Tootearvustus: kontuuriva efektiga põsepuna ning superläikega lauvärvikomplektid Artistrylt

august 04, 2016

Hei, loodan, et te pole kõik Weekend festivalile vihma kätte ligunema kiirustanud ja kui oletegi, siis hoian sõrmed-varbad ristis, et päieksekiired siiski pilvede tagant välja poeksid :)
Täna pöördume tagasi taas Artistry toodete juurde, millest ka eelmisel nädalal mitme toote näol pajatasin. Järjekordsed lemmiktooted on ka täna teie ees. Artistry varasemad katsetused lauvärvidega polnud need, mis minu soove 100%-liselt täitnud oleksid, kuid sel korral on välja tuldud neljavärviliste lauvärvipalettidega, mis on lihtsalt suurepärased nii värvide valiku kui ka kvaliteedi poolest.

Sel suvel on aga minuni jõudnud üllatavalt palju põsepunasid ning ka täna saate ühest roosast meigikotikaaslasest lugeda.
Nii nagu ikka on Artistry oma toodete pakendamisel mõelnud taaskasutusele ning kõik tooted saabuvad plaadikestel, mis on paigutatavad kuldsesse korduvkasutatavasse karpi.
Nagu te näete on mul üks ümbris kõigi kolme toote jaoks. Kohati on see mugav, sest meigikott pole "ülepakendatud", kuid samas on üsna kahju sellest, kui näiteks põsepuna on karbi sisse pandud ning lauvärvid lebavad niisama meigikotis. Mina panen igale "kodutule" alati kaitsva plastikraami peale, mis katab tooteid ka transportkarbis. Senimaani pole ükski toode laiali pudenenud. 
Kuldne Artistry logo ja peeglikesega karp näeb muidugi imekaunis välja ning pakendis sisaldub ka must sametkott, mis kaitseb karpi kriimustuste eest ning pehmendab erinevaid põrutusi.
Aristry Signature Color kompaktkarp põsepunale ja lauvärvile maksab eraldi ostes 19.00 eur

1) Amway Artistry Signature Color põsepuna - toon Sweet Pink
Mis tootega on tegu?
Puhas sametine ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Põsepuna annab näole eluterve ilme. Valgust tagasi peegeldav tehnoloogia toob põsed loomulikul moel esile. Põsepuna libiseb nahale veatult ühtlaselt ning jätab näole terveks päevaks pärlja läikega viimistluskihi. Õhkkerge koostis ei ummista poore ning annab näole tundideks hea enesetunde. Uued läiklevad toonid ja sädelevad viimistluskihid sobivad kõigile nahatoonidele ning võimaldavad luua täiusliku tooniga kauapüsiva jumestuse.
Sweet Pink– Sädelev, pehme, puhas, jahe heleroosa katab imeõhukese kihiga ning annab nahale värske õhetuse tooni.
  • Neli universaalset tooni matist särava viimistluseni.
  • Mikropigmendid ja helendavad pärlikesed muudavad näonaha siledaks.
  • Õhkkerge koostis sisaldab A- ja E-vitamiini ning hooldusvahendeid.
  • Nahale jääv värvitoon vastab karbis nähtavale toonile.
  • Läbinud allergiatestid ja lõhnainevaba.
  • Kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.
Minuni jõudnud Sweet Pink toon on tõeline Barbieroosa ning seetõttu olin algul veidike murelik, et üks kahest - kas see jääb väga armas ja loomulik või hoopiski liiga "tehislik punetus". 
Minul jääb see toon kasutamiseks hoopiski talvel/kevadel, mil kergelt külmast näpistatud põsed roosaka kumaga kenasti mängleksid. Suvel armastan  kanda oranžikamaid virsikukarva toone justnimelt päevitunud naha tõttu. 
Põsepunaga kaasas olev pintsel on parajalt pehme, kuid samas piisavalt tugev, et hajutada toode ühtlaselt, kuid mitte nii, et kogu toode näolt pühitud saaks. 
Positiivne külg on tootel ka see, et põsepuna ei pudene, kui seda pintslile tõmmata, see tagab tooni parema hajuvuse ning ühtlasema tulemuse. Muideks, põsesarnad jäävad peale põsepuna pealekandmist tõepoolest siidpehmed ja mõnusad! :)
Põsepuna ning ka lauvärvide (mille juuurde kohe jõuame) püsivuseks lubatakse 12h, kuid minul püsis toode erksana umbes 4h ning kadus umbes 7h möödudes, mis on minu arvates vägagi oodatav tulemus erksavärviliselt põsepunalt.
Huvitav tähelepanek, mis tuli välja ka tootekirjeldusest on see, et just nimelt selle pintsli ning põsepuna abil annab oma nägu ka põsesarnade juurest kergelt kontuurida. Säravad täpikesed, mis sisalduvad õrnas roosas aitavad põsesarna paremini esile tuua ning anda elustava läike. 

