Tootearvustus: Omegaplex hooldus teeb restardi juustele

mai 29, 2017

Hei, mu neiud! Kuidas on teil lood juuste värvimisega, kas eelistate pigem kodust värvimist või juuksuri professionaalset tööd?

Teadupärast on mul väga väga paksud juuksed, mille tõttu on juuste värvimine salongis hirmkallis, sest värvi kuluks niivõrd palju. Seetõttu olen päris palju katsetanud kodust värvimist ning ka täna saan teile ühest ülimalt uudsest juuskevärvist rääkida. Samas ei pea kurvastama need, kes juukseid ei värvi: teile on mul 2 põnevat juuskehooldusvahendit, mis juustele suurepärase lõhna jätavad ning neid sügavuti hooldavad.
1) Schwarzkopf Omegaplex juuksevärv - toon 5.45
Mis tootega on tegu?
Tervete värvitud juuste saladus on kaitsta neid seespoolt. Värvimisest võib saada stressifaktor eelkõige just juuksestruktuurile. Mikrosidemed, mis hoiavad juuksekiude tihedalt koos, võivad värvimise ajal nõrgeneda või murduda. Omegaplexi tehnoloogia tugevdab mikrosidemeid, mis ühendavad omavahel väikesi juuksekiude, kaitstes sel viisil juukseid. Color Expert Omegaplex
tehnoloogiaga murduvad juuksed kuni 90% vähem.
Pakendis on:
N°1 JUUSTE KAITSE
Kõigepealt on pakendi juuste murdumisvastane seerum. Kui seda segada värvi sisse, siis kaitseb see värvimise ajal juuste sisemisi kiude.
N°2 VÄRVI KINNITUS
Kasutamiseks koheselt pärast värvimist, et värviintensiivus säiliks kauem. Parandab juuksekiude, kinnitades värviintensiivsuse.
N°3 JUUSTE TUGEVDAMINE
Viimast koostisosa kasutatakse kolm nädalat pärast värvimist. See parandab murdunud
mikrosidemed juuksekiududes, tagades kaunid juuksed.
+ Tegemist on juuskevärviga, mille lisades ei peitu ainult tavaline palsam, millega juukseid vahetult peale värvimist turgutada. Omegaplexi juuksevärvi pakendis on kaasas lausa 2 palsamit, millest üks on mõeldud kasutamiseks kohe peale värvimist ning teine kasutamiseks värvimisjärgseteks nädalateks. Kolmanda lisana on juuskevärviga kaasas spetsiaalne seerum, mida tuleb juuste kaitsmiseks värvi sisse segada. Otseloomulikult on pakendis ka kindad.
+ Juuksevärvi tekstuur on üsnagi paks, mis on eriti hea juuksejuurte katmiseks.
+ Värvimise ajal ei tekitanud toode kihelust, mis on väga positiivne, sest nii mõnigi värv on varasemalt peanaha jõledalt kipitama ajanud.
+ Mulle meeldib väga see, et juuksevärv jääb oma pigmendi poolest ühtlane nii juuksejuurtel kui ka terves pikkuses varasemalt värvitud juustel.
+ Omegaplex erilist toimet on tunda juba värvi maha pestes, sest juuksed pole pesemise ajal takused ega kuivad (nagu teiste poevärvidega). Pehmust lisab kümnekordselt ka palsam, mis juukseid kenasti taastab, niisutab ja värvi intensiivsust turgutab.
+ Peale pesemist ja kuivatamist on juuste kvaliteet oluliselt parem! Mu juuksed pole eales varem nii nii pehmed ja siledad peale värvimist olnud! Juba ainuüksi nii siledate juuste saamise nimel võiksin neid Omegaplexi värvidega tihedamini värvida! :) Nagu näete ka järgnevalt pildilt, siis on juuste väljanägemine paranenud ning juuksed on muutunud ka sirgemaks.
Enne värvimist | Pärast värvimist | 3 nädala möödudes | 3 nädalat + taastav palsam
+ Juuksevärvi püsivus on samuti hea ning iga pesuga kulub värv küll veidikene õrnemaks, kuid siiski näevad juuksed välja alati väga värsked ning ka peale kolme nädala möödumist püsib kirgas värvitoon ja sära.
+Peale värvimist kolmeks nädalaks kasutamiseks mõeldud palsam aitab taastada värvimisjärgset "hoolitsetud ja superpehmete juuste tunnet" ning toodet on pakendis samuti väga tublis koguses. Kui palsam oleks ka eraldi tootena müügil, siis oleksin selle truu kasutaja ja tõeline fänn (idee Schwarzkopfi meeskonnale!).
- Esimene tugevalt tuntav miinus oli kooohutavalt intensiivne ammoniaagihais, mis värvimise juures mind tugevalt häiris.
- Toode võiks olla sellises pudelis, millest on kohe hea värvi juustesse kanda, sest igal kasutajal ei pruugi olla spetsiaalset topsi värvi segamiseks ning pintslit pealekandmiseks.
- Hoolimata sellest, et valisin värvi hoolikalt veebis oleva värvikaardi järgi ning käisin ka poes proovisalke vaatamas, siis ei tulnud tulemus sugugi "tume karamell" vaid pigem "šokolaad", mis muidugi alguses oli tublisti ehmatav. Seega oleksin tahtnud, et värv isegi paremini ja kiiremini maha kuluks :D
- Lõikasin juukseid vahetult enne värvimist ning juba nädal peale värvimist olid juukseotsad ennast harali visanud ehk teisisõnu teeb juuksevärv siiski otstele kurja, hoolimata sellest et suudab kiharaid siledamaks ja pehmemaks muuta.

Olgugi, et lugesin ette rea miinuseid, siis tahan Omegaplex juuskevärviga veel katsetada ning leida mõne sobivama tooni, sest tegemist on ulmeliselt hea juuksevärviga, sest sellist pehmust, siledust ja siidisust on raske saavutada isegi ülitoitvate maskidega. Ilmselt on minu järgmiseks "ohvriks" toon 6.65.
Ahjaa, ehk tasuks ka see äramainimist, et minu paksudele juustele kulus 3 pakki värvi.

Schwarzkopf Omegaplex juuksevärvid on saadaval 20 erinevas värvitoonis suuremates kauplustes hinnaga ~8 eur.
Hindeks 8/10

Kusjuures mitte ainult juuksevärv ei sisalda spetsiaalset Omegaplex hooldust vaid samas sarjas on ilmunud ka šampoon ning 2-faasiline sprei.
Mis toodetega on tegu?
Juustega seotud toimingud nagu föönitamine, soengute tegemine ja värvimine põhjustavad ühes juuksekius miljonite imepisikeste mikrosidemete katkemist. Selle tõttu muutub juuksestruktuur ebaühtlaseks, nõrgaks ja vastuvõtlikuks edasistele kahjustustele. Gliss Kur Fiber Therapy sarjas kasutatud uuenduslik OMEGAPLEX on selle vältimiseks suurepärane koostisaine.
Tootevalem parandab juukseid kolmes faasis:
1. See tungib sügavale juuksekarva.
2. See parandab murdunud mikrosidemeid juuksekiududes.
3. See ühtlustab sisemist juuksestruktuuri seespoolt väljapoole.
Tulemus: Parem juuste kvaliteet ja kaitse edasiste kahjustuste eest pikaks ajaks.

2) Schwarzkopf Fiber Therapy šampoon
+ Šampooni koostis on kergelt paks, kuid hoolimata sellest kulub toodet väga vähe, sest see vahutab superhästi.
+ Tootel on supermõnus lõhn, nagu ka peatselt kirjeldataval spreil. Lõhn meenutab mulle kõige rohkem nö "parfüümilõhna", mis on väga meeldiv.
+ Šampoon ei kuivata juukseid ega peanahka ning ei tekita kõõma ega kihelust.
+ Peale pesemist on juuskejuured puhtad ning püsivad sellisena umbes 3 päeva. Šampoon ei muuda juukseid raskeks ega takuseks vaid hoopiski lisab veidike volüümi.
+ Eelpoolmainitud meeldiv lõhn jääb juustesse mitmeks päevaks.

Schwarzkopf Fiber Therapy šampoon on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~3 eur.
Hindeks 10/10

3) Schwarzkopf Fiber Therapy juuksesprei
+ Spreil on kaheosaline koostis, mis peale pudeli raputamist muutub kergelt piimjaks.
+ Lõhn on šampoonist isegi intensiivsem ning jääb samuti pikaks ajaks juustesse püsima.
+ Toodet võib kasutada nii niisketes kui ka märgades juustes, kuid mina olen eelistanud poolkuivi juukseid. Väike nipp: pihusta toodet TT- juuskeharjale ning kammi seejärel juukseid, nii saab niisutatud ja poputatud iga juuskekarvake! :)
+ Juuksed on peale sprei kasutamist VÄGA pehmed ja siledad ning otseloomulikult ka suurepäraselt kammitavad!
+ Sprei annab juustele ka läiget ning muudab nende väljanägemise palju tervemaks ning elujõulisemaks.

- Mõistlik on spreid lasta juustesse kas vaibal või käterätikul seistes, sest see muudab põrandakivid ja parketi väga libedaks.

Schwarzkopf Fiber Therapy juuksesprei on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~8 eur.
Hindeks 10/10

Nii palju juttu ja põnevaid tooteid, loodan, et liedsid endale mõne uue lemmiku, mida katsetada :)

Mõnusat õhtut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments