Tootearvustus: Essence kevad-suvised värvikad tegelased

aprill 26, 2017

Oo, hei, mu kaunitarid! Kevad on paraku küll väga suurte vihmasabinatega saabunud, kuid Essencel on vastukaaluks välja tulnud küllaltki särav uus kevad-suvine kollektsioon, mille hulgas leiab kirkaid toone nii põsesarnadele, silmadele kui ka huultele. 
Täna saate koos minuga proovida nelja esimest uustulnukat, kuid kahe postituse jagu tooteid ootab teid veel kärsitult ees! :) Oled sa valmis? 

1) Essence palett silmadele & näole - komplekt 01 Glow for it
Mis tootega on tegu?
Need kaks paletti, milles on täiuslikult sobituvad lauvärvid, põsepuna ja highlighter, on asendamatud silma- ja näomeigi tegemisel.
+ Toode on väga kompaktne, sest ühe tootes peitub nii neljaosaline lauvärvikvartett, highlighter ja põsepuna. Samas võib kõiki tooteid ka nö "vahetada" ning vajadusel luua roosaka silmameigi, kombineerides lauvärve ja põsepuna.
+ Kellel aga tekib segadus, kuhu täpselt, mida panna, siis on pakendi tagaküljel inglisekeelne pildiga varustatud õpetus olemas. 
+ Lauvärvid on omavahel kenasti hajutatavad ning sel põhjusel kasutan enamasti ka nelja tooni korraga. Kui teised blogijad, kelle postitusi olen lugenud, nurisevad toodete õrna pigmendi pärast, siis minule just vastupidiselt meeldib see, et saan vajadusel tumedamaid toone mitmeid kordi heledamaks hajutada.
+ Minu lemmikvärv kogu komplektist on siidja kumaga roosa lauvärv ning virsikutooni, kuid samas õrnalt roosa põsepuna. Highlighter on suhteliselt sooja kumaga ning aitab kenasti põsesarnu, ninaotsa ja muid täidlasemaid kohti näol esile tuua. Eriti hästi sobib  highlighter kulmukaare alla :)
+ Toodete püsivus on keskpärane ning seetõttu kasutan tooteid näiteks igapäevameigi tegemisel, kui soovin kergemat ja neutraalsemat silmameiki. 
- Palett oleks minu arvates perfektne, kui pruun ja rohekas toon oleksid matimad. Kuna kõik 4 tooni on läikega jääb tulemus küllaltki särav, mis võib mõne kasutaja jaoks häirivaks muutuda.
- Toonid on kreemja koostisega ning seetõttu võivad lauvärvid, põsepuna ja highlighter pealekandmisel pudeneda. Kõige häirivam on see omadus siiski silmameigi tegemise puhul..

Essence palett silmadele &näole on saadaval kahes erinevas värvikombinatsioonis Essence letiga varustatud kauplustes hinnaga 4,49 eur.
Hindeks 7/10

2) Essence Volume Stylist 18h ripsmeid pikendav ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Essence Volume Stylist 18h ripsmeid pikendava ripsmetuši teemandikujuline hari sisaldab pikendavaid kiudusid muutes ripsmed pikaks ning tihedaks.

+ Esmalt vaadake korraks seda pärlmutterjas toonis lillakat pakendit! Lihtsalt nii nii kaunis värv, minu pisike eye-candy meigikotis :)
+ Woha teemandikujuline hari on minu meigikotis küll esimest korda! Välja näeb see küll üsnagi tagasihoidlik, kuid sellegipoolest saab surepäraselt hakkama ripsmete pikendamisega ning samas lisab ka tublisti tihedust.
+ Lisaks tihedavatele ja tublile pikendavale omadusele ei jäta tušs häirivaid tükke. Samuti ei kleepu ripsmed kokku ning tuši harjaste vahele "haakub" täpselt paras kogus tušši.

+ Mul on siiralt hea meel, et Essence ripsmetuššide kvaliteet paraneb iga uuema tuši näol ning saan kerge südamega öelda, et selle tuši püsivus on tõesti suurepärane. 18h-pikkust päeva mul küll olnud pole (sest hindan pikka tuduaega tohutult, oh mind unimütsi!), kuid terve päeva on tušš kenasti minu ripsmetel vastu pidanud. 
- Mõnel üksikul korral olen pidanud peale kandma 2 kihti, et tušist maksimum välja võluda, see jääb ka ainsaks kergeks miinuseks.

Essence Volume Stylist 18h ripsmeid pikendav ripsmetušš on saadaval Essence letiga varustatud kauplustes hinnaga 3,39 eur.
Hindeks 9/10

3) Essence Instant Matt meigikinnitussprei
Mis tootega on tegu?
Kerge ja läbipaistev sprei - rikastatud looduslike toimeainetega - jätab mati jume, hoiab jumestuse värske ja suurepärasena kogu pika päeva.

+ Peale toote näole piserdamist on tunda suurepärast värskendust ning nahk ärkaks justkui meigi all "ellu".
+ Toode aitab kergelt meiki matistada, kuid kuna kasutan niigi üsnagi matte meigitooteid, siis võis minu meigirutiinis muutus olla tõenäoliselt sel põhjusel väheselt märgatav.
+ Kinnitussprei parandab meigi püsivust umbes 20% ulatuses (puuderjate toodete puhul). Seega tuleks vajadusel nägu uuesti spreiga värskendada mõne aja möödudes.
- Minu jaoks on väga eemaletõukav toote lõhn. See on ka põhjus, miks olen skeptiline toote looduslikes toimeainetes ning jätan toote meigikotist pigem eemale. 
- Nii mõnelgi korral on nahk peale 5 minuti möödumist kergelt kuumama hakanud. 

Essence Instant Matt meigikinnitussprei on saadaval Essence letiga varustatud kauplustes hinnaga 3,39 eur.
Hindeks 4/10


4) Essence super peenike silmalainer
Mis tootega on tegu?
Peentöö! ülipeene pintsliga silmalainer on ideaalne nii ülipeenikese kui ka laiema joone tegemiseks. sügavmust, pikaajaline, veekindel - wow-silmad on garanteeritud!

+ Kui ma saaksin antud toodet vaid pintsli ning täpsuse põhjal hinnata, oleks tegemist järjekordse 10/10st tootega, sest imepeenike pintsel tagab tõeliselt täpse tulemuse. Kleenuke pintsel aga ei tähenda sugugi seda, et toode vaid peenikeste lainerijoonetega hakkama saab - vastupidi, paksud ja glamuursed lainerijooned pole selle toote jaoks probleemiks. 
+ Antud toote puhul pidin veidikene nuputama seda, kuidas toode võimalikult hea ja püsiva tulemuse jätaks. Nipp peitub selles kui kanda toodet peale õhukese kihina (pintsel tuleb julgelt enne kasutamist purgiservakese vastu kuivemaks tõmmata). 
+ Toon on perfektselt süsimust, kuid seejuures kuivab küllaltki matiks. 
- Nagu ma ka juba eelnevalt mainisin, siis satub toodet pintslile üüratus koguses ning paks kiht lainerit hakkab laugudelt "tükkide kaupa" pudenema.
- Sobib nö tavalisemaks silmalaineriks, sest intensiivne püsivus on umbes 6h ning kõige kergemini kulub toode silma sisenurgas. Seega tasuks lainer igaks juhuks alati kotti pista :)

Essence super peenike silmalainer on saadaval Essence letiga varustatud kauplustes hinnaga 3,09 eur.
Hindeks 8/10

Tsaukimauki, varsti jutustame taas! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments