suur ning seega on neid talvisel ajal, mil käed vajavad tihedat niisutust, väga tüütu kaasas kanda.
Tootel on ka teine põhjus, miks seda nii vähe on - kuna tegemist on ülitoitva ja superniisutava kreemiga, siis kulubki seda vaid väikene täpikene ning käed ongi juba hoolitsetud ja siidja kreemiga kaetud, seega ärge astuge esmasel kasutamisel ämbrisse, nagu tegin seda mina, sest lisaks käelabale said kreemitatud ka käevarred, sest kogemata suutsin tuubist välja pigistada "liiga" suure koguse....
Kreem on toitev, kergelt isegi rasvane, kuid hoolimata sellest imendub kiiresti kiiresti naha sisse, ilma et jätaks käed kleepuvaks või õliseks. 
Toode teeb naha väga pehmeks ning hoolitsetuks ja plussiks saab lugeda ka seda, et käed püsivad pehmena mitu tundi. Kuigi kätekreemis sisaldub glütseriin/glütserool, mis tegelikult peaks kätele vaid ajutise niisutava efekti tekitama (siinkohal tervitused keemiaõpetajale, kes meie klassi naisperele seda rõhutas! :D).
Mõnus ja siidine hoolitsus kätele just neil kõige karmimatel perioodidel, mis loodetavasti on selleks talveks juba seljatatud... Oh, ja muidugi suurepärane toode kõikjale kaasavõtmiseks oma väiksuse tõttu! :)

Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav kätekreem on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7,20 eur.
Hindeks 10/10


2) Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav näopesu mask
Taas räägin teile enda jaoks uuest must have tootest Avoni kataloogidest. Algul seda toodet käes hoides pidin ikka tükk tükk aega lugema kasutusjuhendit, et aru saada, mis tootega tegemist on. Pakendil on kirjas, et seda tuleb kandale niiskele nahale ning seejärel õrnalt ringjate liigutustega laiali masseerida, kuid siinkohal tekkis minul küsimus, et kas see tuleb jätta nahale "imenduma" või tuleb see hoopiski maha pesta.
Ma arvan, et ma toimisin õigesti kui pesin selle peale kasutamist siiski maha. Tegemist on nö niisutava koorjaga. Toote koostis on küll kreemjas, aga selles sisalduvad koorivad täpikesed panid mind eeldama, et tegemist on mahapestava tootega. 
Koorivad terakesed on minu jaoks pigem keskmise tugevusega. Need ei tee nahale liiga olles liiga tugevad, kuid samas pole ka liiga õrnad. Pigem on need just masseerivad ning ehk ka koorivad ning kasulikud vanade naharakkude jaoks.
Mulle meeldis see, et juba kasutamise ajal oli tunda seda, kuidas see näonahka pehmendab. Toote mahapesemisel see tunne muutub küll veidikene vähemaks, kuid siiski on tunda naha oluliselt pehmemaks muutumist. Nahk on mõnusalt elastne ning niisutatud. Mina ei näinud vajadust täiendava niisutuse järgi, kuigi tavaliselt teen seda alati peale näonaha koorimist,
Kuna nahk ise on juba niisutatum, siis näeb see tõepoolest säravam ning värskem välja.

Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav näopesu mask on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7,20 eur (4. kataloogis kampaaniahind 4,49 eur).
Hindeks 10/10


3) Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav kehakreem
Ma olen väga väga laisk kreemitaja ning enamasti haarab käsi kreemipurgi järgi käe vaid siis, kui tegu on ekstreemse naha seisukorraga või vahetult peale raseerimist. 
Oma suure suure mugavuse tõttu ootan aga ka kehakreemist pikemat niisutust. Selle kreemi puhul saan etteruttavalt öelda, et see on ainus nurinakoht, sest miskipärast pakub kreem vaid ajutist niisutust. Näiteks õhtul kreemitades on hommikuks juba kreem võluvõel kehalt minema jalutanud. 
Küll aga meeldib mulle kreem oma suhteliselt kerge koostise poolest. Kuna tegemist ei ole ihupiimalaadse ega liiga rammusa kreemiga, siis on seda mõnus nahale kanda.
Kreem imendub kiiresti ning annab nahale pehmust, siledust ja elastsust. Lisaks kõigele on nahk meeldivalt lõhnav!  
Kreemi sees on ka pisikesed oranžid tükikesed, mis nahapinnal peagi ära sulavad ning sügavale sügavale rakkudesse imenduvad. 
Kehakreem saab küll hästi oma tööga hakkama, kuid saaks ometi vaid seda naudingut kauem tunda!!! :)


Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav kehakreem on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 12,6 eur (4. kataloogis kampaaniahind 7,99 eur). 
Hindeks 8/10


Mmmmõnusad Marokolikud tervitused teile veel enne voodisse pugemist :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments