Tootearvustus: L'Oreali sügisuudised

oktoober 10, 2016

Hei kaunitarid, imeilusat alanud nädalat! 
Täna toon teieni 3 uudistoodet L'Orealilt, mis on juba mõnda aega poelettidel olnud ning minu katsetuses paar kuud. Täna saame ripsmed pikaks, näo särama ning kulmud jonksu! Muideks tänaseid tooteid olen kasutanud ka L'Oreali meigivõistlusel, millele ootan teie hääli SIIN!
PS! Tänaste toodete katsetamisel sain jällegi selle võrra targemaks, et ei tasu esimese hooga toodet koheselt maha kanda vaid järjepidavalt edasi testida. Suureks üllatajaks tänastest toodetest oli Wings Sculpt tušš, mis esimestel katsetustel mind negatiivselt šokeeris, kuid hiljem end armastama pani: 
1) L'Oreal False Lash Wings Sculpt ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Intensiivselt must ripsmejoon, volüümikas ripsmete keskosa, kunstripsmeefekt ripsmeotstel.
Saavuta kunstripsmeefekt, mis on loodud kui profijumestaja poolt.Kolmekordse ripsmeid modelleeriva efekti saamiseks kasuta Lash Sculptor ripsmetušši L’Oréal Paris'lt. See on midagi enamat kui vaid ripsmetušš: see on ripsmete modelleerija, mis muudab sinu ripsmed tihedamaks, tumedamaks ja selgemalt piiritletuks. Uus ühepoolne Wing Tip elastomeerhari aitab luua trendikat rõhutatud tightline’i efekti (hari rõhutab ripsmepiiri, mistõttu näevad ripsmed välja lopsakamad, silmad suuremad, ilmekamad ja tähelepanuäratavad).
+ Intensiivne must toon, nagu lubas ka tootekirjeldus.
+ Vedel tükivaba koostis, mis annab võimaluse ripsmekammiga tulemust kohendada ka peale seda, kui tušš on ripsmetele kantud.
+ Tugev püsivus ning ei mingeid tumedaid pudiseid silmaaluseid.
+ Uus hari võimaldab pääseda ripsmepiirile väga lähedale. 
+ Tightline efekt toimib ja töötab - silmad tunduvad palju sügavamad ja "suitsusemad". 
+ Peale ripsmetuši "sissetöötamist" on tulemuseks ULMELISELT pikendav ja koolutav efekt samaaegselt. Uhh, see on tõeline kunstripsmete efekt, veenduge ise:
- Esimesed kasutuskorrad jätavad üsna kehva tulemuse, sest tušši on harjastel liiga palju, samas on see probleem mööduv, kuid siiski ehmatab algul tublisti. Ripsmekamm ja -hari on esimestel kasutuskordadel väga vajalikud, sest tuši pisikesed harjased ei eralda ripsmeid piisavalt hästi.
- Ripsmepiiri lähedalt on tušši raske meigieemaldajaga kätte saada.

PS! Üleni hõbedases kuuesFalse Lash Wings ripsmetušš on aga kuni tänaseni minu suur suur lemmik ning alati nr 1 tušš, mida oma sõbrannadele soovitan ;)

L'Oreal False Lash Wings Sculpt ripsmetušš on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 16 eur. 
Hindeks 8/10

2) L'Oreal True Match Highlight - toonid Ice ja Rose
Mis tootega on tegu?
Mitmetooniline näopuuder kumava ja särava jume jaoks.
Maksimaalne sära igale nahatoonile ja alatoonile. L’Oréal Paris tutvustab oma esimest valgustpeegeldavat puudrit, mis on loodud spetsiaalselt sinu näo oluliste piirkondade esiletoomiseks ning spetsiaalse strobing ehk säraefekti tekitamiseks.
Strobing on meigitehnika, mis tekitab nahal särava efekti ja toob esile need näopiirkonnad, kuhu valgus langeb ka loomulikult. Kasuta kõiki kerge tekstuuriliga atraktiivseid puudritoone, et oma näojooni sobivalt modelleerida ja esile tuua.
+ Suurepärased värvipaletid - külmema kuma saamiseks sobib komplekt nimega Ice ning soojema kuma andmiseks Rose.
+ Tugev sära juba ühekordse pintslitõmbega.
+ Kauakestev peegeldav ja särav highlight efekt kuni meigi eemaldamiseni, suur au ja kiitus - niivõrd hea tugevusega särapuudrit pole minu meigikotti varem sattunud!
+ Komplektiga on kaasas pintsel ja suur peegel, mis võimaldab meiki korrigeerida ka neil hetkedel, mil tingimused seda ei võimalda. 
+ Värvid ei pudene, kuid segunevad kenasti ja jaotuvad pintslil võrdselt.
+ Minul kukkus toode suure prantsatusega vastu maad ning olin üpriski kindel, et pean oma uue lemmiktootega hüvasti jätma - kaugeltki mitte! Ei tea kas seda saab lugeda heaks õnneks või ongi tootel väga hea püsivus põrutustele!
- Kaasasolev pintsel jätab üsna kehva tulemuse. Mina olen kasutanud highlightimiseks kas suurt puudripintslit (et kogu näole kuma anda) või põsepunapintslit (peenemate kohtade rõhutamiseks nt põseluu).
Kui rääkida toonidest eraldi, siis Ice on sobilik pigem tugevaks highlight efektiks. Kuma on silmnähtav juba koheselt ning tulemus võib mõne jaoks ehk liiga kontrastne olla. Samas on puudrikomplekt komplekteeritud väga põnevalt: rohelist tasakaalustavad helebeež ning särav valge. Roheline annab valgusele suurema võimaluse mängimiseks ning tasakaalustab näonahal näiteks kollakat lambivalgust.
Kindla peale minek on aga kindlasti Rose. See suudab anda tagasihoidlikuma, kuid vägagi sooja kuma ning häda korral saab seda kasutada ka põsepunana. Toonidena on esindatud Pruunika alatooniga punakas roosa, heleroosa ning helebeež, milles samuti grammikest roosat leidub. Rose on kindlasti sobilikum ka neile, kellel on loomu poolest tumedam nahk. Heledama nahatooniga inimestel on perfektne Ice, kuid Rose võib kergelt punakas jääda ning highlight efekti nullida. 

L'Oreal True Match Highlight on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 13 eur. 
Hindeks 10/10

3) L'Oreal Brow Artist Maker pehme kulmupliiats koos harjaga - toon Cool Brunette
Mis tootega on tegu?
Puuderjas - kreemja koostisega pehme kulmupliiats koos unikaalse stiliseeriva harjaga.
Kasuta Brow Artist Maker pehmet kulmupliiatsit, kui soovid endale tihedaid, volüümikaid ja vallatuid kulme. Innovatsioon - unikaalne puuderjas - kreemjas pehme koostis libiseb õrnalt üle kulmu ja värviosakesed kinnituvad kulmukarvadele ning annavad neile volüümi. Stiliseeriv hari harjab pehmelt kulmukarvakesi ning aitab värvil ühtlaselt kinnituda.

Esmalt mainin teile seda, et minu käelised oskused kulmudega toimetamisel pole just kiiduväärt, sest mul on loomupoolest tumedad kulmud, mis pliiatsite abil suurt korrigeerimist ei vaja. Küll aga on minu igapäevameigis suurepärane kaaslane Brow Artist Maker kulmutušš, mis aitab kulme fikseerida. Seega vaatame üle üldisemad omadused, kuid minupoolne kasutajahinnang on suhteliselt neutraalne.
+ Toote väljatöötamisel on mõeldud praktilisusele - kokku on pandud nii kulmupliiats kui ka pintsel perfektse tulemuse saamiseks.
+ Kulmupliiats on pehmem kui kõik teised, mida varasemalt proovinud olen. Seetõttu jätab pliiats juba kerge vajutuse ning tõmbega nähtava joone.
+ Toode on hajutatav peaaegu lõpmatuseni, seega pole just kõige keerulisem pintsli abil kaotada üleliigne värv või viltu läinud joon.
+ Kaasas olev pintsel on tõeliselt pehme ning suurepärane hajutaja.
- Pliiatsi ots on veidikene liiga tömbivõitu ning puudub võimalus otsa teritamiseks. Tasub olla ettevaatlik, sest kellele meeldiksid paksud kulmud...
- Värvitud kulmud võivad kaotada oma kena kuju, kui omada otsest kontakti veega, samuti ka hõõrumisel.
Ülemine pilt värvimata kulmudega, alumine värvitud kulmudega

L'Oreal Brow Artist Maker pehme kulmupliiats koos harjaga on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 7 eur. 
Hindeks 7/10

Kell on halastamatult palju tiksunud ning aeg on minna und nautima!
Head und, paii!!
Eliise

You Might Also Like

0 comments