Tootearvustus: Artistry suvise kollektsiooni sügisene arvustus

oktoober 13, 2016

Hei! Tänaste toodete arvustusi kirjutades kirusin iseennast, sest olen suvetooted jätnud pimedasse ja sajusesse sügisesse, oh mind! Küll aga pole tegu toodetega, mis otseselt suvist randa ning merd vajaksid, kuid siiski oleksid need ideaalsed mererannas. Samas sobivad toonide poolest suurepäraselt ka pidulikumasse õhtusse või igapäevameigi juurde.
Tänane postitus on nii nii värvikirev, kusjuures nende toodete kasutuselevõtt on ka minu meigikotti palju värvilisemaks muutnud, sest rõõmsates toonides pakendid on just need, mis miskipärast enda järgi kätt sirutama panevad :)
1) Artistry Light Up huuleläiked
Mis tootega on tegu?
Kollektsiooni Pacific Lights huuleläiked on energilised, piiratud koguses müügile tulevad* huuleläike toonid, mis toovad sinu huultele värvilaigu ja suure sõõmu suve.Valikust leiab igale elustiilile, isiksusele ja konkreetseks päevaks või õhtuks tehtud plaanidele sobiva värvi.Lambiga varustatud aplikaatori ja peegli abil saad kergesti igal pool kaunis välja näha ning huulevärvi kõikjal värskendada. Piparmündimaitseline koostis annab huultele värskendava meretuule tunde.
+ Huuleläige on ülimalt praktiline, toote ühel tahul on peeglike, mis aitab olukordades, mil peegel pole käepärast (haha kasutamisel tuleks kindlasti eemaldada kile, mida mina umbes paar nädalat peal hoidsin, kuniks avastasin, et peegelpilt on kummaliselt udune...).
+Lisaks on sisseehitatud valgussüsteem, mis käivitub siis, kui aplikaator välja tõmmata. Ülimegavinge! Nii saavad huuled ülimalt täpse katvuse ka pimedamatel hetkedel.
+ Huuleläikel on piparmündimaitse, mis paneb huuled veidike kummaliselt kipitama, kuid mõjub jällegi ülimalt värskendavana.
+ Piparmündimaitsele lisaks on tootel otseloomulikult ka meeldiv lõhn!
+ Toode ei pane huuli omavahel kokku kleepuma ning libiseb ühtlaselt ja mõnusalt huultele pealekandmisel. 

- See piparmündiefekt on siiski kohati ebamugav ja harjumatu huultel.. 

Toon 1 Cherry
Värv ise kirjeldab end kui läikivat tooni, mis sobib ideaalselt õhtuks ning nii see ka on. Tooni pigment on suhteliselt tugev ning ka püsivus üsnagi hea (1-2h). Toonis on märgata kauneid säravaid täpikesi, mis valguse käes kirsipunastel huultel sillerdavad :)


Toon 5 Tropical
Ma ei tea kas helesinist Tropical tooni tooniks nimetada saabki, sest minu suureks üllatuseks on tegu täiesti läbipaistva huuleläikega. Toodet saab kasutada eraldi, näiteks selleks, et anda huultele loomulik ja armas läige või hoopiski mõne matima huulepulgaga koos, et lisada juurde sära ja "mahlasust". Enamike huulepulkadega laiali minemist ja segunemist ei tekkinud, kuid aplikaator määrdub küll.


Artistry Light Up huuleläiked on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 21.00 eur.
Hindeks 8/10

2) Artistry Signature Color 4 lauvärvikomplekt kollektsioonist Pacific Lights  - Sunrise
Mis tootega on tegu?
Uus palett koosneb neljast spetsiaalselt valitud päiksetõusutoonist, mis aitavad sul luua täiusliku rannapiiga stiili. Muuda oma silmad dramaatiliseks, rõhuta oma rannailu ning kõnni igale suvisele koosviibimisele säravana kui värskendav sõõm meretuult.
  • Matid ja läikivad toonid pakuvad lõputult võimalusi. Julgetesse värvidesse on püütud rannapeo päikseloojangu hõng, oranžid lõkketuled, sinine vesi ja lopsakad taimed.
  • Lauvärvi täitepakendiga on kaasas lauvärvi aplikaator.
  • Lauvärvid säilitavad tänu ühtlasele kreemjale koostisele värske välimuse ja värvid ei moondu – päeval ega öösel. Puudervärvi paigal hoidmiseks on välja töötatud ühtlane ja kauapüsiv koostis.
  • Ohutu, mitmekülgne ja universaalne. Kõik neli tooni sobivad ka kontaktläätsede kandjatele ning on lõhnainevabad ja läbinud allergiatestid, mistõttu need sobivad kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.
NB! Lauvärvikarp on müügil eraldi. Artistry Signature Color 4 lauvärvikomplekt täitepakendid sobivad ainult Artistry Signature Color lauvärvikarpi.

+ Endiselt on Artistry kuldne karbike kaunis ning sisaldab endas suurt ja mugavat peeglit, lisaks on lauvärvidega kaasas pisike švammist aplikaator.
+ Julged toonid, mida on omavahel ülihea kombineerida. Minu lemmikkombo on silma sisenurgas beež, keskel pärlmutter sinine/roheline (muideks, see sobib ideaalselt neile, kellel on sinakas-rohekad silmad!), silma välisnurka aga sinaka pärlmutterläikega pruun. Pärlmutterjas lilla sobib aktsendi andmiseks pruuni šokolaadimeigi juurde.
+ Kreemjas ja mõnus koostis, mis muudab värvide pigmendi ja püsivuse tugevaks, värve on mõnus hajutada ning need ei pudise ega lendu.
+ Veelkord mainin superkaunist pärlmutterjat läiget!!!
+ Lauvärvide tugev püsivus on 2-3h, hiljem hakkavad toonid heledamaks kuluma, täielikult kaovad aga vaid meigieemaldajaga.
+ Ei ärrita silmi läätsekandjatel :)

Ma üldsegi ei üllatu selle lauvärvikomplekti heas tulemuses, sest suurepärast tööd tegid ka "eelkäijad": http://www.iluexpressblogi.ee/2016/08/tootearvustus-kontuuriva-efektiga.html :)

Artistry Signature Color 4 lauvärvikomplekt kollektsioonist Pacific Lights on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 40.00 eur (hind ei sisalda karpi).
Hindeks 9/10

Nüüd soovin mina teile rõõmsat õhtut ning homme on käes r e e d e  e e e e e e!!!!
Pai!
Eliise

You Might Also Like

0 comments