Outfit: 28.05

mai 29, 2016

Ma olen Milanost õnnelikuna tagasi ning juhhei ka kool hakkab lõpuks läbi saama! Jäänud on veel kaitsmine ning meditsiinipraktika, mis tõotab vägagi põnev tulla! :)
Tänases outfitipostituses näete killukest minu uuest nabapluusisõltuvusest ning samuti kannan tõelist printsessiseelikut.

Crop top - ZARA | Seelik - SheIn | Kõrvarõngad - H&M | Käekell - Aldo

Jah, tuleb tunnistada, et 167cm keskmist naisekasvu pole S suuruse jaoks piisav ning minu seelik lohiseb tublisti tublisti mööda maad, kuid kindlasti viin selle õmbleja juurde, sest tegemist on väga kauni ning hea kvaliteediga seelikuga. Uhh.. ning see värv! Lausa jumalik! :)
Ja siit ka küsimus - kui keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes sellise seeliku lühemaksnikerdamisega hakkama saaks, siis ootan julgelt kontakte! :)

PS! Kui Sa pole mulle veel häält blogiauhindade jagamisel andnud, siis veel on viimane võimalus: https://surveer.com/s/W94RS22J mind leiab ilublogide kategooriast ning ma olen siiralt tänulik kõikide häälte eest! :)

Ma armastan elu, ma armastan teid, ma armastan suve! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

 1. Väga ilus seelik! Kas sa pikkuse viitsiksid ära mõõta? Mul just see mure, et olen pikka kasvu (175 cm) ja enamus kleite-seelikuid, mis peaksid olema maxid, jäävad lühikeseks. Ükskord tellisin ebayst ühe maxiseeliku, millel pikkus nagu oleks pidanud olema mulle maani, aga kohale jõudes oli see 10 cm lühem kui kirjeldus lubas ja jäi väga nõmeda pikkusega :(

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Oh, kole lugu küll, ise olen kleitidega niimoodi ämbrisse astunud, et kätte saades on kleidi seelikuosa vaevu tagumikuni... :D
   Seeliku pikkus on taljest täpselt 115,5 cm, mis tähendab seda, et tootekirjeldus vastab tegelikkusele jippii! :)
   Ma usun, et Sinule on see seelikupikkus täpselt paras, sest minul tuleks kindlasti 5-10 cm lühemaks õmmelda... :D :D
   Kui miskit veel, siis küsi julgelt :)

   Kustuta