Tootearvustus: Essencega kontuurima!

august 11, 2016

Hei hei mu kaunitarid!
Täna on teie ees postitus, mis on oma ilmumist oodanud juba pikka pikka aega. Nagu ma teile mõningad tublid postitused tagasi mainisin, siis ootab blogi ees suur kontuurimislaine ning räägin tavapärasest rohkem erinevatest toodetest, mille abil nägu kontuurida.
Järg on Essence kontuurimiskomplekti käes ning ka täna saate taas lugeda ühe põneva põsepuna arvustust. Lisaks teeme silmad suureks valge geelpliiatsiga.

1) Essence Shape Your Face kontuurimispalett

Mis tootega on tegu?
1, 2, 3 – täiuslikult kontuuritud nägu! See palett ühendab endas kõik mida vajad, et jälgida poppi kontuurimistrendi. Matt päikesepuuder vähendab nähtavalt soovitud näojoonte silmatorkavust, samas kui matt highlighter toob esile need näojooned, mille üle oled eriti uhke. kerge sädelusega põsepuna lisab jumele värske ilme.

Põhjus, miks postitus viibima jäänud on peitubki just selles komplektis. Kevadel tundusid toonid minu naha jaoks liiga oranžikad ning tundusid rohkem sobivat päevitunud nahale. Vaatame aga kas suvi suutis olukorda parandada?
Komplekti juures meeldib mulle selle kompaktsus - kõik 3 toodet ühes saledas pakendis, mis aitab meigikotis tublisti ruumi kokku hoida. Komplekti juures meeldivad mulle ka need imekaunid rombimustrid, mis on puuderpindadesse kujundusliku elemendina pressitud - lihtsuse võluu!
Päikesepuuder - matt ja siidjas päikesepuuder on suurepärane kontuurimiseks eelkõige mati omaduse tõttu. Sädeleva päikesepuudriga võib tulemus liiiiiiga ülepakutud saada ning seetõttu eelistan ka ise alati kontuurimiseks matte tooteid. Hilisem sära lisamine mõne teise särava toote näol on pisiasi. Toon sobib paremini suviseks kui talviseks kasutamiseks oma tugeva tooni tõttu.
Highlighter - tegemist on kreemjat tooni mati tootega, millest mina tegelikult siidist läiget ootaksin. Läikega highlighterid suudavad minu arvates paremini mängida ülemisel põseluul ja kulmuluul. Kreemjas toon võimaldab jätta loomulikumat tulemust kui veelgi heledam sarnane toode võiks jätta. 
Põsepuna - kogu tootekomplekti kõige säravam tegelane on just põsepuna ning minu arvates võiks kuldne sära olla veidikene tagasihoidlikum. Samas on sellega väga hea elustada päikesepuudrit. 
Kahjuks pole aga põsepuna oma tooni poolest silmapaistev, sest selleks, et põskedele ka oranžikas varjund saada tuleb mitu mitu korda pintslit uuesti põsepunasektoris tupsutada.
Kui tulla komplekti üldiste omaduste juurde, siis paraku pean teele saatma paar järjekordset kriitikanoolt. Kõik toonid on väga raskesti hajutatavad ning seetõttu peab kauni tulemuse jaoks tavapärasest rohkem vaeva nägema. Lisaks veel pudeneb värv karbis mistõttu poleks just eriti tark tegu meikida ennast heledates riietes, sest värv võib riietele lenduda (eriti päikesepuuder!).
Hoolimata pisikestest takistustest jääb tulemus tegelikult üllatavalt kaunis, suvine ja loomulik! 
Minu südame on aga võlunud highlighter, mis oma tagasihoidlikkusega ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks sobib. Õhtumeigiks olen kasutanud aga miskit edevamat. 
Kuna tulemus, mida kontuurimiskomplekt jätta suudab on suhteliselt õrnakene, siis on ka püsivus vähene ning palett suudab näole kuju anda umbes 3-4 tundi. Pärast seda hakkab kuluma aina õrnemaks ja õrnemaks ning kohati võib päikesepuuder ka pisut laiguliseks muutuda..
Ometigi on see komplekt minuga kaasa reisinud kohtadesse, kus plusspunktideks tuleb kompaktsus, mugavus ja loomulikkus meigis ehk selle komplekti näol annab üsnagi head "petukaupa" teha ehk teisisõnu jääb tulemus vägagi neutraalne. 
Soodsa hinna ning lihtsuse tõttu soovitan aga paletti just neile, kes alles hakkavad kontuurimist harjutama ja soovivad katsetada erinevaid "nurki" näos. Igapäevasema kasutamise juures võib päikesepuuder aga poore ummistada.

 Essence Shape Your Face kontuurimispalett on saadaval Essence müügilettides (nt Selverites) hinnaga 4.49 eur.
Hindeks 4/10

2) Essence veekindel geelpliiats - toon 07 Cloudy White
Mis tootega on tegu?
Pliiatsikujuline geeljas silmalainer on viimase trendina tulnud otse Aasiast. Tuubi asemel on pehme, veekindel ja kauapüsiv tekstuur nüüd pliiatsikujulises konteineris. Sametine ja väga pigmenteeritud silmalainer igaks puhuks!

Essence valged silmalainerid on küll need, millele ma erkrohelised tuled annan. Ka minu esimene valge silmapliiats oli just Essence oma, mis oli häbiväärselt odav, kuid ülimalt tubli kaaslane. 
Uue geelpliiatsi erinevus eelnevast on aga see, et nüüd pääseb teritusvaevast ning pliiats on pakendatud keeratavasse pakendisse.
Pliiatsi ühekordne tõmme on juba piisavalt hea, et muuta silmalaud suuremaks, kuid vajadusel võib toodet peale kanda ka kahe kihina. Kahe kihina olen enamasti kandnud toodet alumisele ripsmepiirile, et anda silmadele suurendavat efekti.
Pliiats on geeljas ning libiseb tõepoolest vägagi hoogsalt mööda silmalagugu ilma et kuidagi moodi kakus, kisuks, hõõruks või jätaks katkendliku tulemuse. 
Geelpliiats jätab suhteliselt mati tulemuse, mida on võimalik ka hajutada, hajuvus võimaldab pliiatsit kasutada silma sisenurgas valge lauvärvi asendajana. 
Kui rääkida aga veekindlast omadusest, siis tuleb tunnistada, et võrreldes varasema variandiga on pliiatsi püsivus kordades ja kordades parem, kuid täielikku veekindlust siiski tootel pole. Veega kokkupuutel kulub toode siiski veidikene heledamaks.
Püsivuse suhtes oleneb jällegi piirkonnast, kuhu pliiatsit kanda, alumiselt ripsmepiirilt kulub toode ruttu maha, sest tegemist on siiski limaskestaga. Ülemiselt silmalault kaob toode lõplikult vaid meigieemaldajaga, kuid kulub heledamaks 6h möödudes. 

 Essence veekindel geelpliiats on saadaval kuues erinevas toonis Essence müügilettides (nt Selverites) hinnaga u 2 eur.
Hindeks 8/10


3) Essence Silky Touch põsepuna - toon 100 Indian summer
Mis tootega on tegu?
Siidine nahk ja värske jume on kogu meigi saladus! Seda pehmet põsepuna on saadaval nii heledates kui veidi erksamates toonides.

Mul on hea meel, et postitus on siiski lõppemas positiivsemate nootidega, sest erinevalt kontuurimiskomplektist on selle põsepuna näol tegu ühe väga hea tootega.
Kui rääkida toonist, siis on see minu arvates piisavalt mahe suviseks kasutamiseks, kuid samas sobilik ka kevadeks, sügiseks või talveks.
Beežikas ja siidine põsepuna pole mitte ainuüksi hea pigmendi vaid ka tubli läikega, mis just nimelt ongi silky ehk siidjat läiget meenutav, sealt ka toote nimetus.
Minu suureks üllatuseks on selle toote tugevamaks küljeks püsivus. Nii uskumatu kui see ka poleks püsib nii toon kui ka läige peal kogu päeva ning eemaldub vaid õhtuse näopesuga. Väga väga tubli tulemus! Eriti intensiivne on üllataval kombel läige, mida minu jaoks ehk isegi liiga palju tundub, kuigi see oleneb veidikene ka valgusest, mille käes olla. Pimedamates kohtades kaotavad põsed jällegi siidja kuma.
Toode jääb pintslile juba mõninga tõmbega ning seetõttu ei maksaks põsepunaga just väga julgelt toimetada. Õnneks ei pudene ka toode siis, kui seda pintslile tõmmata.
See toode teeb silmad ette nii mõningatelegi teistele põsepunadele ;)

  Essence Silky Touch põsepuna on saadaval neljas erinevas toonis Essence müügilettides (nt Selverites) hinnaga 2,79 eur.
Hindeks 9/10

Nüüdeks on kõik Essence kevad/suvi tooted teieni toodud ning loodan, et nii mõnigi teist on leidnud postituste jooksul oma uued lemmikud :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments