Tootearvustus: astu tselluliidivastasesse võitlusesse koos Avoni 5D Cellu Break kreemiga

mai 26, 2017

Suvi ja tõelised rannailmad on peagi platsis, kuid mida teha siis, kui puudub rannavorm? Kas tselluliidivastasest kreemist võiks abi olla?
Täna vaatame üle uue Avoni tselluliidikreemi, kusjuures Avoni taolisest tootest kirjutasin ka eelmisel kevadel: http://www.iluexpressblogi.ee/2016/07/tootearvustus-pepu-trimmi-avoniga.html
Avon Cellu Break 5D tselluliidivastane kehaemulsioon

+ Tootel on meeldiv ja värskendav puuviljalõhn, mis jääb nahale päris pikaks ajaks ka peale kasutamist.
+ 150ml pakendist jätkub kasutamiseks ligikaudu kuuks ajaks (toodet peab peale kandma probleemsetele piirkondadele 2x päevas).
+ Oma koostise poolest on kreem sarnane tavalisele kehakreemile. Toode on mõnusa tekstuuriga ning kergesti naha sisse imenduv, lisaks jätab peale kasutamist naha pehmeks ja niisutatuks.
+ 5D tselluliidivastane kreem meeldib mulle kordadees rohkem kui varasemalt proovitud soojendavat efekti tekitav kreem. Cellu Break 5D kreem tekitab koheselt peale kandes nö "pinguldava" tunde, mis pole tegelikult sugugi ebameeldiv, kuigi see võib selliselt kõlada :D
+ Nahk on peale kasutamist siidine ja pehme, sobib kasutamiseks ka nupukestega massaažiharjaga.
- Heh-meh, noh-jah, katsetasin toodet nii, et kandsin seda järjepidevalt ainult ühele jalale ning erinevus teise jalaga on... hämmastavalt olematu... :D Jah, mul pole ka suuri probleeme tselluliidiga, kuid minu pisikest "nahaalust kraami" toode visuaalselt ega füüsiliselt vähemaks muuta ei suutnud. 

Kellel aga kogemusi selle tootega, siis kommentaariumis on kindlasti ka teised lugejad kõikide kogemuste eest tänulikud! :)

Avon Cellu Break 5D tselluliidivastane kehaemulsioon on saadaval Avoni kataloogides hinnaga 15.00 eur. 
Hindeks 6/10
Mõnusat nädalavahetust!
Eliise

You Might Also Like

0 comments