Tootearvustus: uus tegelane juuksehoolduses - see on EVO!

aprill 11, 2016

Soojad tervitused kõigile (uhh päike lausa kärsatab mind läbi akna, nii nii mõnus! :) )

Mul on hea meel olla tagasi pikemalt pausilt ning tuua teieni üks juuksehooldustoodete arvustus, mida pole blogis juba oi-oi kui kaua olnud! 
Viimasel ajal olete ilmselt ka juba teistest blogidest lugenud Evo toodete arvutusi, mille arvustustused peaaegu et eranditult hakkavad vahvate pakendite kirjeldusega. Need on küll lihtsad, aga neil olevad kirjad on tõepoolest humoorikad ja toredad :)
Minule saadeti testimiseks volüümi andev komplekt šampoonist ja palsamist ning kohe näeme, kas ja kui palju suudavad need anda volüümi minu (juba niigi kohevatele) juustele.
EVO Gluttony sarja võtmesõnadeks koostise poolest on näiteks erilised nisuproteiinid, sulfaadivabadus ning minu jaoks suure üllatajana tärklis! :)

1) EVO Gluttony volüümi andev šampoon
Mis tootega on tegu?
Evo gluttony volume shampoo – volüümišampoon 50ml/300ml/1000ml Kõikidele juuksetüüpidele, mis vajavad kohevust, eriti aga õhukestele juustele mõeldud šampoon, mis lisab juustele tekstuuri, lopsakust ja volüümi. Valmistab juuksed ette modelleerimiseks ja viimistluseks. Sulfaadivaba koostis võimaldab juuste pesu hellalt ja tõhusalt, ilma rohke vahuta. Sünteetilised toorained lisavad juustele kohevust ning nisuproteiin ja tärklis tugevdavad juukseid. Kasutamine: kanna niisketele juustele, aja vahule, loputa. Peale pesu pigista liigne vesi juustest ning kanna juustele Evo volume bride of gluttony palsamit.

Ma totaalselt armastan seda šampooni! Šampoon on oma koostise poolest lihtsalt perfektne - see on paks ning kui ajada see vahule moodustub sellest paks ja tihe vaht, mis vastustab selle eest, et ükski juuksekarv ei jääks pesemata. Kuna pisikesest kogusest moodustub päris palju vahtu, siis soovitan algul kasutada seda vähem, sest see on ju iseenesestmõistetav, et suurt vahutorti on peast raske välja pesta.
Šampoonil on ka eriline lõhn, mis jääb ka peale pesu tugevalt domineerima. Kui aga lõhna täpsustada, siis sellega jään veidike hätta, pakendilt lugesin aga koostisosade seast välja limoneeni, mis peaks olema sidrunilõhna tekitajaks, seega usun, et puuviljalõhn on üpriski omane selle toote kirjelduseks.
Mulle meeldib väga see imeline "puhtuse tunne" mis jääb juustele peale kasutamist. Juuksed on nii-nii puhtad, kuid mitte kuivad.
Toode lubab juuksevärvi puutumata jätta ning positiivne on see, et minul juuksevärv jäi peale pesu endiseks ning samuti ei muutunud pruunikaks ka minu loputusvesi. 
Kuna minu jaoks on see šampoon toiminud kui "sügavpuhastava" šampoonina, siis ei soovita ma seda päris igapäevaseks kasutamiseks, mina olen seda kasutanud üle ühe pesukorra ehk umbes 1x nädalas maksimaalselt.
Ja mis kõige olulisem - juuksed jäävad juuksepiiril tõepoolest kohevamad! :)

EVO Gluttony volüümi andev šampoon on saadaval http://www.cutrico.ee/ hinnaga 15.85 eur.
Hindeks 10/10

2) EVOBride of Gluttony palsam

Mis tootega on tegu?
Evo bride of gluttony volume conditioner – volüümipalsam 50ml/300ml/1000ml Kõikidele juuksetüüpidele mis vajavad kohevust, eriti aga õhukestele juustele mõeldud palsam, mis valmistab juuksed ette modelleerimiseks ja viimistluseks. Tugevdab juukseid, ennetab juuksevärvi kulumist, lisab vajalikku niiskust ja läiget. Kaitseb päikesekahjustuse eest, parandab kammitavust. Palmi õlist saadud koostisaine on anti-staatilise toimega, nisuproteiin tugevdab juukseid ja sünteetilised mõjuained lisavad kohevust ja volüümi. Kasutamine: kanna pestud, rätikukuivadesse juustesse, lase mõjuda 2 min, seejärel loputa.

Kui ma tegin tutvust toote pakendiga, ei saanud ma üldse aru, miks ei võiks ka šampoonil selline mugav pump olla! Nii nii mugav on omale sobiv kogus kätele pumbata ning seejärel juustesse kanda. Ei mingit korkide lahti kangutamist ja libedate käte vahelt pudeli vette kukutamist...
Palsami koostis on keskmine, pigem lausa palsami kohta vedelemapoolsem, aga kuna tegemist pole supertoitva ega -niisutava maskilaadse tootega, siis on see täiesti vastuvõetav. 
Palsamil on üks suurepärane omadus - toimeaeg vaid 2 minutit, seega on see ideaalne neile, kes palsamite ja maskidega pikalt mässata ei viitsi (nagu nt minaaa!!!).
Lõhna poolest on see sarnane šampoonile, kuid minu ninale tundub palsami lõhn koguni intensiivsem olema, eks ikka selleks, et peale pesu juuksed mõnusalt lõhnama jääksid! 
Palsam lubab juustele pakkuda samuti volüümi, kuid paraku olen jõudnud oma arvustuses punkti, kus tuleb rääkida ka nende vahvate pakendite taga peituvast pahupoolest.
Minu juuste jaoks toimib palsam kuivatavana ning peale pesu olid mu juuksed väga väga kuivad. Samas tundsin juba palsamit peas hoides, et toimib sõna otseses mõttes kui "hane selga vesi", sest peale palsami maha pesemist olid juuksed täpselt samasugused nagu enne palsami kasutamist - suhteliselt kuivad ning üldsegi mitte libedad ega mitte ka niisutatud (mis peaks siiski olema mingil määral iga palsami üheks toimeks?). 
Ka volüümi paranemine ei käi kokku minu juuste ja palsamiga, samuti mitte ka läige ega kergem kammitavus. Juuste kuivuse tõttu oli neid kehv kammida ning vajadus juukseõli järgi suur.
Positiivse vastukajana saab aga lugeda seda, et ka palsam ei kahjusta juuksevärvi nii nagu ka šampoon mitte.

EVO Briede of Gluttony volüümi andev palsam on saadaval http://www.cutrico.ee/ hinnaga 15.85 eur.
Hindeks 5/10

Tundub, et Gluttony sari ei sobinud mulle ainuüksi palsami pärast, kuid olles lugenud teisi arvustusi, siis tuleb tõdeda, et teiste kirjutatu põhjal sobiks mulle kordades paremini the Thearpyst niisutav palsam, kuid siiski oli katsetamine omaette põnev kogemus :)

Ilusat uut nädalat teile!
Eliise

You Might Also Like

0 comments