Meigiõpetus: kevadine jumestus koos Avoni Nutra Effects BB-kreemiga

aprill 12, 2016

Hei kullakesed!
Täna hakkame koos meikima ning teid ootab ees üks pooleldi humoorikas laadis pildiõpetus. 
Tegemist on Avoni uuele tegelasele, Nutra Effects BB-kreemile pühendatud meigivõistlusega ning mina näitan teile, kuidas omale ülimalt loomulik, kuid samas efektne kevadine päevameik teha!
Ma ei taha teid kauem kinni hoida, sest postituse tegemine on minus endas juba suure põnevuse üles kruvinud! :)

 1) Haara pihku Avon Nutra Effects uus ja põnev BB-kreem ning kata sellega oma nägu (mina valisin mati variandi, kuid kui soovid oma näole rohkem särtsu ja sära anda, siis soovitan julgelt tavalist Nutra Effects BB-kreemi, mis jätab naha kergelt läikivaks). 
 2) Peida kevadväsimus värskendava Avon Magix valgustpeegeldava pliiatsiga (nt toon Illuminating Light)
 3) Tulemuse fikseerimiseks võta appi Avon Luxe kivipuuder (nt toon Fair Silk)
 4) Laheda kuma, loomuliku sära ning perfektse näonaha saavutamiseks pintselda näole värvikirevaid CC-puudripärleid
 5) Romantilise õhetuse aitab palgele tuua siidine valge safiiriga Avon Luxe põsepuna (nt toon Show Stopping Pink). Selleks, et põsepuna jääks mõnusalt loomulikku "asukohta" naerata põsepuna peale kandes, nii saab kergelt rõhutada põsesarnu! :)
 6) Selleks, et kulmudel kenasti "kätt pulsil hoida" fikseeri need Avon kulmuvaha ja -puudri komplektist pärineva kulmuvahaga ning seejärel täiusta oma kulme pruunika kulmupuudriga (PS komplektiga on kaasas lihtsalt i m e l i n e pintsel kulmude joonistamiseks!).
7) Loomuliku silmameigi saamiseks löö silmad särama Avon lauvärvikvarteti abil, mina kasutasin Berry Love paletti ning alustasin silma välisnurgast, kuhu hajutasin tooni nr 3 (PS silmale annab sügavust juurde ka see, kui hajutada sama tooni väljaspoolt sissepoole mööda silmakoobast). Silma keskosale kandsin tooni nr 2 ning sisenurka ja kulmude alla tooni nr 1. 
8) Löö silm särama pikkade ripsmetega, appi tuleb Avon Big and Multiplied ripsmetušš (vajadusel kooluta ripsmeid eelnevalt!).
9) Oh ja kõige tipuks - tee omale kenad ja roosad musihuuled Avon Ultra Glazewear huuleläikega (ideaalne kevadine toon on Mulberry).
Voila! Ja ülimalt kevadine ning loomulikku ilu rõhutav meik ongi vaid paari minutiga tehtud! :)

Kuna tegemist on ka ühe vahva konkursiga, mille peaaeuhinnad on eriti magusad ning premeerimata ei jää ka hääletajad, siis saad anda ka oma panuse minu meigiõpetusele Avoni Facebooki lehel (minu võistlustöö ilmub nähtavale siis, kui klikata noolega järgmisele lehele). https://www.facebook.com/avoneesti/app/686916678117758/
Kui miski segaseks jäi, siis ootan rõõmuga teie küsimusi! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments