Tervis: C-vitamiinist pakatav immuunusjook ja korralik B-vitamiinipomm Nutrilitelt

aprill 30, 2017

Hei, kas mäletate, et põhimõtteliselt aasta tagasi rääkisin Nutrilite Truvity sarja vitamiinijoogist ning võlutablettidest, mida lausa iluvitamiinideks nimetati? Kui mitte, siis piilu kas meeldetuletuseks või uudistamiseks seda postitust: http://www.iluexpressblogi.ee/2016/06/tervis-mis-on-ilujoogipulber-ja-kauniks.html

Täna tutvustan teile taas Nutrilite põnevaid toidulisandeid. Ka sel korral saab suu magusaks ning keha vitamiinidega täiustatud! Loodan, et lugemine on põnev :)
1) Immuunsusjoogi stardipakett NUTRILITE™ Phyto2GO™
Mis tootega on tegu?
NUTRILITE Phyto2GO on immuunsust toetav säilitusaineteta jook, mis võimaldab kiirelt ja lihtsalt saada vajaliku annuse C-vitamiini ja tsinki, kus iganes sa ka oma igapäevaste toimetuste keskel ei viibiks. 
NUTRILITE Phyto2GO jooki iseloomustab spetsiaalne kork, mis hoiustab kasulikke aineid ning segab need veega just siis, kui otsustad korki keerata ja värskendava lonksu võtta.
NUTRILITE Phyto2GO jook sisaldab 45 mg C-vitamiini, mis aitab kaasa immuunsussüsteemi normaalsele talitlusele. Lisaks sisaldab Phyto2GO 2,6 mg tsinki, mis aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Lisaks sisaldab see mustika-, musta leedri-, viinamarja- ja mustasõstrasegu.  
  • Tugi immuunsüsteemile – varustab C-vitamiini ja tsingiga – need koostisaineid aitavad immuunsüsteemil normaalselt toimida ja rakke oksüdatiivse stressi eest kaitsta.
  • C-vitamiin ja acerola-kirss– üks kõige rikkalikumatest C-vitamiini allikatest. Phyto2GO immuunsusjoogis sisalduvad acerola-kirsid pärinevad Nutrilite’i jätkusuutlikust talust.
  • Ei sisalda kunstlikkevärvaineid, maitseaineid ega säilitusaineid. Magustatud stevia taimedest eraldatud stevioolglükosiididega.
  • Maitsev ja värskendav granaatõuna ja acai maitse.
  • Stiilne korduvkasutatav pudel– mugav kasutada. Pestav nõudepesumasinas ja PBA-vaba.
Päevane soovitatav kogus: 1-3 korki
KESKMINE SISALDUS KORGI KOHTA  %NRV* PÄEVAS (3 korki)  %NRV* (3 korki) 
C-vitamiin45 mg56135 mg169
Tsink.2,6 mg267,7 mg77
Stardipaketi sisu
Phyto2GO vitamiinijoogi stardikomplekt on pakendatud karbikesse, mis sisaldab spetsiaalset pudelit ning 6 spetsiaalset korgikest, mille pealekaaramisel pihustub välja C-vitamiini ja tsinki sisaldav immuunsusjoogi segu. Pudel mahutab ligikaudu 350ml, seega pole täidetud pudel liiga raske ega suur kaasaskandmiseks.
Maitse
Kui ma ka eelmine kevad Truvity vitamiinijooke proovisin, siis olin nende maitsest vaimustuses ning uue Phyto2Go sarja immuunsust tugevdava joogi maitse meeldib mulle veelgi rohkem, sest imejoogi koostises on vitamiinirikkad acerola-kirsid, mis joogile supermõnusa kirsimaitse annavad. Õrnalt meenutab jook ka nö metsamarjade segu maitset, kuigi tegelikult on koostises hoopiski lisaks veel granaatõun. Jook on tegelikult küllaltki magus ning nii mõnelgi korral, kui pole erilist magusaisu, olen pudeli sisu ümber kallanud mõnda suuremasse pudelisse ning kogust 1/3 võrra lahjendanud. 
Hihihihi just selliselt tilgub vitamiinikogus Sinu joogi sisse
Tuleb tunnistada, et C-vitamiini ja tsingiga jook on väga põnev vaheldus tavalistele tableti kujul C-vitamiinile ning suureks plussiks on samuti toote 

Immuunsusjoogi stardipakett NUTRILITE™ Phyto2GO™ on saadaval Amway esindajatelt hinnaga 25.60 eur. Lisainfo: https://www.amway-estonia.com/product/119391,immuunsusjoogi-stardipakett-nutrilite-phyto2go#.WQYl4vmLRPY Saadaval on ka 24-osalised täitekomplektid. 

2) Vitamiin B Pluss NUTRILITE™ 60 tabletti
Mis tootega on tegu?
KAHEKORDSE TOIME TEHNOLOOGIAT kasutav NUTRILITE™ Vitamiin B Pluss on toidulisand, mis tagab iga B-vitamiini optimaalse toitaineerituse, mis toetab normaalset energiat andvat ainevahetust ja aitab vähendada väsimustunnet.*

KAHEKORDSE TOIME TEHNOLOOGIAS on kombineeritud kohese ja pikendatud mõju tehnoloogiad ühes kahekihilises tabletis:
Kohene eritumine tagab vitamiinide B12 ja B2 mõju
Pikendatud eritumine tagab veel kuue B-vitamiini mõju kaheksa tunni vältel. 
KOOSTISPÄEVAS (1 tablett)%NRV*
Tiamiin (B1), mg1,1100%
Riboflaviin (B2), mg1,4100%
Niatsiin (B3), mg16100%
Pantoteenhape (B5), mg6100%
Vitamiin B6, mg1,4100%
Biotiin (B7), µg50100%
Foolhape (B9), µg200100%
Vitamiin B12, µg2,5100%
Kuna antud vitamiinide kohta on infot tohutult palju, siis saab lisaks lugeda veel koostise ning eeliste kohta: https://www.amway-estonia.com/product/110178,vitamiin-b-pluss-nutrilite#product_overview

Kuna vitamiinide puhul toimuvad muutused suures osas seespidiselt, siis on antud toote puhul vägagi keeruline välja tuua suuri eeliseid ja puuduseid, küll aga saan põgusalt mõningatest teguritest rääkida.
Näiteks on tabletid meeldivalt pisikesed (ja tõepoolest kahepoolsed, seega ühe tableti sisse oleks paigutatud justkui kaks tabletti!). Vitamiinide väiksus teeb aga väga mugavaks nende allaneelamise ja iga päev tuleb võtta vaid üks tabletike, et saada kätte päevane annus B-vitamiini.
Kerge maitse on vitamiinikestel küll, minule meenutab see linaseemnete maistet miskipärast.. :)
Nagu ma juba mainisin, siis on vitamiinide puhul raske märgata seda kas ja kui palju head need teinud on. Põnev oleks muidugi teada missugused seisud vitamiinirindel üldsegi minu kehas valitsevad (D-vitamiini suur puudujääk pole ilmselt üllatav kellegi puhul).
Ainus tuntav muutus on küll aga ainevahetuse kiirenemine. Lubatud väsimustunde vähenemise kohta on aga raske nö "kommentaari" anda, sest juba viimased 3-4 kuud olen tundnud puudust suurest puhkusest ning isegi kui olen ühe nädalal puhakamiseks võtnud, siis avastan end ikka miljoni muu asjaga tegelemast... hahaha :D
Uhh aga selle tabeli vaatamine, mis mõned lõigud tagasi asub, paneb mind küll kergendatult rõõmustama, sest loodetavasti on minu igas päevas olnud täpselt vajaminev kogus B-vitamiini :)

Vitamiin B Pluss NUTRILITE™ on saadaval Amway esindajatelt hinnaga 14.00 eur. Lisainfo: https://www.amway-estonia.com/product/110178,vitamiin-b-pluss-nutrilite#product_overview

Püsige terved! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments