Tootearvustus: Maybelline peidab kevadväsimuse ning teeb musisuu kadestavalt kauniks!

mai 21, 2017

Hei tšikid! Loodan, et teie nädalavahetus on olnud ülivõrdes mõnus ning min utänaneh ommik algas eriti vahvalt just selle postituse kirjutamisega. 
Täna saate lugeda arvustusi uute Maybelline kevadiste tulijate kohta. Tänaste toodete abil saad kevadiselt huuli rõhutada, peita kevadväsimust ning fikseerida oma kulmud ideaalselt! oled sa valmis? 
1) Maybelline New York Face Studio Master Camo peitekreemide palett
Mis tootega on tegu?
3 lihtsat sammu perfektse jume saavutamiseks: katab nahatooni ebaühtlused, peidab iluvead ja annab sära. Korrektor neutraliseerib ebaühtlaseid nahatooni vigu, peitekreem katab väiksemad iluvead ja tumedad silmaalused ning highlighter lisab näole sära.
1. samm. Kanna nahatooni ebaühtlasematele kohtadele korrektorit.
2. samm. Kanna iluvigade ja neutraliseeriva korrektori peale nahatooniga ühilduvat peitekreemi ning hajuta.
3. samm. Kanna põsesarnadele aktsendiks highlighter'it.
+ Plussirodu  avab pintslike, mis on paletiga kaasas. Hiljutises arvustuses, kus kirjutasin L'Oreali korrigeerivast paletist, tõin miinuseks just selle, et puudus pintsel. Maybelline on aga pintsli kenasti oma kontuurimispaletti paigutanud.
+ Värvide poolest olen lummatud paletis olevast kollasest! See on lausa uskumatu, kuidas suudab kollane toon samaaegselt väsimust peita ning ka kontuurimisel abiks olla.  Rohelist kasutan punetuste peitmiseks ning praeguse heleda naha korral olen rohelise katmiseks omakorda Conceal tulba esimest tooni kasutanud. Sama tooni olen peale kandnud ka nendesse kohtadesse, kus kasutan kollast. Komplektis on ka highlightimiseks mõeldud rida olemas, milles on üks heledam, kerge läikega toon (mis sisuliselt on sarnane keskmise tulba toonidele) ning särapuudrit sisaldav kreemjas highlighter.
+ Kõik toonid on mõnusa kreemja koostisega, mis võimaldab neid mistahes moel ahale hajutada. Minu lemmikviis on see, kui tõmban pintsliga erinevaid toone sobivatesse piirkondadesse ning seejärel hajutan sõrmedega laiali. Samas on väga hästi toiminud ka Beautyblender ja kontuurimispintsel.

- Highlighteri juures plusside ülesloetlemisel ma pikemalt ei peatunud ning põhjus on selles, et minu arvates on kompektis olev highlighter liiga õrna efektiga. Samas jällegi väga sobilik neile, kes ei armastagi väga tugevat sädelust põsesarnal.
- Palett ei suuda tagada korrigeeritud tulemust terveks päevaks ning peitekreemid hakkavad maha kuluma juba umbes 4 tunni möödudes. Samuti olen täheldanud, et silmaalustes hakkab kreem kergelt kortsukeste vahele kogunema. Seega oleks mõistlik palett endaga pikemaks päevaks kaasa haarata!

Maybelline New York Face Studio Master Camo peitekreemide palett on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~14 eur.
Hindeks 7/10

2) Maybelline New York Color Sensational Creamy Mattes huulepulgad
Mis tootega on tegu?
Uus matt huulepulk
Nüüd saavad huuled ehtida end meie kõige kreemjama mati huulevärviga, milles uued, kreemjad ja matistavad, puhtad värvipigmendid.
Miks see sulle meeldima hakkab?
Huulepulgad Creamy Mattes annavad julge värvi ja on mõnusalt kreemja tekstuuriga. Meie kõige kreemjamal huulepulgal on 4 matti tooni. Kreemjas koostis hoiab huuli niisutatuna ja õnnelikena ning selle pealekandmine on sama meeldiv nagu saadav tulemus.
+ Tootekirjeldus vastab 100% tegelikkusele. Huulepulgad on nii sametiselt kreemjad ja pehmed, et libisevad mõnuga mööda huuli.
+ Hoolimata sellest, et tegu on matistava tootega, on kasutamise ajal huuled pehmed ja niisutatud.
+ Minu proovitud toonid on lihtsalt suurepärased suviseks kasutamiseks! Ma poleks suutnud isegi uskuda, et näiteks šokolaaditooni matid huuled mulle nii hästi sobida võivad!
+ Toodete pigment on samuti kiiduväärt, sest huuled saavad kenasti kaetud vaid ainuüksi ühe kihiga. 
+ 2h püsivust on üpriski keskpärane, kuid pigem siiski positiivne tulemus.

toon Smoky Rose 987
- Üks pisikene miinus huulepulkadel on see, et need jäävad ka huultele väga kreemja tekstuuriga ning ei kuiva korralikult ära. Selle omaduse tõttu võivad aga kergesti määrduda riided ning samas võib kaduda ka kaunis huulekontuur.

toon Melted Chocolate 986
Tõenäoliselt lipsab nii mõnigi teine toon samuti minu meigikotti just huulepulkade meeldiva kerguse ning imekauni toonivaliku tõttu. 
Smoky Rose & Melted Chocolate

Maybelline New York Color Sensational Creamy Mattes huulepulgad on peagi uue toonivalikuga lettidel suuremates kauplustes hinnaga ~6 eur. 
Hindeks 9/10



3) Maybelline New York Brow Precise® Fiber Volumizer kiududega kulmutušš
Mis tootega on tegu?
Kiude sisaldav geeljas tušš täiustab kulmude värvi, teeb kulmud volüümikamaks ning annab neile hämmastava 3D-efekti. Eriline ovaalne hari aitab kiud kulmudele kanda kulmukaare otsast otsani ülima täpsusega.
1. samm. Pühi harja otsast ära üleliigne tušš.
2. samm. Kanna tušš kulmudele lühikeste alt üles tõmmetega, liikudes kulmujuurest kulmotsa poole.
3. samm. Korda, kuni oled saavutanud soovitud tulemuse.
+ Toode on saadaval kolmes erinevas toonis, et kulmud sobituksid perfektselt kasutaja värvieelistusega. Minu tumedate juustega sobib kõige paremini toon Medium Brown, mis on suhteliselt sarnane ka minu kulmude loomulikule toonile.
+ Miskipärast ei tekitanud toode minus algul suurt vaimustust, kuid samas üllatusin tootes iga kasutuskorraga. Erinevalt tavalistest kulmutuššidest ja -pliiatsitest on seda toodet täiustatud imepisiekste kiududega, mis aitavad head tulemust saavutada neil, kelle oma kulmud piisavalt tihedad pole.
+ Teine väga huvitav omadus on eriskummalise kujuga hari, mis koosneb pisikestest kummist harjastest. Tänu ovaalsele otsale on väga mõnus kammida piki kulmukaart ning kulme vastavalt vajadusele fikseerida.
+ Kulmutušš fikseerib kulmud terveks päevaks küllaltki rangelt, mis on aga ülimalt positiivne, sest minu kulmudele on omaks kulmukaare rangest hoiakust kõrvaleviilimine... Lisaks heale fikseerivale omadusele püsivad kulmud ka päeva lõpuni kaunilt värvituna ning koostises olevad kiud hoiavad kulmud täidlasemana kuni meigi eemaldamiseni
- Ainus, millega toodet täiustaksin oleks pisut lühem harjaste osa. Nii mõnelgi korral on juhtunud seda, et olen suure harjaga kogemata kulmuluule pihta libisenud. Kui hari oleks täpselt poole võrra pisem, oleks tegu ideaalse tootega!

Maybelline New York Brow Precise® Fiber Volumizer kiududega kulmutušš on saadaval kolems erinevas toonis suuremates kauplustes hinnaga ~8 eur.
Hindeks 9/10


Loodan, et sul oli mõnus lugemine! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments