Tootearvustus: külluslikult volüümikad ripsmed ning pilkupüüdvad huuled L'Oreali uute toodete abil

märts 19, 2017

Uhh... uusi meigitrende voolab lausa uksest ja aknast sisse ning täna saan teieni midagi eriti värvilist tuua! Need L'Oreali tooted, millest rääkima hakkan, saabusid minuni küll talvisel ajal, kuid siiski on mind ustavalt mitmeid kuid teeninud, mis põhjustel? Kohe saab teada! ;)

1) L'Oreal Volume Million Lashes Fatale ripsmetušš

Mis tootega on tegu?
L'Oréal Paris' ripsmetušš Volume Million Lashes Fatale aitab saavutada külluslikult volüümikad ja ülimalt defineeritud ripsmed. Sinu silmameik pole kunagi varem olnud nii femme fatale'ilik.
  • Legendaarne ripsmeid mitmekordistav hari, mis muudab ripsmed ühtlaselt kaetuks ning ei jäta tükke tänu risti asetsevatele harjastele.
  • Sügavmust värvipigment tagab kohese efekti ja kaunid silmad.
  • Luksuslik ripsmetušš võimaldab saavutada väga volüümikad ja eraldatud ripsmed.
+ Tootel on priske kummist hari, mille peale on ritta seatud erineva kõrgusega, kuid siiski üsnagi madalavõitu harjased. Selline disain võimaldab aplikaatorile kogude piisava koguse tušši, seetõttu on tulemus alati ühtlane ning tükkidest ja ripsmete kokkukleepumisest prii.
+ Tušš lubab ripsmetele tublisti volüümi anda ning tõepoolest teeb seda. Samas tundub mulle, et tušš annab ripsmetele pigem tihedust kui pikkust, kuid samas aitab paks hari, mis ripsmepiirile küllaltki hästi lähedale pääseb,  ripsmeid kaarjamaks  muuta.
+ Antud toote peale olen lootma jäänud ka kõige pikematel argipäevadel, mis näitab seda, et toote püsivus on väga hea.  Ripsmetušš ei hakka pudenema ega silmaaluseid määrima.
- Natukene kummaline on see, et ripsmetušist "parima" välja võlumiseks peab harjaga ripsmeid mitu korda üle käima või koguni kaks kihti tušši panema. 

L'Oreal Volume Million Lashes Fatale ripsmetušš on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~15 eur.
Hindeks 8/10


2) L'Oreal Infaillible Lip Paint huulevärvid - toonid 103, 201 ja 205
Mis tootega on tegu? 
Huulevärvide sarjas L'Oréal Paris Infaillible Lip Paint on nii läikiva kui ka mati lõppviimistlusega intensiivseid värve, mis toovad su ellu sära ja ilu.
  • Ülitugevad pigmendid väga erksate ja mattide värvide saavutamiseks
  • huulevärvi vedel tekstuur pehmendab huuli
  • hõlpsalt kontrollitav aplikaator võimaldab ühe lihtsa ja täpse tõmbega katta kogu huuled keskosast servadeni.
Minule jõudsid proovimiseks küll kaks matti ning üks läikega toon, kuid sarjas on lisaks veel 3 matti ning üks läikivama tulemusega huulevärvi.

+ Tooted on disainitud olemaks justkui huuleläiked, kuid tegelikkuses omavad rohket pigmenti ning on siiski olemuselt huulepulkade sarnased. Huuleläikele omane aplikaator teeb kasutamise väga mugavaks. Erinevalt tavalisele aplikaatorpadjale on selle toote tipp veidikene kaardus, et tagada ülitäpne tulemus.
+ Matid tooted ei kuivata huuli, vaid jätavad need vastupidiselt sametpehmeks ning siidjaks. Lacquer toode on samuti huultel kerge ning pehmendav, niisutav.
+ Kõikide proovitud toonide pigment on väga rikkalik ja tugev, ka kõige heledam, Hollywood Begie, suudab huultele omanäolisust anda, hoolimata oma õrnusest värvitooni suhtes. Fuchsia Wars loob aga tõeliselt sõjakad musihuuled, millele on lausa võimatu vastu panna, see toon on ka kõigist kolmest minu vaieldamatu lemmik! Apocalypse Red aitab maalida täiuslikud date night huuled, mis kindlasti oma tugeva tumepunase tooni tõttu pilke püüavad. 

 Hollywood Begie | Fuchsia Wars | Apocalypse Red

- Kui tooni Apocalypse Red püsivusega saab enam-vähem rahul olla, siis kahjuks valmistasid teised kaks tooni mulle pettumuse. Nude Hollywood Begie kiiret kulumist pole niigi õrna pigmendi tõttu küll hästi märgata, kuid Fuchsia Wars näitab see-eest oma kulumist vägagi hästi välja. Esimesed kulumismärgid ilmuvad juba tunni aja jooksul, seega tasuks selle tooni puhul kindlasti huulevärv kotti pista ning taskupeeglike käepärast hoida. 
 Hollywood Begie | Fuchsia Wars | Apocalypse Red

L'Oreal Infaillible Lip Paint huulevärvid on saadaval kuues erinevas värvitoonis kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~7-8 eur.
Hindeks 7/10*
*Apocalypse Red hindeks võiks eraldi vaadatuna olla lausa 9/10


Säravat uut kevadnädalat teile! Muideks, homme tasub nii Instagramis kui ka Facebookis eriti valvas olla, sest esimese kevadpäeva puhul on mul teile midagi suur ja põnevat varuks! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments