Tootearvustus: pealtnäha tagasihoidlik, kuid sisult värviküllane Avon Mark sari

märts 24, 2017

Hei! Et nädalale vahva punkt panna, toon teieni Avoni uue Mark sarja kuus väärikat esindajat, mille seast endale nii mõnegi lemmiku leidnud olen!

Mark tootesarja pakendite disain on ülimalt minimalistlik, kuid nutikas! Valge ja musta vahekord mõjub professionaalselt ning vaadake ometi, millest kontrasti aitab sisse tuua see lillakas huulepulk!

1) Avon Mark Nude Matte vedel jumestuskreem - toon Bright Quartz
Mis tootega on tegu? 
  • Annab värske, mati ja loomuliku tulemuse, ei tundu nahal raske.
  • Kombineeritud ja rasusele nahale, matistav, kerge kuni keskmine katvuse.
  • SPF 30

+ Väga meeldiva lõhnaga, mis meenutab värskendavate puuviljade mahlast segu.
+ Ülikerge koostis, mis laseb nahal hingata ning jumestuskreemi olemasolu pole üldsegi tunda - tõeliselt kerge ning samas jääb tulemus matt.
+ SPF 30 võimaldab seda ülimalt kerget kreemi kasutada suvel, et tagada nahale kaitse päikesekiirguse eest.
- Tohutult vedel koostis, seetõttu on pealekandmine üsnagi tülikas ning tulemus jääb küllaltki laiguline, triibuline.
- Toode annab küll jumet, kuid katvus suuremate nahaprobleemide korral on üsnagi minimaalne.
- Kuna toode on niivõrd kerge, siis tuleb see ka liiga kergesti maha. Kui tõmmata käeseljaga üle näo haihtub jumestuskreem nahalt...
- Koguneb peale kandmist nö "vagudesse" ning selle tõttu tulevad ka kõige pisemad kortsud kergesti esile.
Uhh.. nagu te näete ei soosi see jumestuskreem kohe sugugi minu nahatüüpi ning mõjub kui hane selga vesi. Vajadusel kasutaksin toodet ülima kerge koostise tõttu küll suvel, sest siis vajab nahk hingamist ja vaid tõeliselt õrna katvust, kuid muudel aastaaegadel jääs see sõbrake paraku liiga kergeks.

Avon Mark Nude Matte jumestuskreem pole hetkel küll Avoni kataloogides saadaval, kuid loodetavasti saabub kataloogidesse õige pea.
Hindeks 4/10


2) Avon Mark Plump It! huulepulk - toon Plumping Plum
Mis tootega on tegu?
3D lopsakus ja sära:
1. kollageen annab lopsakust
2. retinool silub
3. kofeiin pinguldab

+ See LILLAA toon! Uhh...... mu süda tegi umbes 5 kiiremat lööki, kui pakendi avasin, lihtsalt võrratu toon! Muideks, huulepulgad on saadaval koguni viieteistkümnes erinevas toonis ning minu meigikotist on kindlasti puudu veel Puckered Pink, Rose Kisses ja Berry Cute!
+ Tootel on väga mõnus lõhn, mis kasutamisele nauditavust lisab.
+ Huulepulgal on tõeliselt mõnus kreemjas koostis, mis kasutamise ülimalt mugavaks teeb. Pulk lausa libiseb mööda huuli ning kasutamise ajal on huuled niisutatud ja pehmed.
+ Erk lillakas toon katab huule täielikult umbes kahe kihiga ning jääb ühtlasi matt, kuid samas ka kergelt "peegeldav".
+ Toote suurim pluss on püsivus! Ma poleks algul tegelikult osanud lootagi, et toode mind koguni 5 tundi kaunistada võib (parimal juhul isegi veelgi rohkem!). Pai pai ja kiitus selle eest! Tõeliselt usaldusväärne kaaslane! :)

Avon Mark Plump It! huulepulgad on saadaval 15 erinevas värvitoonis Avoni kataloogides tavahinnaga 8.00 eur (hetkel aga soodushind 4.99 eur!). 
Hindeks 10/10 


3) Mark Artist geeljas silmapliiats - toon Tropical Teal
Mis tootega on tegu?
Geelja koostisega pliiatsiga tõmbad julge ja intensiivse joone.

+ Jätkame tugevate pigmentidega ning antud pärlmutterjas sinine on lausa ideaalne täiustamaks minu sinakas-rohekaid silmi.
+ Silmapliiatsid võrduvad minu jaoks sageli nende tüütute meigitoodetega, mis silmalaule karmilt mõjuvad, kuid minu hirmule vastukaaluks libiseb see toode lausa mänglevalt mööda ripsmepiiri oma pehme geelja koostise tõttu.
+ Oma rumaluse tõttu olen nii mõnegi silmapliiatsi kõlbamatuks teritanud peale esimest terituskorda, kuid selle toote puhul teritamine kõnealla ei tulegi. Toode on keeratav ning hetkel olen püüdnud silmapliiatsit võimalikult "nutikalt" õigete nurkade all kasutada, et tipp tömbiks ei muutuks. Samas on antud silmapliiatsit pehme koostise tõttu võimalik kasutada ka pintsliga veelgi peenema joone tõmbamiseks.
+ Hea pigment ning särav toon püsivad kuni meigi eemaldamiseni, ei mingit pragunemist ega laiali minemist.
Väike tip: kui sinine üksikult liiga kontrastne tundub, siis on minu arvates toodet väga lahe kasutada ka nii, et kanda ripsmepiirile laiem riba sinise lainerijoonega ning peale tõmmata peenem triibuke musta laineriga.

Mark Artist geeljad silmapliiatsid on saadaval 6 erinevas värvitoonis Avoni kataloogides tavahinnaga 5.50 eur (hetkel aga soodushind 3.99 eur!).
Hindeks 10/10 

4) Mark Mega Effects vedel silmalainer
Mis tootega on tegu?
Kaks ühes lainer peenema või laiema joone tõmbamiseks.
Viltuse otsaga vedela laineriga saad peenikesed või laiemad jooned, nagu ise soovid.

+ Mustad geellainerid on minu meigikotis must have tooted, seda küll mitte igapäevaselt, kuid nädalas on alati vähemalt üks päev, mil otsustan oma silmadele veidi omanäolisust ja sügavust musta lainerijoonega anda. Alati olen aga kindlaks jäänud vedelatele geellaineritele, seega on esimesed plusspunktid minu silmis juba teenitud!
+ Erinevalt tavalisest laineritest puudub sellel tootel pintslitaoline tipp. Tegemist on trapetsit meenutava otsaga (haha kujundid on mul vist juba mataeksamiks kenasti üle korratud, et neid ka juba igapäevaelus nii palju märkan :D). Viltuse otsaga on lihtne silma välisnurgale omanäolisust anda, kuid samas peab sellega algul päris mitmeid kordi harjutama, et õiged nipid käepäraseks saada.
+ Lainer kuivab üpriski kiiresti ning peale kuivamist on toote püsivus märkimisväärselt tugev.

- Veega kokkupuuteta suudab lainer küll üsna visa olla, kuid kui mängu tuleb niiskus, siis on toode üsna väle maha kuluma ning laiali minema.
- Spetsiaalse kujuga tipp on küll hea silma välisnurgas toimetamiseks, kuid pikki lainerijooni on sellega siiski liiga harjumatu ripsmepiirile tõmmata.

Mark Mega Effects vedel silmalainer on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 6.10 eur (hetkel aga soodushind 5.49 eur!).
Hindeks 7/10 

5) Avon meigišabloon 
+ Toode on tehtud elastsest materjalist, mis võimaldab abivahendit vastavalt vajadusele painutada.
+ Šablooniga tuleb kaasa ka juhend mis näitab toote kasutamiseks erinevaid võimalusi, näiteks alumiste ripsmete värvimine, huulekontuuri täpne joonistamine, erinevad lainerijooned, kuid omalt poolt lisaksin ka kulmude joonistamise, sest antud toote abil saab ka kaunist kulmukaart tõmmata.
+ Ilusa nurgaga lainerijoone tegemisega olen alati kimpus olnud ning nüüd on mul hea meel, et antud tootega soovitud tulemuse saavutamine tunduvalt lihtsam on. Šablooni otstarbekas kasutamine nõuab küll harjutamist, kuid siiski lähen iga korraga järjest paremaks, jippi, it workss!! :P
haha üks esimesi katsetusi :P
+ Šablooni on ka väga kerge hooldada seebi ja veega, šablooni tuleb pesta eelkõige selle tõttu, et kujutage ette, kui sellele on läinud erkroosa huulepulk ning järgmisel päeval otsustate omale kaunist kulmukaart joonistada... jepp... see eelmise päeva huulepulk hüppab rõõmuga kulmuluule... :D
Avon meigišabloon  on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 4.00 eur (hetkel aga soodushind 2.49 eur!).
Hindeks 10/10 

6) Avon Mark Spectralash ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Kuni 8x tihedamad ripsmed. Ei pudene, ei lähe tükki, hõõrumiskindel. 
Klassikaline fiiberhari tagab tihedad ja tükkideta ripsmed. 
Vali, kui tihedaid ripsmeid soovid! Lihtalt keera 1,2 või 3! 

+ Põnev tehnoloogia, mis annab ripsmetuššile lausa 3 erinevat kasutusastet. Iga astmega muutub hari järjest tihedamaks. Hari ise on mõnusalt suur ning kohe peale vaadates sain aru, et tegemist on tušiga, mis pikendab ja tihendab ripsmeid tublisti, kas see ka tõesti nii on?
+ Jaa! Tušš muudab ripsmed palju tihedamaks ning kordades pikemaks. Tõesti vau! See suudab ripsmeid juba ripsmepiirist alates tõsta ning silmi meeletult ilmekaks muuta. Kusjuures tuši koostis on niivõrd tihe ja toekas, et isegi koolutatud ripsmed ei taha koheselt ära vajuda.
+ Kerge muutus on ka märgatav erinevate astmete puhul, mis teeb tuši väga omanäoliseks. Ilmselt on aga fakt see, et suurem osa kasutajatest keerab toote sujuvalt "igaveseks" nr 3 peale... :D
- Tuši hari hakkab korralikult tööle alles peale mitmenädalast kasutamist. Esimestel nädalatel kleepuvad ripsmed liiga kokku, sest tušši on harjastel liiga palju, kuid ripsmekamm aitab tulemust ühtlustada.
Siin pildil näete erinevate "astmete" tulemusi, minu arvates on pisikesi muutusi küll märgata, kuid samas pole erinevused niiii suured kui oleks ehk oodanud. 

- Toode pudeneb mõnevõrra tundide möödumisel.
- Toote eemaldamine võib ainuüksi meigieemaldajaga tüütu olla, hea oleks ka nägu ning silmad eelnevalt näopesuvahendiga pesta ja seejärel kasutada silmameigieemaldajat, nii saab toode täielikult eemaldatud.

Avon Mark Spectralash ripsmetušš on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 10.00 eur (hetkel aga soodushind 6.49 eur!).
Hindeks 7/10 

Uhh... saite nüüd küll mõnusa info ülekülluse, kuid siiski loodan, et nii mõnigi toode tuli teile põneva üllatusena :)
PS! Üks Avon Mark toode on ka kingiloosis, millel leiad kas Instagramis või Facebooki lehelt!

Eliise

You Might Also Like

0 comments