Tootearvustus: pepu trimmi Avoniga!

juuli 07, 2016

Sellest on möödas juba kuid, kui alustasin Avoni Solutions trimmivat tselluliidikreemi katsetamist. Jah, just nimelt katsetamist, sest iluuisutajana ei saa ma omale tselluliiti lihtsalt lubada ning kes seda tahakski, kuid kreemi soovin teile tutvustada küll!

Avon Solutions Termal-active soojendav L-karnitiiniga tselluliidivastane hooldusgeel

Ma ei saa kohe kindlasti väita, et toode mulle kui hane selga vesi oli. Omamoodi toimet avaldas see ikkagi, kuid selle põhjal võib eeldada, et ka tselluliidile peaks see kasvõi pisikese kodusõja korraldama. Samas on selle kreemi katsetamine olnud nii ja naa, sest kreemiga kaasneb pinguldav efekt, mis aga avaldus igal 2. või 3. kasutuskorral, kuid kohe saate aimu millest täpsemalt räägin.
Kreem on koostiselt geeljas ning väga mõnusasti naha sisse muditav. Näiteks on väga mõnus kreemi naha sisse hõõruda mummulise harjaga, mis samuti tselluliidile hirmu nahka peaks ajama.
Lõhna poolest meenutab see tuubis midagi vürtsikat ja lõunamaist, kuid nahal muutub hoopiski magusaks kreemilõhnaks.
Geel imendub suhteliselt kenasti ning hakkab seejärel nahka järk-järgult soojendama. See ei ole häiriv põletustunne, vaid pigem tunne, mis on nahal peale kuuma dušši või soojendavaid vannimõnusid. Kindlasti ei maksa geeli kanda niiskele nahale, sest see peaks nahale veelgi intensiivsema kuumatunde tekitama. Kuna geel tahab hiljem peale kasutamist käed miskipärast kleepuvaks jätta, siis oleks hea need peale kasutamist ära pesta. PS! Äsja raseeritud jalgadele on kreem üsnagi kipitav "virgutus".
Geel niisutab nahka, kuid venivus ja elastsus pole see, mida nahalt peale selle toote kasutamist oodata on. Nahk muutub justkui kõvaks? ning kreem nagu venitaks seda pingule. Efekt ning see "müstiline tunne" kestab maksimaalselt 20 minutit.
Mina kasutasin kreemi hommikul ja õhtul, pepul ja reitel ning kreemist jätkus umbes kaheks ja pooleks nädalaks.

Avon Solutions Termal-active soojendav L-karnitiiniga tselluliidivastane hooldusgeel on saadaval hetkel vaid Avoni müügiesindajalt tootekoodiga: 1492-8, hinnaks 14.00 eur
Hindeks 6/10

Selleks, et kreemi reitingut tõsta jään ootama teie kogemusi võitluses tselluliidiga just Avoni tselluliidivastaste kreemidega! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments