Test: Tule ja testi ise ülivinget uut otsingumootorit Cartskill

märts 17, 2016

Hei!

Täna ei oota teid ees üldsegi mitte tavaline arvustus ega outfitipostitus, vaid teen teile hoopiski veidi "tehnikajuttu", kui seda võib nii nimetada.
Nimelt võttis minuga ühendust juba pea pool aastat tagasi Cartskill'i üks eestvedajatest Indrek, kes palus, et nende veebipõhist uut veebipoodide otsingumootorit testiksin. 
Nüüd on aga poisid näinud tublisti vaeva ning minule tundub, et siit hakkab igaljuhul midagi väga head valmima! Omapoolsed arvamused olen juba teele läkitanud, kuid nüüd on kord teie käes, armsad lugejad!
Enne, et saaksite aga mõnusalt uudistada, millega tegu on, püüan mina, IT-võõras inimene, teile seda veidikene selgitada :)
Mis on Cartskill?
Eesti start-up'i poolt veebipoodidele loodud otsingumootor, mis hetkel soovitab külastajale personaalseid sobivaid käekotte (kuid ilmselgelt on süsteem arenemas ka teistele rõivaesemetele ja aksessuaaridele!) :)
Milleks Cartskill?
Kui tavapäraselt tuleb sobiva käekoti leidmiseks kasutada manuaalseid filtreid (kuju, värv jms), siis meie süsteem on automaatne ja tark algoritm soovitab kotte selle põhjal millele konkreetne kasutaja on klikkinud. Ehk kasutajal on võimalus leida käekotte mis on temale unikaalsed ja huvitavad, mida ta muidu ei leiaks.
Kuidas Cartskilli kasutada?
Esmalt kuvab otsingumootor kasutajale suvalise valiku kotte. Selleks, et hakata otsima oma lemmikut, kliki värvil või koti "stiilil" millesarnast sooviksid leida.
Nt: kui klikid mustal kotil kuvab süsteem musti kotte (või musta-kirju mustriga), kui soovid leida musta seljakotti, kliki mustal seljakotil ning avaneb uus valik erinevaid musti seljakotte. 
Sel viisil saadki endale just täpselt selle õige koti leida ilma, et peaksid mitme erineva riidepoe netilehekülgi külastama, sest Cartskill koondab endas mitmeid erinevaid netipoode.
Kui oled leidnud koti, mille vastu tunned huvi kliki luubikesel, et näha, mis brändiga on tegu, missugusest veebipoest kott pärineb ning kui suur on hind. Selleks, et siseneda veebipoodi, mine kursoriga kotile ja vajuta "shop".
Nüüd aga saate ise süsteemi proovile panna ning vaadata, kuidas see kõik praktikas välja näeb:


Igaljuhul jään Cartskill tiimiga põnevusega teie ettepanekuid ja arvamusi ootama, mida võite lahkelt siia kommentaaridesse jätta! :)
PS! Blogi küljeribal saab kottide "šoppamist" testida veel mitmeid kuid:)
Eliise

You Might Also Like

0 comments