Artistry Signature Color põsepunad on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 38.00 eur.
Hindeks 8/10

2) Amway Aristry Signature Color lauvärvikomplekt - toonid Spice Bronze ja Pink Chocolate
Mis tootega on tegu?


ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ 4 lauvärvist koosnev täitepakend annab sulle silmade jumestamisel piiramatud võimalused tänu mitmedimensioonilistele viimistlusvariantidele: loomulikust päevasest jumestusest peene elegantse efektini. Kauakestva koostise abil on tagatud, et värv jääb laitmatult püsima kogu päevaks.
  • Täiuslik, loomutruu, kulumis- ja lõhenemiskindel värv.
  • Mitmedimensioonilised viimistlusvariandid (matt, läikiv, metalne) valgust tagasi peegeldava tehnoloogia abil.
  • Kerge ja kauapüsiv koostis.
  • Viis värvipaletti, igas neli tooni mitmesuguste suurepäraste jumestusstiilide loomiseks.
  • Kauapüsiv kreemjas koostis teeb toonide ühtlustamise ja segamise lihtsaks.
  • Kulumis- ja lõhenemiskindel.
  • Ohutu silmade piirkonnas kasutamiseks.
  • Sobib kontaktläätsede kandjatele.
  • Läbinud allergiatestid ja lõhnainevaba.
  • Mõeldud kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.
3-2-1 kiidulaul alaku!
Need lauvärvipaletid on e b a r e a a l s e d! Peale esimesi katsetusi sain aru, et ma vajan neid kõiki! See on täiesti uskumatu, kui professionaalsed ning mugavad need lauvärvipaletid on. 
Ühes pakendis on kõik täiusliku meigi saavutamiseks ning perfektsusest ei jää mitte grammikenegi värvi puudu, mida mõnest teisest palettist "laenama" peaks. 
Põhjus miks, ma nendesse lauvärvidesse armunud olen on see, et need on ülimalt hea hajuvusega, sisuliselt on neid võimalik lõpmatuseni hajutada ilma, et värv lõplikult silmalaugudelt kaoks. Kuna ma pole hajutamises veel täielik proff, siis on see lausa suurepärane vastutulek lauvärvikomplekti poolt! 
Värvid ei pudene ega vaju mööda silmalugu laiali. See on minu esmakordne kokkupuude lauvärvidega, mille koostis on tõepoolest kreemjas või sametine, nagu räägib ka tootekirjeldus. See omadus ei muuda aga toote pealekandmist, ainus erinevus tavalistest lauvärvidest on see, et toode on silmalugude jaoks pehmem ning siit võib leida ka põhjuse, miks on kõik toonid omavahel niivõrd kenasti kokkuhajutatavad. 
Lauvärve pole just kõige lihtsam silmadelt maha hõõruda, seega on nende püsivus samuti kiitmist väärt ja ulatub intensiivsuse mõttes viie tunnini (selle aja möödudes on laugudelt läiget veidikene vähemaks jäänud ning toonid tsipakene õrnemaks muutunud), kuid täielikult kaob laugudelt vaid eemaldades. 

Pink Chocolate – pehme toonitud roosakasbeež (läikiv) rõhutamiseks; helendav piimakohvitoon (metalne) kontuuri andmiseks; pehme balletiroosa (metalne) aktsendi andmiseks; tume vaseläikeline šokolaadipruun (metalne) piiritlemiseks.

Selle komplekti 3 tegelast on ilustatud sõnaga metalne ning tõepoolest on just selle komplektiga saadav tulemus erilise läike ja kumaga, mis silmale elavust ning sära tunduvalt rohkem pakkuda suudab.
Niinimetatud "roosa šokolaadimeik" on alati olnud see, mida ma olen tahtnud proovida, kuid kahjuks pole see mul varasemalt õnnestunud, sest roosa ja pruuni toonivahe on väga suur ning alati olen oma kehva tulemuse hajutamise kaela ajanud.
Esimene toon sobib väga kenasti kasutamiseks ka highlighterina põseluul ja otseloomulikult ka kulmuluul.

Spice Bronze– kahvatu kuldne beež (läikiv) rõhutamiseks; soe antiikpronks (metalne) kontuuri andmiseks; särav merevaigutooni vask (metalne) aktsendi andmiseks; sügav kuldpronks (läikiv) piiritlemiseks.

Vohhh see kuldne! Ma armastan kuldset silmameigis ning tänu selle komplektile veelgi rohkem! Komplekti abil saab luua mõnuse karamellise pruunika alatooniga silmameigi, mis sobib suurepäraselt kas igapäevameigiks või hoopiski pidulikuks õhtumeigiks. Ka see komplekt ei hoia tagasi ei sära ega läikega - paletist õhkab mõlemat tublis koguses.

 Aristry Signature Color lauvärvikomplekt on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 53.00 eur.
Hindeks 10/10


Õige pea saan teid veel Artistry toodetega rõõmustada, sest minuni on jõudnud veel 2 vahvat kingikotti :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments