Meigiõpetus: kevadine meik koos Essence'ga

mai 22, 2017

Hei, tüdrukud! Igapäevaselt kirjutan teile küll erinevatest meigitoodetest, kuid väga harva juhtub seda, kui toon teieni osakese meiginippidest või õpetan koguni meiki tegema. Täna on see päev ning saame koos ühe kauni kevadmeigi teha.
Kuna videode tegemises mul käppa pole, siis toon meigiõpetuse teieni pooleldi lustakate piltide näol ning täiendan pilte mõningate näpunäidetega. 
Tänane meigiõpetus põhineb Essence toodetel ning võtan osa nende väga põnevast meigiõpetuste projektist ja minu kanda on look of May, mis kirjeldab suurepäraselt minu igapäevast, kergelt tagasihoidlikku kevadmeiki. 
3-2-1 aeg on alustada! :)
Samm nr 1
Kanna pintsli, meigišvammi või muu abivahendiga ühtlaselt näole Camouflage 2in1 jumestuskreem (minu valitud tooniks on kevadiselt hele 01 ivory).
Samm nr 2
Peida kevadväsimus Camouflage peitekreemiga (mina kasutan tooni 05 ivory). Peitekreemi meeldib mulle kanda kolmnurkselt silmaalustele, ninajuurele, veidikene lõuale ning otsmikule. Peitekreemi võid laiali tupsutada kas sõrmede, pintsli või kergelt niiske meigišvammiga. 
Samm nr 3
Kasuta kergelt kontuuriva efekti loomiseks Luminious Matt päikesepuudrit  (toon 01 sunshine) ning tupsuta seda noolega näidatud piirkondadesse. Põseluule võid kanda tugevama kihi ning lõuajoont ja otsmikku tupsuta vaid pintslile alles jäänud puudriga. Selleks, et panna täppi päikesepuudri kandmisega põskedele võid teha ka lustakat kalanägu! :)
Samm nr 4 
Pane põsed mõnusalt õhetama Satin Touch Blush põsepunaga ( toon 10 satin coral). Selleks, et põsepuna õigesse kohta kanda, naerata sel ajal, kui toodet oma põsesarnadele tupsutad! 
Samm nr 5
Praegune supertrend on muidugi särapuuder ning kuidas saaksin jätta selle vahele? Essence Eye & Face palettis sisalduv highlighter sobib suurepäraselt näole sära andmiseks. Särapuudrit tupsutasin noolega näidatud kohtadesse. Ninaotsale ja lõuale kanna aga toodet tagasihoidlikult!
Samm nr 6
Enne silmameigi tegemist on alati mõistlik silmalaugudele (ja kulmuluule) kanda ka I Love Colour Intensifying lauvärvi baaskreemi, et tagada lauvärvi kaunid toonid ja parem püsivus. Kreemjat primerit on mõnus laiali hajutada just sõrmeotstega, kuid hästi töötab ka meigikäsn. 
Samm nr 7
Kandsin oma Must Haves palettis olevat 08 Peach-Party (vasakult 2.) tooni silmakoopasse, et anda silmadele veidi sügavust. 
Samm nr 8
Imepeenikese otsaga Super Precise laineri abil suudan alati oma silmadele omanäolisust anda, sest sellega on niiiiiiiiii kerge silma välisnurka kaunistada ning rõhutada. Silmalaineri kasutamisel öeldakse ka sageli, et mu silmad näivad tunduvalt suuremad välja ning minu arvates suudab lainer tõepoolest väga palju värskust silmadesse tuua. 
Samm nr 9
Soovi korral kooluta ripsmed ning kata neid 18h püsiva Volume and Curl ripsmetušiga, mis tagab nii koolutava, pikendava kui ka tihendava efekti!
Samm nr 10
Haara kätte Essence ülimalt vinge mustriga kulmupliiats ning kulmugeel ja kata kulmud kergete pintslitõmmetega, soovi korral korrigeeri ka kulmude kuju. 
Samm nr 11
Kevadiselt mahlaste huulte saamiseks annan oma päevameigile viimase lihvi Shine Shine Shine wet look huuleläikega toonis 08 Indie Romance. Uhh tõeline musimagnet! 
Samm nr 12
Naerata endale, aja selg sirgu ning naudi imekaunist kevadilma! 
Aitäh Essence supermõnusatele ja taskukohastele toodetele! Nüüd aga...
Kas teadsid, et Essence tähistab sel aastal oma 15. sünnipäeva? Oma 15-aastaseks saamise puhul kingib Essence minu ühele lugejale 15-osalise komplekti, et saaksid ka ise ülivingeid meigikatsetusi teha. Kingikotis leidub ka väga palju minu lemmiktooteid, seega kadestan väga seda, kelle omaks kingikotike saama peaks! :)
Osaleda saab nii Facebookis kui ka Instagramis, seega kribinal-krabinal osalema! 

You Might Also Like

1 comments