Tootearvustus: vallatu põsetrall koos Avoniga

juuli 12, 2016

Hei mu kaunitarid!
Mul on hea meel rõõmustada teid järjekordse arvustusega ning tänane postitus võiks olla justkui Avoni "põseeri", sest räägin teile kahest tootest, mis puna palgele aitavad tuua.

Nagu te näete asuvad naiselikku vastaseisu põnevad roosaka alatooniga puudripärlid ja nö "tüüpiline põsepuna plaadikesel". Puudripärlid pakuvad huvi ilmselt neile, kes on otsimas midagi õrna ning heledat oma näole, kuid uudistamist jagub ka neile, kes on tumedama põsepuna otsingutel.

1) Avon valgustpeegeldavad puudripärlid 
Tuleb tunnistada, et see pole üldsegi mitte esimene kogemus Avoni puudripärlitega. Minu esimene katsetus jääb küll pikkade aastate taha, kuid rõõm on toodet "taasavastada". 
Karbikese disain on ülimalt armas ja naiselik ning juba etteruttavalt võin teile öelda, et selle purgikese ostmine tagab põsepuna aastateks! Põsepunapärlitest jätkub tohutult pikaks ajaks suure koguse tõttu ning kui mu mälu mind ei peta, siis eelmiseid pärlikesi ma lõpuni kasutada ei jõudnudki vaid viskasin need peale kahe aasta pikkust kasutamist hügieeni eesmärgil lihtsalt minema, seega kindlasti väärt investeering pikaks meigikotikaaslaseks.
Pika ja põhjaliku uurimise käigus suutsin tuvastada selle, et karbikeses on kolme erinevat tooni pärlikesi, mis kokku segunedes mõnuse heleroosa tooni annavad. Lisaks on garanteeritud läige ning sära, kusjuures, mina olen toodet just nimelt õrna põsepunana kandnud, et saavutada loomulik suvemeik.
Parima tulemuse saavutamiseks soovitan kasutada võimalikult pehmet pintslit, nii jääb tulemus kerge ja loomulik, jäigemate harjastega pintslid tekitavad aga intensiivsema tulemuse. Tavaliselt olen põskedele kandnud suurema koguse ning seejärel olen tupsutanud üle näo selle, mis veel pintsli külge jäi. Seega on need minu jaoks pigem põsepuna- kui kumapärlid. Kumapärlitena mõjuvad minu arvates paremini hoopiski CC-pärlid, mis on samuti Avoni kataloogides saadaval. Antud läige tundub minu jaoks üle näo kandmiseks liiga intensiivne.
Püsivus on ka see, millega ma üsnagi rahule jäin, toon püsib intensiivsena umbes 8 tundi, kuid läige jääb seniks, kuni toode eemaldatakse.
Soovitan, soovitan, soovitan!

Avon valgustpeegeldavad puudripärlid on saadaval Avoni kataloogides, tellimisinfo: http://www.avon.ee/ hind 10.05 eur.
Hindeks 9/10


2) Avon Ideal Luminous põsepuna - toon Deep Plum
Pakendi praktilisuse suured kiitused ning paid saab just nimelt see põsepuna. Komplektis on kaasas pisike pintsel, mis küll igapäevaseks kasutamiseks suurepärane pole, aga reisile kaasa võtmiseks ideaalne. Samuti meeldib mulle väga see, et karbikese sees on peegel, mis teeb samuti meikimise lihtsamaks väljaspool kodu.
Toon ise on minu arvates lausa 10/10st sügiseseks kasutamiseks. Mõnusalt mahe lillaka alatooniga jahe punane. Antud tooni meeldib mulle tegelikkuses kasutada isegi rohkem põseluul kui põsesarnal. Põhjus on lihtne - tumeda tooni tõttu toimib see justkui kontuurijana. Põsesarnale annab see mõnusa kuju ning ka kerge "sügavuse". Ma lihtsalt armastan seda tooni!
Enamasti tasuks selle tooni puhul pidada silmas seda, et less is more, sest juurde on alati tunduvalt lihtsam lisada, kui maha võtta, eksole ;) 
Küll aga on põsepuna kenasti hajutatav suurema põsepuna-,päikesepuudri- või puudripintsliga. Intensiivse tooni tõttu on seda märgata kuni meigi eemaldamiseni. Toonis on näha ka kergeid sädelevaid täpikesi, mis näole loomuliku sära annavad. 
Ma olen rohkemgi veel kui lihtsalt rahul! Milline mahlane üllatus Avonilt! :)

Avon Ideal Luminous põsepuna on saadaval neljas erinevas värvitoonis, tellimisinfo: http://www.avon.ee/ hinnaks 8.00 eur
Hindeks 10/10


Mõnus põsemusi teile kõigile tänasesse õhtusse!
Tsauki ;)

You Might Also Like

0 comments